نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
آمادگی GRE
"never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...
سلام
اصلا ETS نمره شما رو تا زمانی که اعتراض یا شکایتی در جریان باشه اعلام نمی کنه. اگر در شرایطی هم اعتراض شما وارد باشه باز ازتون می پرسن که ایا نمره ازمون رو تمایل دارید release کنیم که اگه موافقت کنید دیگه به شما ووچر نمیدن، فقط در صورتی که ازمون رو کنسل کنی به شما ووچر رایگان میدن.
موفق باشید
دوستان هنوز کسی مرکز تافل سپاهان امتحان نداده از شرایط محل برگزاری خبر داشته باشه؟
منم منتظرم ببینم کسی رفته این مرکز تافل سپاهان رو؟ می خوام ببینم ارزش داره من 60 دلار بدم لوکیشنم رو عوض کنم یا نه؟
من قبلا تجربه ی امتحان تافل توی امیر بهادر رو داشتم، نمی دونم این که کسایی که با من توی اتاق مشابه داشتن امتحان می دادن خیلی بلند صحبت می کردن یا این که مشکل کوچیکی اتاق بود که همگی داشتیم دوش به دوش هم امتحان می دادیم، یا من عصبی بودم که هیچی بلد نیستم و فلانی رو ببین چه مثل بلبل داره حرف می زنه، شایدم همگی! اینا رو گفتم تا خودتون رو براش اماده کنین، اگر مثل من از کسایی هستین که بایذ تمرکز کنید تا بتونید جواب درست رو بدید، توی تمریناتتون واسه ی تافل توی محیط شلوغ درس بخونید!
انشالا که همگی نتیجه ی مظلوب رو بگیریم
سلام دوستان آیا ساعت و روز امتحان در سختی و آسونی امتحان تغییری میده
سلام. دوستم چند روز پیش سپاهان سنتر امتحان داده. میگفت، محلش آرومه. آدمای اونجا هم تقریبا رفتارشون خوبه. فقط یه مشکلی که داشت این بود که یه ساختمون خیلی ساده ایه که اصلا به محل امتحان شباهتی نداره. تو یه اتاقه کوچکتر از 12 متری هم امتحانش برگذار میشه. فاصله بین شرکت کننده ها موقع امتحان کمتر از یک متر هست (تقریبا 80 سانت). می دونید که ظرفیت اتاقه 7 نفره. دوستم موقع امتحان فقط خودش و یکی دیگه بود بخاطره همین می گفت اونقدرا اذیت نشدیم اما اگر تعداد زیاد بشه مطمئنا به مشکل برمیخوردیم. البته اگر درخواست پارتیشن کنید براتون میزارن ولی گویا جنس پارتیشنه یه چی بدرد نخوریه. والا من که تغییر دادم به امیربهادر. به اعصاب خردکنی هاش نمی ارزه
نه دوست عزیز هیچ تاثیری نداره. زمان ازمون هم با توجه به فصل شلوغ ازمودن دهنده ها است که مثلا شما در برخی از سنتر ها میبینی که مثلا ساعت 12 هم ازمون برگزار می کنن. به طور کلی ازمون های ETS دارای سطح مشخصی هست، البته با کمی سختی یا اسونی متفاوت هست که البته اون هم تو نمره دهی تاثیر میزاره یعنی در یه ازمون سخت تر شاید شما با 32 تا پاسخ صحیح در لیسنینگ نمره کامل بگیری ولی در یه ازمون ساده تر با همون پاسخ صحیح نمره 29 و شاید 28 بگیری.
سلام
من چند روز پیش امتحان دادم توی سنتر الامه سخن
سر جلسه ی امتحان قسمت speaking دعوای فزیکی شدید شد چند نفر 2 تا 3 سوال speaking را از دست دادن از جمله من
به منشی هم گفتیم گفت ets کاری دیگه از دستش بر نمیاد.
الان چیکار باید یکنیم به نظرتون
من همه ی قسمت ها را عالی زده بودم و پولشم خیلی واسم مهم بود.
ممنون
.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
.A.H
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی تجربه ی آزمون در موسسه ی خاتم رو داشته، درباره اش توضیحی بده؟
می خواستم امیر بهادر آزمون بدم اما نمی دونم چرا توو اوایل اکتبر نداره اصلا!!
ممنوون
علاقه مندی ها (Bookmarks)