سلام دوستان.
من قبلا در مورد مرکز سنجش نوشتم. چون خودم خیلی دنبال کسی گشتم که محل جدید آواتاک ارومیه آزمون داده باشه خواستم یه خلاصه در مورد سنجش هم بنویسم و یه مقایسه بکنم.
برخلاف سنجش کسی در ورودی نبود که راهنمایی کنه. البته یه کاغذ رو دیوار شرکت کننده ها رو به سمت پایین پله ها هدایت میکرد. پایین پله ها هم کسی نبود یه سالن نسبتا بزرگ که اطرافش کلاسهایی بودند. من مستقیم رفتم سمت کمد و کیفم رو گذاشتم تو یه کمد و مثل دفعه قبل با خودم خرما برده بودم با آب معدنی. هر دو رو از کیفم در آوردم گذاشتم جلوتر که تو وقت استراحت وقتمو زیاد نگیره. کمدمو که قفل کردم یه آقایی از یه اتاق بیرون اومد و به همه گفت داخل کلاس روبرو فرم هست که باید پر کنید (در سنجش این فرم روی میزها بود که به نظرم بهتره). همه فرم رو پر کردند رفتیم دم در کلاسی که سیستمها قرار داشتند صف وایستادیم. یه آقایی اومد و اون برگه ها رو میگرفت با مدارکمون چک میکرد و داخل یه اتاق دم در محل سالن اصلی آزمون هدایتمون میکرد. بعد از عکس گرفتنمون، شماره سیستم رو بهمون میگفتن و میرفتیم داخل سالن اصلی. 20 سیستم در 4 ردیف چیده شدن که من کنار دیوار بودم. چون خیلی به دیوار نزدیک بود هرکی که میخواست بره ته کلاس هی باید صندلیمو میکشیدم جلو که رد بشن. شانس آوردم زمان استراحت با اون دو نفر که ته کلاس بودن باهم تموم کردیم وگرنه وسط لیسنینگ واقعا حواسم پرت میشد. خلاصه نشستم.
فاصله با سیستم بغلی بین 50-75 سانت میشد. سنجش شاید بیشتر از 1 متر هم بود. برخلاف سنجش نه خودکاری بود نه چرکنویسی!! البته من خودم 2 تا خودکار بردم داخل. بهشون گفتم چرکنویس نمیدید بعد آوردن 3 تا کاغذ آبی دادن و گفتن اول باید هر 3 تا رو استفاده کنید بعد 3 تا تحویل میگیریم 3 تا دیگه به یه رنگ دیگه بهتون میدیم. بقیه هم خودکار خواستن که بعدا آوردن براشون.
نکته مهمی که اذیتم کرد ماوس پد نداشتند. سنجش پد عالی داشت ولی اینجا ماوس سر میخورد و کلی از وقتم رو موقع انتخاب گزینه ها میگرفت. ابتدای آزمون توضیحات کاملی ارائه دادن در مورد آزمون و مراحل و اینا... تا اینکه مرحله تست میکروفون رسید. 4-5 باری تست کردم تا اینکه دفعه آخر کشیدم جلو دهنم و نتیجه گرفتم.
و اما بریک .... چشمتون روز بد نبینه. انرژی سر ریدینگ و لیسنینگ لانگ تموم شده ... شدیدا گرسنه ام ... ولی چیزی نیست! خوبه خودم خرما بردم. حدود 10-12 تا خرما خوردم یه آب معدنی و چند لیوان هم از آبسردکن خوردم ( خخخ ... بالاخره اون همه خرما میطلبه این همه آب رو) سنجش کیک و دو نوع آبمیوه گذاشته بودن. چون تهران عجله کردم زود برگشتم سر جلسه این دفعه با آرامش کامل ساعتو نگاه کردم و سر 9 دیقه و 30 ثانیه برگشتم.
راستی اوایل آزمون هم اصلا عجله نداشتم. چون هی میدیدم همه دارن تست میکروفون انجام میدن منم "ادامه" رو آروم آروم میزدم که با بقیه یا حتی بعد از اونها برسم سر ریدینگ.
بهرحال ... برگشتم از زنگ تفریح و پشت سیستمم نشستم مراقب کد رو زد و باز هم تست میکروفون و باز هم بی نتیجه و باز هم تست دوباره (تهران همون دفعه اول صدامو گرفت و رفت مرحله بعد). چون نگران بودم دیگه تا دفعه 4-5 صبر نکردم دفعه دوم مراقب رو صدا زدم و یکم هدفون رو کشید جلو دهنم و دفعه سوم مشکل حل شد.
نکته دیگه اینکه اگه سیستم کناریتون مثل من خالی بود حتما از قبل به مراقب بگید لطفا اینجا هی بشین - پاشو بازی نکن... من که واقعا اعصابم خرد شد. هی میرفت بیرون میومد تو اون یکی مراقب میومد مینشست و .... سر لیسنینگ و اسپکینگ واقعا رو اعصابم بودن!
هدفون صداها رو در حد تهران نمیگرفت. نمیدونم دلیلش نزدیکی کابینها بود یا تفاوتی در هدفون بود... ولی من چون در انواع محیطها تمرین کرده بودم زیاد اذیت نشدم. شما هم سعی کنید تمرین زیاد داشته باشید. به هر حال تو یه جامعه انگلیسی زبان نمیتونید که به اطرافیان بگید ساکت باش تا من حرف بزنم. تو یه محیط ممکنه همه باهم حرف بزنند. پس تمرین کنید. تافل فقط نمره نیست! زبانتون رو کاربردی تقویت کنید.
کابینها از ام دی اف صندلیها پلاستیکی (راحت بود ولی من مال سنجش رو ترجیح میدم) دو تا کابین پشت به پشت به هم وصل شدن. یکی از دوستان عکس از این سنتر برام فرستاده بود که براتون میذارم.
مدارک هم همونایی که سنجش بردم: شناسنامه - کارت ملی - گواهینامه
سرویس بهداشتی خوب بود. داخل سالن و دو تا و تمیز. آبسرد کن. صندلی برای نشستن در زمان استراحت هم بود. کلاسهای داخل سالن هم باز بود و اونجاها هم میشد رفت و نشست.
به طور کلی تجربه خوبی بود ولی به سنجش نمیرسید. مسئولینش هم خوب بودن. فقط خوراکی فراموش نکنید با خودتون ببرید مخصوصا اگه مثل من با فعالیت مغزی زود ضعف میکنید و تمرکزتون رو از دست میدید.
چون از امتحانم خیلی گذشته چیزایی که خاطرم بود رو نوشتم و اگه باز هم چیزی باشه بعدا حتما اضافه میکنم. برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)