دوستان این مدرک A1 که برای رشته های انگلیسی نیاز دارند رو بلخره نفهمیدیم اگه نداشته باشیم چی میشه؟ صد در صد باید داشته باشیم یا زمان ثبت نام هم اوکیه ارائه کنیم؟
دوستان این مدرک A1 که برای رشته های انگلیسی نیاز دارند رو بلخره نفهمیدیم اگه نداشته باشیم چی میشه؟ صد در صد باید داشته باشیم یا زمان ثبت نام هم اوکیه ارائه کنیم؟
دوستان یه سوال فوری
امروز پذیرش من از کمنیتز اومد
رشته من american study هست
ولی تو پذیرش ، سطح زبان آلمانی را موقع ثبت نام زده dsh 1 میخواد در صورتیکه تو سایتشون زده a1 یا a2 لازمه
الان من باید چه کنم؟ ایمیل بزنم بهشون اصلاحش میکنن؟
آخه با این شرایط سفارت ایراد میگیره ازم
سلام دوستان. من تو رشته مهندسی وب (Web Engineering) از این دانشگاه پذیرش گرفتم. چند روز پیش پذیرشم اومد.
چندتا سوال داستم ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید.
۱- تو پذیرش نوشته شده اگه مشکل ویزا داشته باشید حتی تا ۳ فوریه که وسط ترم هم میتونید ثبت نام دیر هنگام داشته باشید. چجوریاس این؟ اگه مثلن من تا فوریه برسم اونجا وضعیت ترم و کلاسها چی میشه؟
۲- برای رشته من زده که مدرک آلمانی موقع ثبت اپلیکیشن نیاز ندارید. یهو موقع ثبت نام نگن که نیاز به آلمانی دارن! نظرتون چیه؟
۳- من برنامه نویسی وب کاملن مسلطم و هم ایران کار میکنم و هم تدریس ولی خب آلمانی بلد نیستم، کار میشه گیر آورد با انگلیسی مثلن از ماه دوم/سوم؟
۴- شنیدم این ایالت پول بلوکه نمیکنه. درسته؟
۵- بعد چند وقت میتونم خانوادهام رو دعوت کنم یه سر بیان پیشم؟ در واقع اولین فرصتش کی هست؟ و اگه اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم بگید چجوریاس روندش.
ممنون میشم هر کدوم رو میدونید جواب بدید.
درود بر دوستان عزیز
دوستانی که دانشگاه شمنیتز رفتن باید مدارکو حتما قبل از فرستادن به uni-assist تایید سفارتم بشه یا برای پذیرش تاییده ترجمه از وزارت خارجه و دادگستری کافیه؟
1- کلاس ها رو تا اون موقع از دست میدین ولی اگه کار عملی نداشته باشه میتونید برای امتحان ثبت نام کنید
2- اگه نخوان همون اول مشکلی نداره ولی فک کنم برای رشته شما باید تا ترم 3 A2 ارائه کنید
3- کار میشه پیدا کرد ولی آلمانی خیلی مهمه نمیشهبه قطعیت چیزی گفت
4- بلاک نمیشه
5- فک کنم بعد اومدن کارت اقامت دقیق نمیدونم
دوست عزیز شما ایمیل زدی به دانشگاه در مورد این که A1 میخواد یا نه ؟
سلام
شما بدون مدرک زبان المانی بذیرش گرفتی ؟
موقع ثبت نام یعنی چی ؟
یعنی تا اون موقع وقت هست که A1 بگیری؟
یعنی بدیرش میده ویزا میگیری بهدش میری اونجا A1 رو میدی؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)