دوستان عزیز خمس و زکات قبولیتون(ثبت نتایج در بخش نتیجه پذیرش) فراموش نشه.ثواب داره به خدا
بلي
خير

دوستان عزیز خمس و زکات قبولیتون(ثبت نتایج در بخش نتیجه پذیرش) فراموش نشه.ثواب داره به خدا
Some dance to remember, some dance to forget

دوست عزيز منم رزرو 22 هستم و دوستم هم رزرو 24 هست از همين دانشگاه!!من تماس گرفتم گفتن بعد از ثبت نام ها معلوم ميشه!!!رشتمون هم embeded system
بچه ها یکی از دوستای من تو یه رشته رزرو شده و یک نفرو میشناسه که تو همین رشته پذیرش گرفته ولی نمیخواد بره.در واقع موقع ثبت نام جاش خالی میشه
دوستم میخواد بدونه اگه موقع ثبت نام سوءد باشه می تونه درخواست کنه که این صندلی خالی رو بهش اختصاص بدن؟
سلام به همه دوستان
به همه اونایی ک پذیرش گرفتن تبریک میگم و برای اونایی ک پذیرش نگرفتن از ته دل آرزوی موفقیت تو مراحل دیگه زندگیشون میکنم.
من دو تا سوال داشتم ک ممنون میشم راهنماییم کنین:
1- من از KTH پذیرش گرفتم و از دانشگاه Liverpool هم پذیرش دارم . یکی از بهترین دوستام 3 هفته است ک در Liverpoolزندگی میکنه و همه کارای اولیه مثل خونه و .... را انجام داده و در دوران تحصیل هم همش با هم بودیم به نظرتون چیکار کنم برم سوئد یا انگلیس؟
2- چون خیلی از تمام نکردن درس در انگلیس تو یک سال میترسم می خوام یه میل بخ KTH بدم بگم نیمسال اول نمیتونم بیام فک میکنید موافقت میکنن؟
راستی الان ک پذیرش اومده نیازی ب accept کردن پذیرش نیست؟ پس چطوری می فهمن کی میاد کی نمیاد تا به بقیه رزروها جواب بدن ؟
مرسی از کمکتان.
امیدوارم سوالم خیلی بیربط نباشه و حذف نشه.

با سلام
سئوال دوستمون رو کسی جواب نداد. این سئوال منم هست. دوستانی که می دونن جواب لطفا:
"الان ک پذیرش اومده نیازی ب accept کردن پذیرش نیست؟ پس چطوری می فهمن کی میاد کی نمیاد تا به بقیه رزروها جواب بدن ؟"
من نمیدونم وارد پروفایلم بشم.چرا؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)