صفحه 57 از 88 نخستنخست ... 7474849505152535455565758596061626364656667 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 875

موضوع: تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

پیش فرض پاسخ : كدام مركز برگزاري امتحان TOEFL iBTدر ايران ؟

سلام دوستان.
    من قبلا در مورد مرکز سنجش نوشتم. چون خودم خیلی دنبال کسی گشتم که محل جدید آواتاک ارومیه آزمون داده باشه خواستم یه خلاصه در مورد سنجش هم بنویسم و یه مقایسه بکنم.
    برخلاف سنجش کسی در ورودی نبود که راهنمایی کنه. البته یه کاغذ رو دیوار شرکت کننده ها رو به سمت پایین پله ها هدایت میکرد. پایین پله ها هم کسی نبود یه سالن نسبتا بزرگ که اطرافش کلاسهایی بودند. من مستقیم رفتم سمت کمد و کیفم رو گذاشتم تو یه کمد و مثل دفعه قبل با خودم خرما برده بودم با آب معدنی. هر دو رو از کیفم در آوردم گذاشتم جلوتر که تو وقت استراحت وقتمو زیاد نگیره. کمدمو که قفل کردم یه آقایی از یه اتاق بیرون اومد و به همه گفت داخل کلاس روبرو فرم هست که باید پر کنید (در سنجش این فرم روی میزها بود که به نظرم بهتره). همه فرم رو پر کردند رفتیم دم در کلاسی که سیستمها قرار داشتند صف وایستادیم. یه آقایی اومد و اون برگه ها رو میگرفت با مدارکمون چک میکرد و داخل یه اتاق دم در محل سالن اصلی آزمون هدایتمون میکرد. بعد از عکس گرفتنمون، شماره سیستم رو بهمون میگفتن و میرفتیم داخل سالن اصلی. 20 سیستم در 4 ردیف چیده شدن که من کنار دیوار بودم. چون خیلی به دیوار نزدیک بود هرکی که میخواست بره ته کلاس هی باید صندلیمو میکشیدم جلو که رد بشن. شانس آوردم زمان استراحت با اون دو نفر که ته کلاس بودن باهم تموم کردیم وگرنه وسط لیسنینگ واقعا حواسم پرت میشد. خلاصه نشستم.
    فاصله با سیستم بغلی بین 50-75 سانت میشد. سنجش شاید بیشتر از 1 متر هم بود. برخلاف سنجش نه خودکاری بود نه چرکنویسی!! البته من خودم 2 تا خودکار بردم داخل. بهشون گفتم چرکنویس نمیدید بعد آوردن 3 تا کاغذ آبی دادن و گفتن اول باید هر 3 تا رو استفاده کنید بعد 3 تا تحویل میگیریم 3 تا دیگه به یه رنگ دیگه بهتون میدیم. بقیه هم خودکار خواستن که بعدا آوردن براشون.
    نکته مهمی که اذیتم کرد ماوس پد نداشتند. سنجش پد عالی داشت ولی اینجا ماوس سر میخورد و کلی از وقتم رو موقع انتخاب گزینه ها میگرفت. ابتدای آزمون توضیحات کاملی ارائه دادن در مورد آزمون و مراحل و اینا... تا اینکه مرحله تست میکروفون رسید. 4-5 باری تست کردم تا اینکه دفعه آخر کشیدم جلو دهنم و نتیجه گرفتم.
    و اما بریک .... چشمتون روز بد نبینه. انرژی سر ریدینگ و لیسنینگ لانگ تموم شده ... شدیدا گرسنه ام ... ولی چیزی نیست! خوبه خودم خرما بردم. حدود 10-12 تا خرما خوردم یه آب معدنی و چند لیوان هم از آبسردکن خوردم ( خخخ ... بالاخره اون همه خرما میطلبه این همه آب رو) سنجش کیک و دو نوع آبمیوه گذاشته بودن. چون تهران عجله کردم زود برگشتم سر جلسه این دفعه با آرامش کامل ساعتو نگاه کردم و سر 9 دیقه و 30 ثانیه برگشتم.
    راستی اوایل آزمون هم اصلا عجله نداشتم. چون هی میدیدم همه دارن تست میکروفون انجام میدن منم "ادامه" رو آروم آروم میزدم که با بقیه یا حتی بعد از اونها برسم سر ریدینگ.
    بهرحال ... برگشتم از زنگ تفریح و پشت سیستمم نشستم مراقب کد رو زد و باز هم تست میکروفون و باز هم بی نتیجه و باز هم تست دوباره (تهران همون دفعه اول صدامو گرفت و رفت مرحله بعد). چون نگران بودم دیگه تا دفعه 4-5 صبر نکردم دفعه دوم مراقب رو صدا زدم و یکم هدفون رو کشید جلو دهنم و دفعه سوم مشکل حل شد.
    نکته دیگه اینکه اگه سیستم کناریتون مثل من خالی بود حتما از قبل به مراقب بگید لطفا اینجا هی بشین - پاشو بازی نکن... من که واقعا اعصابم خرد شد. هی میرفت بیرون میومد تو اون یکی مراقب میومد مینشست و .... سر لیسنینگ و اسپکینگ واقعا رو اعصابم بودن!
    هدفون صداها رو در حد تهران نمیگرفت. نمیدونم دلیلش نزدیکی کابینها بود یا تفاوتی در هدفون بود... ولی من چون در انواع محیطها تمرین کرده بودم زیاد اذیت نشدم. شما هم سعی کنید تمرین زیاد داشته باشید. به هر حال تو یه جامعه انگلیسی زبان نمیتونید که به اطرافیان بگید ساکت باش تا من حرف بزنم. تو یه محیط ممکنه همه باهم حرف بزنند. پس تمرین کنید. تافل فقط نمره نیست! زبانتون رو کاربردی تقویت کنید.
    کابینها از ام دی اف صندلیها پلاستیکی (راحت بود ولی من مال سنجش رو ترجیح میدم) دو تا کابین پشت به پشت به هم وصل شدن. یکی از دوستان عکس از این سنتر برام فرستاده بود که براتون میذارم.
    مدارک هم همونایی که سنجش بردم: شناسنامه - کارت ملی - گواهینامه
    سرویس بهداشتی خوب بود. داخل سالن و دو تا و تمیز. آبسرد کن. صندلی برای نشستن در زمان استراحت هم بود. کلاسهای داخل سالن هم باز بود و اونجاها هم میشد رفت و نشست.

