با داشتن لیسانس برق با معدل 17 و اخذ دیپلم و پیش دانشگاه تجربی دانشگاهی هست که بدون آزمون آلفا تست یا آی مت بشه لیسانس پرستاری خوند؟
با داشتن لیسانس برق با معدل 17 و اخذ دیپلم و پیش دانشگاه تجربی دانشگاهی هست که بدون آزمون آلفا تست یا آی مت بشه لیسانس پرستاری خوند؟
سلام دوستان
من مدرک کاردانی گرفتم میخواستم ببینم لیسانس رشته ی mechatronic به زبان انگلیسی توی کدوم دانشگاهای ایتالیا هست که براشون اقدام کنم؟؟؟
تو سایت دانشگاهها خیلی چرخیدم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم...
سلام.معدل لیسانس من 13.02 از دانشگاه صنعتی کرمانشاه هست(دانشگاه دولتی)..رشته برق قدرت
ایلتس 6 دارم
به نظرتون کدوم دانشگاهها با توجه به این معدلم شانس پذیرشم بیشتر هست؟
سلام من یه شرایط خاصی دارم و میخوام بدونم کسی خبری داره از دانشگاهی که بتونه واحدهای درسی که پاس کردم و تطابق بده و این طوری من از ارشدی که ایران میخونم انصراف بدم، معدل لیسانس ۱۴.۷ است و معدل ارشدم همه دروس به جز پایان نامه ۱۸.۶، دانشگاه دولتی، ممنون
با سلام و احترام
رشته ارشد من مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه مهرالبرز تهران هستش ( معدل 17.5) و برای دکترا علاقمند هستم که اقدام کنم . با توجه به اینکه برای دکترا مدرک زبان انگلیسی نیاز به ارائه نیست , کدوم دانشگاه امکان گرفتن بورسیه هستش؟ کدوم رشته رو برای دکترا پیشنهاد میدین ؟ چون در حوزه مدیریت و هم IT,ICT میشه رشته انتخاب کرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام بچه ها در رشته فیزیوتراپی کدوم دانشگاه خوبه ها؟
ممنون
سلام،
لطفا اگه میشه جواب بدبد به من ممنون میششششم
میخواستم بدونم دانشگاه فلورانس رشته معماری برای فوق لیسانس به زبان ایتالیایی میشه خوند یا فقط انگلیسی؟؟؟؟؟؟؟؟من میخوام به زبان ایتالیایی بخونم
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
آخه تو لینکی که شما برای رشته های ایتالیایی گذاشته بودید جلوی رشته طراحی معماری نوشته به انگلیسی!!!!جدول براتون اینجا کپی کردم...مطمينا به زبان ایتالیایی میشه؟؟؟؟؟؟؟چون میخوام مدرسه ایتالیایی ثبت نام کنم سر این موضوع شک دارم(( لطفا راهنمایی کنید
((((((((
و اینکه تو جدول رشته ها نوشته دیزاین منظورشون همون طراحی داخلیه؟؟
Architecture
Second Cycle Degrees
Degree code Degree name LM-03 e LM-69 Landscape Architecture LM-04 Architecture
CurriculaArchitectural Design (in English)
Architectural PlanningLM-12 Design LM-12 Fashion System Design LM-48 Urban and Regional Planning and Design
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)