نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا شما براي ترم پائيز 2010 دانشگاه هاي سوئد اقدام نموديد

رأی دهندگان
570. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بلي

476 83.51%
  • خير

94 16.49%
صفحه 333 از 343 نخستنخست ... 233283323324325326327328329330331332333334335336337338339340341342 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,321 تا 3,330 , از مجموع 3430

موضوع: تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

نقل قول نوشته اصلی توسط beigloo نمایش پست ها
    این مشکل حادی نیست،من با اینکه با همون تاریخ غلط تشکیل پرونده دادم زیاد نگرانش نیستم،فقط اینو بگم که زیاد وقتتونو برای تماس تلفنی با استودرا تلف نکنین،من چندین بار تماس گرفتم،تنها جوابی که میدن اینه که باید میل بزنین و منتظر باشین...توی سفارت هم اون خانومی که مدارکو چک میکرد گفت مشکلی پیش نمیاد.(در ضمن تا 9خرداد مطمئناً درستش می کنن)
    من امروز بعد از 2 هفته پیگیری که با استودرا و دانشگاه می کردم، دوباره به استودرا زنگ زدم. گفت این مشکل رو خود دانشگاه باید حل کنه. بعدش گفت با همون نامه پذیرش که تاریخ تولدش اشتباه است هم می تونید برید کارای ویزا رو انجام بدین. ولی بازم تاکید کرد به ادمیشن آفیس دانشگاه خبر بدین که تاریخ رو عوض کنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط beigloo نمایش پست ها
    در ادامه پستهای قبلی:
    من تقریباً 5 دقیقه بعد از اعلام نتایج میل زدم به استودرا...دو روز بعد استودرا میل زد که فوروارد می کنیم به Issuing Institution...و بالاخره دیروز PDF داخل پروفایلم عوض شد...البته من با همون PDF اشتباه رفتم سفارت و امیدوارم مشکلی پیش نیاد!

به نظر من اگه دیدین داره دیر میشه برین سفارت،چون توی PDF جدید فقط تاریخ تولد درست شده و Personal Code (که همون تاریخ تولد با یک پسوند هست)عوض نشده!!!
    فکر کنم بد نباشه pdf جدید رو ببرین با شماره visa application ببرید سفارت.(محض اطمئنان)
    اگه مدارکتون رو نفرستاده باشن می شه درستش کنن
    و به آرامی آغاز به مردن می‌کنی, اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی، اگر به خودت اجازه ندهی که حداقل یک بار در تمام زندگی‏ات ورای مصلحت‌اندیشی بروی ...

Junior Member

یک پذیرش عجیب
    دوستان برای من 6روز بعد از اعلام نتایج ای میل پذیرش اومد. ولی اکانتم توی استودرا همش Unqualified هست و کلن deleted نوشته برای همه انتخابام.
    این یعنی چی؟ پس اون ایمیل که یه فایل پی دی اف نامه پذیرش بهش اتچ شده یعنی چی؟؟ حالا مشکل تاریخ تولدم دارم. به استودرا میل زدم میگه تو قبول نشدی؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-شیراز

نقل قول نوشته اصلی توسط shangooli نمایش پست ها
    فکر کنم بد نباشه pdf جدید رو ببرین با شماره visa application ببرید سفارت.(محض اطمئنان)
    اگه مدارکتون رو نفرستاده باشن می شه درستش کنن
    درسته،من که الان 13 روزه مدارکو دادم و اونا هم 100% فرستادن سوئد و بردن PDF جدید تاثیری نداره.ولی اگه کسی هست که از زمان تشکیل پرونده ش زمان زیادی نگذشته حتماً این کارو بکنه.

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

نقل قول نوشته اصلی توسط zhila نمایش پست ها
    یک پذیرش عجیب
    دوستان برای من 6روز بعد از اعلام نتایج ای میل پذیرش اومد. ولی اکانتم توی استودرا همش Unqualified هست و کلن deleted نوشته برای همه انتخابام.
    این یعنی چی؟ پس اون ایمیل که یه فایل پی دی اف نامه پذیرش بهش اتچ شده یعنی چی؟؟ حالا مشکل تاریخ تولدم دارم. به استودرا میل زدم میگه تو قبول نشدی؟؟
    مطمئنید اون نامه‌ای که براتون دادن نامهٔ پذیرش بوده؟متنشو یه بار دیگه خوب بخونید.با دانشگاهی‌ که طبقه اون نامه قبول شودین تماس بگیرید ببینید اونا چی‌ میگن
    Some dance to remember, some dance to forget

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط فراز نمایش پست ها
    مطمئنید اون نامه‌ای که براتون دادن نامهٔ پذیرش بوده؟متنشو یه بار دیگه خوب بخونید.با دانشگاهی‌ که طبقه اون نامه قبول شودین تماس بگیرید ببینید اونا چی‌ میگن

البته که مطمئنم.توش نوشته you are admitted to the program... و یه ای میل دیگه حاوی اطلاعات دانشگاه و کرایه خانه و ... هم برام فرستاده. هیچ کسی همچین شرایطی نداشته؟

Senior Member

البته که مطمئنم.توش نوشته you are admitted to the program... و یه ای میل دیگه حاوی اطلاعات دانشگاه و کرایه خانه و ... هم برام فرستاده. هیچ کسی همچین شرایطی نداشته؟
    به نظر من دوشنبه با مسئول دانشگاه تماس بگیرین و مطمئن بشین...
    شاید گذاشتن با بقیه همون 27 می اعلام کنن تو پروفایلتون و شاید هم اشتباه شده باشه...
    حتما پیگیری کنید از طرف دانشگاه....
    ایشالا که قبولید
    دانشگاه واسا : http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D9%87-VAASA
    این حساب کاربری از 28 فبریه غیر فعال میشود.

من از halmstadرزرو 25 گرفتم appeal هم نفرستادم فکر میکنید امیدی هست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط azade_aghaifar نمایش پست ها
    من از halmstadرزرو 25 گرفتم appeal هم نفرستادم فکر میکنید امیدی هست؟
    شما برای رزرو نمی تونید اپیل بفرستید، علتش اینه که دانشگاه شما رو واجد شرایط می دونه ولی به علت محدودیت به یه تعداد فقط میتونه پذیرش بده که مریت آن ها از بقیه بالاتر بوده.

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

پس مشکلی‌ نیست و نگران نباشید.ستودرا معمولان دیر تر از دانشگاه خبر هارو اعلام می‌کنه ولی‌ اگه می‌خواهید مطمئن باشید باز هم با دانشگاهی که تو نامه نوشته قبول شدید تماس بگیرید
    Some dance to remember, some dance to forget

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)