به طور کلی تجربه خوبی بود ولی به سنجش نمیرسید. مسئولینش هم خوب بودن. فقط خوراکی فراموش نکنید با خودتون ببرید مخصوصا اگه مثل من با فعالیت مغزی زود ضعف میکنید و تمرکزتون رو از دست میدید.
    چون از امتحانم خیلی گذشته چیزایی که خاطرم بود رو نوشتم و اگه باز هم چیزی باشه بعدا حتما اضافه میکنم. برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

من 3 سپتامبر 2016 تو دانشگاه شمال، بابل، آزمون دادم. اولاً که شب قبلش اونجا تو مهمونسراش اطاق گرفتم که شد 110 هزار تومان. اطاقش خوب و مرتب بود، صبحانه هم داشت، واسه ناهار و شام ميتونستی غذا سفارش بدی که منوی غذاش هم خوب بود.
    اما اصل داستان, مرکز آزمون. از در دانشگاه تا مرکز آزمون فاصله زيادی نيست، اما وارد ساختمون که ميشی هيشکی نيست تحويلت بگيره! من که سر ساعت 12 رفتم ديدم چند نفر که ظاهرشون شبيه آدمايی بود که ميخوان امتحان بدن اونجا نشستن. پرسيدم کجا بايد بريم، گفتن که به ما گفتن همينجا بشينين تا صداتون کنيم، بعدش ديديم کسی نيومد، تا اينکه خودمون رفتيم دنبالشو کشف کرديم که تو يه سالن مطالعه يک سری فرم هست که بايد پرشون کنيم و... .
    برخورد پرسنل خوب بود و مؤدبانه. يکم از بابت تطبيق عکس با چهره سختگير بودن و رو بعضی ها از جمله خودم حساس شدن و بعد از کلی بررسی ok دادن، اما در کل خوب بودند. امتحان با يه کم تاخير شروع شد که به خاطر يک مشکل فنی کوچيک بود که زود هم حل شد.
    اما خود تست سنتر: فضاي بزرگی بود، به شکل تقريبی يک نيم دايره، ولی ميزها رو دور تا دور نيم دايره چيده بودن، و کنار هم. يعنی بین شما و کناری فقط يه پارتيشن فاصله بود و کاملا ميشنيدی که طرف تو اسپیکینگ چی داره ميگه! من شانس آوردم که کناریهام منصف بودن و آروم صحبت ميکردن. با اين وجود يکيشون يه آقايی بود که صداشون نسبتاً کلفت و خشدار بود و با وجودی که سعی ميکردن آروم صحبت کنن باز هم حواسم رو تا حدودی پرت ميکردن. ميخوام بگم تقصير ايشون نبود، فاصله ی سيستم ها با هم کم بود. فضای وسط سالن خالی بود و به نظرم هدر داده بودن فضا رو. مانيتورش خوب بود، هدستها هم خوب بودن و به حذف صداي ديگران کمک ميکردن. صندليش بد نبود، ولی دسته نداشت و از اين بابت کمی خسته کننده بود. کيبوردش ميتونست خیلی بهتر باشه، از اين قديميهای فراسو بود، يه چيزی شبيه مدل FCR-8700 که اصلاً شبيه لپتاپ نيست، اما قابل تحمل بود و ميشد باهاش کار کرد.
    در کل اولين مشکلش فاصله ی کم سيستمها باهم بود، بعدش هم پذيرش ضعيفش که اين دومی زياد مهم نبود. در بقيه موارد خوب بود به نظرم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer engineering - software

