نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا شما براي ترم پائيز 2010 دانشگاه هاي سوئد اقدام نموديد

رأی دهندگان
570. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بلي

476 83.51%
  • خير

94 16.49%
صفحه 332 از 343 نخستنخست ... 232282322323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,311 تا 3,320 , از مجموع 3430

موضوع: تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

توي سايت face book هم من همين رو ديدم كه نوشته بودن رزرو 4 با 104 فرقي نداره!!اونا هم تماس گرفته بودن با دانشگاه ها!!!

سلام دوستان.من توي سايت facebook كسي رو پيدا كردم كه پارسال در chalmers رزرو 26 بوده و پذيرش گرفته!!!البته من بهش ايميل زدم و منتظر جوابمواميدوارم جواب اميدواركننده اي باشه

Member reza1980 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مکانیک سیالات-جندی شاپور

Dear Student,
    You can be admitted to only one programme. If you have not been offered a place in a programme, you will be placed on a waiting list, provided that you meet the entrance requirements. If you've been offered a place in a programme of lower priority, you can be put on a waiting list for a higher priority programme, provided that you meet the entrance requirements.
    A second selection round will be performed for late applications and applicants placed on waiting lists. The results will be published in "Your pages" at www.studera.nu/english on May 27th.

Please note that no information regarding your chances of being selected in the second round can be presented before this date. Should you be admitted to a programme with higher priority in the second selection round, we will cancel programmes with lower priority, even if you were admitted to these in the first selection.

Regards,
    Karin Jansson
    Admissions Service
    University Studies in Sweden

ApplyAbroad Veteran

درود...

کسی از دوستان در این مدت به جز اون دوستان عزیز که چندین پست پیش گفته بودن مشکل تاریخ تولدشون حل شد؟

من دو بار ای میل زدم به استودرا ولی هنوز جوابی ندادن...

روز خوش

نقل قول نوشته اصلی توسط soilman نمایش پست ها
    درود...

کسی از دوستان در این مدت به جز اون دوستان عزیز که چندین پست پیش گفته بودن مشکل تاریخ تولدشون حل شد؟

روز خوش
    منم مشکل اسمم بود. که ناقص بود. 2بار ایمیل زدم. 3 روز بعدش درست شد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-شیراز

درود...

روز خوش
    در ادامه پستهای قبلی:
    من تقریباً 5 دقیقه بعد از اعلام نتایج میل زدم به استودرا...دو روز بعد استودرا میل زد که فوروارد می کنیم به Issuing Institution...و بالاخره دیروز PDF داخل پروفایلم عوض شد...البته من با همون PDF اشتباه رفتم سفارت و امیدوارم مشکلی پیش نیاد!

به نظر من اگه دیدین داره دیر میشه برین سفارت،چون توی PDF جدید فقط تاریخ تولد درست شده و Personal Code (که همون تاریخ تولد با یک پسوند هست)عوض نشده!!!

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinRC نمایش پست ها
    منم مشکل اسمم بود. که ناقص بود. 2بار ایمیل زدم. 3 روز بعدش درست شد
    نقل قول نوشته اصلی توسط beigloo نمایش پست ها
    در ادامه پستهای قبلی:
    من تقریباً 5 دقیقه بعد از اعلام نتایج میل زدم به استودرا...دو روز بعد استودرا میل زد که فوروارد می کنیم به Issuing Institution...و بالاخره دیروز PDF داخل پروفایلم عوض شد...البته من با همون PDF اشتباه رفتم سفارت و امیدوارم مشکلی پیش نیاد!

به نظر من اگه دیدین داره دیر میشه برین سفارت،چون توی PDF جدید فقط تاریخ تولد درست شده و Personal Code (که همون تاریخ تولد با یک پسوند هست)عوض نشده!!!
    درود...
    من هم دو بار میل زدم و تاییدیه دریافت ای میل هم گرفتم ولی هنوز از استودرا جوابی نگرفتم...
    اولین میل هم 7 می زدم...

من برای دو هفته ی بعد یعنی 9 خرداد وقت دارم ...به نظرتون با مسئول اون رشته در دانشگاهم صحبت کنم یا به اون شماره ای از استودرا که یکی از دوستان گفت به اونجا زنگ زده زنگ بزنم؟

البته به قول beigloo عزیز گمونم تو سفارت مشکلی پیش نیاد...
    من مجبورم تا دوشنبه صبر کنم و بعد ببینم خبری میشه و بعد زنگ بزنم به اونها و ببینم چی میشه؟

روز خوش

i have this problem too (my birth date is true but the first four number of my personal code is different from my birth date).But when i applied for visa in embassy they were told me that this personal number is bot important in the process of getting the visa. they just contact the university and ask for our admission and that's it. and we have to contact university studies to change that.

Member reza1980 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مکانیک سیالات-جندی شاپور

Dear Applicant,

They will be published around 26-27 may.

Please always use the contact form (http://www.kth.se/studies/master/con...1.7691?l=en_UK) when contacting the KTH Admissions Office.

Kind regards,
    KTH Admissions Office

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-شیراز

درود...
    من هم دو بار میل زدم و تاییدیه دریافت ای میل هم گرفتم ولی هنوز از استودرا جوابی نگرفتم...
    اولین میل هم 7 می زدم...

من برای دو هفته ی بعد یعنی 9 خرداد وقت دارم ...به نظرتون با مسئول اون رشته در دانشگاهم صحبت کنم یا به اون شماره ای از استودرا که یکی از دوستان گفت به اونجا زنگ زده زنگ بزنم؟

البته به قول beigloo عزیز گمونم تو سفارت مشکلی پیش نیاد...
    من مجبورم تا دوشنبه صبر کنم و بعد ببینم خبری میشه و بعد زنگ بزنم به اونها و ببینم چی میشه؟

روز خوش
    این مشکل حادی نیست،من با اینکه با همون تاریخ غلط تشکیل پرونده دادم زیاد نگرانش نیستم،فقط اینو بگم که زیاد وقتتونو برای تماس تلفنی با استودرا تلف نکنین،من چندین بار تماس گرفتم،تنها جوابی که میدن اینه که باید میل بزنین و منتظر باشین...توی سفارت هم اون خانومی که مدارکو چک میکرد گفت مشکلی پیش نمیاد.(در ضمن تا 9خرداد مطمئناً درستش می کنن)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)