لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
ممنون از راهنماييتون« هيچ مدركيم آلان به اون فاميل نيست به جز نمرات مدرسه و البته شناسنامم توضيحات داره...
مشکلي نيست. ايميل بزنيد از سفارت بپرسيد که آيا بايد DS-160 جديد پر کنيد يا خودشون اونجا تصحيح مي کنند.
من خودم يه اشتباه جزئي تو DS-160 داشتم (دارم مي رم دبي) ازشون پرسيدم، گفتن يه DS-160 جديد پر کن.
اما مثل اينکه قبرس اشکال هاي جزئي DS-160 رو خودش دستي بر طرف مي کنه!
بازم تاکيد مي کنم ايميل بزنيد از خودشون بپرسيد که خيالتون کاملا راحت بشه.
یه سول:
آیا اگه اسم خودمون رو در جاهای غیر رسمی مثل Facebook با املای متفاوت نوشته باشیم باید به عنوان other names در DS 160 مطرحش کنیم؟ آیا اهمیتی داره؟
من امشب عازم دبی هستم برای مصاحبه. الان یک دفعه یک سوالی برام پیش اومده که داره نگرانم می کنه. از فرم 160 فقط صفحه کانفرمیشن لازم هست که پرینت بگیریم و ببریم درسته؟ بقیه صفحات که لازم نیست؟ آخه الان دیدم اینجا صحبت تغییر در فرم در روز مصاحبه است شک کردم .ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. ببخشيد Additional Point of Contact Information كه تو فرم DS160 هست اسم دو تا از استاداي دانشگاهمون تو ايران رو بايد بنويسيم؟ Country of Residence يعني كشور محل اقامتمون منظورش ايرانه ديگه؟
سلام
من یک وقت غیر اضطراری آنکارا برای دوشنبه دارم. امروز صبح (صبح جمعه) فرم DS-160 رو پر کردم و SEVIS fee رو هم پرداخت کردم. اما چند تا مساله:
1- تو سایت سفارت آنکارا نوشته که
All travelers applying in Turkey for U.S. nonimmigrant visas must submit the new online Nonimmigrant Visa Electronic Application Form (DS-160) via the internet at least two business days before their visa interview.
http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
اما شنبه و یکشنبه تعطیله.
2- تو سایت سفارت آنکارا نوشته که
All new exchange visitors with a Form DS-2019 issued on or after September 1, 2004 must pay a one-time SEVIS fee. .... . The SEVIS fee must be paid at least three days prior to the visa interview.
http://turkey.usembassy.gov/exchange_visitor_visa.html
این به وضوح در مورد Exchange Visitor است، اما آیا مطلب مشابهی در مورد Student Visa میدونید؟ (مخصوصا برای آنکارا)
3- من تو فرم DS-160 تو بخش Travel Information نوشتم که پدرم پول سفرم رو پرداخت میکنه، در صورتی که طبق اون چیزی که تو این مطلب خوندم، باید می نوشتم که دانشگاه هزینه دو میده، چون منظور از سفر، همون 5 سال دوره تحصیلاتمه. به نظرتون با توجه به شرایط من (این فشردگی زمانی)، فرم رو دوباره پر کنم؟
4- از اونجایی که SEVIS fee دیر پرداخت شده، هنوز I-797 Confirmation من، Pending است. در مورد اینکه این تاییدیه کی صادر میشه چیزی میدونید؟
5- از اونجایی که DS-160 چیزییه که بخاطرش به ما اجازه ورود به سفارت میدن، چون من این فرم رو دیر پر کردم و شاید تا اون روز وارد سیستمشون نشه، به نظرتون ممکنه منو به سفارت راه ندن؟
در ضمن من پذیرش PhD از یه دانشگاه خوب دارم و مدارکم برای سفارت کامله. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
ویرایش توسط tomorrowmorning : May 21st, 2010 در ساعت 09:39 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)