سلام

دوستانی که در مورد مرکز عالیان تجربه دارید یا شنیدید،
    میخواستم بپرسم فاصله افراد از هم کم نیست؟ توی عکسی که تو سایت شون گذاشتن خیلی فاصله کم به نظر میاد. مشکلی در این زمینه نداشتید؟

و اینکه اگر کسی موقع اسپیکینگ بیش از حد بلند صحبت کنه بهش هشدار میدن یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید. میخوام ثبت نام کنم مطمئن نیستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mrzaa نمایش پست ها
    سلام دوستان
    می خواستم ببینم کسی تجربه ی آزمون در موسسه ی خاتم رو داشته، درباره اش توضیحی بده؟
    می خواستم امیر بهادر آزمون بدم اما نمی دونم چرا توو اوایل اکتبر نداره اصلا!!

ممنوون
    دوست عزیز یکی از کابران همین سایت تو صفحات پیش نوشته که خاتم عالیه از هر لحاظ..تازه خودشم از این بابت ها خیلی آدم حساسی بوده ولی یه پست مفصل گذاشته بود در مورد موسسه خاتم ..در نظر داشته باشید که سنتر خاتم تو خیابون شیراز شمالی هست ..هم از نظر مکانی شخصا ترجیحش میدم به چهارراه ولیعصر و انقلاب و بقیه جاها که بسیار شلوغه ..هم اینکه این سنتر نوساز و بسیار شیک هست ..من نرفتم ولی عکساشو تو اینترنت دیدم..از طرفی با مسئول مرکز تلفنی صحبت کردم که بسیار خوش برخورد بودند ....خودم هم واسه خاتم ثبت نام کردم وونگرانی بیش از حد بی مورد هست به نظر من...خواستید بگردید اون پست رو تو همین فروم پیدا کنید و بخونید درموردش

ApplyAbroad Veteran
    kasra-dan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Marketing @ BI

توضیحاتی راجع به سنتر دانشگاه صنعتی اصفهان:

من شیرازی هستم و تا الان سه جا امتحان تافل دادم. اولیش شیراز بود که خیلی راضی بودم (چند سال قبل), یک بار هم هلند امتحان دادم که واقعا خوب بود. این هم بار آخرمه که صنعتی امتحان دادم که واقعا رضایت بخش بود. من ۱۰ سپتامبر صنعتی تافل دادم و گفتم شاید بد نباشه تجربیاتم رو با شما در میون بذارم.

دانشگاه صنعتی اصفهان خارج از شهر اصفهان و نزدیک شهری به اسم خمینی شهر هست. پیشنهاد می کنم اگر داخل اصفهان زندگی می کنید حتما یه بار قبل از امتحان سری بزنید و آدرس دقیقش رو یاد بگیرید. اگر هم خارج از شهر میاید که حتما با تاکسی بیاید و یا اینکه با سرویس های دانشگاه صنعتی اصفهان.

وقتی وارد دانشگاه می شید همون ورودی دنبال ایستگاه اتوبوس باشید که شما رو مستقیم می بره به کتابخانه ی مرکزی. سنتر آزمون در همون طبقه ی اول کتابخانه هست. وقتی از نگهبانی رد میشید سمت چپ رو برید جلو (از جلوی سالن مطالعه بگذرید) تا به راه پله برسید. اونجا علامت هست که مشخص کرده سنتر کجا هست. مسئول خیلی خوش برخورد و حرفه ای داره. اول کار باید فرم هایی رو امضا کنید و بعد وسایلتون رو (به غیر از مدارک شناسایی) روی میزی می گذارید. بعد به نوبت می رید پشت کامپیوتری که مسئول کنارش نشسته, عکستون رو می گیرن و شماره ی یکی از کامپیوترها رو بهتون می دن که میرید پشتش می شینید و عکس خودتون رو روی مانیتور می بینید.

سخت افزار ها کامپیوتر خوب بودن. هدفون که مناسب بود. میز هم خیلی خوب بود. مانیتور کمی کوچیک بود اما مشکلی ایجاد نمی کرد. کاغذ و همه چی رو کنار کامپیوتر براتون گذاشتن. وقتی عکس همه رو گرفتن مسئولین میان و پسورد های هر کامپیوتر رو فعال می کنن. با آرامش راهنماهای روی صفحه رو بخونید و عجله نکنید.

موردی که تذکر دادن همون بلند صحبت نکردن بود و اینکه اگر یکی از کامپیوترها حین امتحان ریستارت شد نگران نشید. امتحان همونجا متوقف شده. کافیه دستتون رو بلند کنید تا مسئولش بیاد و دوباره راهش بندازه و بعد می تونید ادامه ی امتحان رو بدید. آرامش و اعتماد به نفس اهمیت بالایی در تافل داره.

یه مورد دیگه اینکه تغذیه نمیدن و بهتره خوراکی مختصری همراتون باشه تا برای دو بخش بعد کمبود انرژی نداشته باشید. سرویس بهداشتی و آب سرد کن هم نزدیک سنتر (چند قدمی) هست که از این نظر اصلا جای نگرانی نیست.
    Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger

John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra-dan نمایش پست ها
    سنتر سپاهان

من یه پیگیری کردم ظاهرا دفترشون روزهای دوشنبه و چهارشنبه بازه (از ساعت 9 تا 12). فکر کنم شمارشون رو هم که داشته باشید. فردا توی اون ساعت یه تماس بگیرید ببینید کسی جواب میده یا نه. اگر نه من سعی می کنم این هفته یا هفته ی بعد یه سر بزنم ببینم قضیه چیه.
    من الان تماس گرفتم تلفن گویا بود و اعلام کرد تا اطلاع ثانوی هیچ آزمونی برگزار نمیشه، سنتر دانشگاه صنعتی هم تا آخر نوامبر پر شده، باورم نمیشه، تهرانم الان دارم میبینم اکثر سنتراش پر شده، استرس گرفتم مثه چی، فکرشم نمیکردم همچین مشکلی پیش بیاد واسم

Senior Member kran آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط miladdddddddd نمایش پست ها
    من الان تماس گرفتم تلفن گویا بود و اعلام کرد تا اطلاع ثانوی هیچ آزمونی برگزار نمیشه، سنتر دانشگاه صنعتی هم تا آخر نوامبر پر شده، باورم نمیشه، تهرانم الان دارم میبینم اکثر سنتراش پر شده، استرس گرفتم مثه چی، فکرشم نمیکردم همچین مشکلی پیش بیاد واسم
    دوست عزیز یه سر زنجان رو هم چک کنید. به نظرم بهترین سنتر ایرانه. من ازمون 17 سپتامبر اونجا بودم و کلا 3 نفر بودیم خیلی حال داد

سلام دوستان....کسی هست که سنتر تبریز آزمون تافل داده باشه؟ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sabafarzam نمایش پست ها
    سلام دوستان....کسی هست که سنتر تبریز آزمون تافل داده باشه؟ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
    من 17 سپتامبر مرکز تبریز تافل امتحان دادم، مسئول هاش بسیار خوش برخورد بودن و امتحان سر موقع شروع شد. صفحه کامپیوترها هم همه LCD بودند کی بورد و موس هم مشکل خاصی نداشتند. از شانس من تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد بود و اتاق کاملا پر بود. چیزی که واسم جای تعجب داشت زیاد روی تن صدا حساس نبودن و هرکس هر جوری می خواست حرف می زد. (پس خودتون رو واسه حرف زدن تو جای پر سر و صدا اماده کنین.) مدارک هم اکثرا کارت ملی و پاسپورت بود دست همه. اجازه داخل بردن چیزی رو داخل نداشتین و برای وسایل کمد می دادند و خودشون کاغذ و مداد می دادند. واسه بریک تایم هم چای و اب آماده کرده بودند. بازم سوال خاصی بود درخدمتم

Junior Member

سلام
    کسی میدونه تفاوت امتحانات ساعت 12.5 با 9 چیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)