نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا شما براي ترم پائيز 2010 دانشگاه هاي سوئد اقدام نموديد

رأی دهندگان
570. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بلي

476 83.51%
  • خير

94 16.49%
صفحه 334 از 343 نخستنخست ... 234284324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,331 تا 3,340 , از مجموع 3430

موضوع: تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

دوستان عزیز خمس و زکات قبولیتون(ثبت نتایج در بخش نتیجه پذیرش) فراموش نشه.ثواب داره به خدا
    Some dance to remember, some dance to forget

دوست عزيز منم رزرو 22 هستم و دوستم هم رزرو 24 هست از همين دانشگاه!!من تماس گرفتم گفتن بعد از ثبت نام ها معلوم ميشه!!!رشتمون هم embeded system

Junior Member

بچه ها یکی از دوستای من تو یه رشته رزرو شده و یک نفرو میشناسه که تو همین رشته پذیرش گرفته ولی نمیخواد بره.در واقع موقع ثبت نام جاش خالی میشه
    دوستم میخواد بدونه اگه موقع ثبت نام سوءد باشه می تونه درخواست کنه که این صندلی خالی رو بهش اختصاص بدن؟

Junior Member

سلام به همه دوستان
    به همه اونایی ک پذیرش گرفتن تبریک میگم و برای اونایی ک پذیرش نگرفتن از ته دل آرزوی موفقیت تو مراحل دیگه زندگیشون میکنم.
    من دو تا سوال داشتم ک ممنون میشم راهنماییم کنین:
    1- من از KTH پذیرش گرفتم و از دانشگاه Liverpool هم پذیرش دارم . یکی از بهترین دوستام 3 هفته است ک در Liverpoolزندگی میکنه و همه کارای اولیه مثل خونه و .... را انجام داده و در دوران تحصیل هم همش با هم بودیم به نظرتون چیکار کنم برم سوئد یا انگلیس؟
    2- چون خیلی از تمام نکردن درس در انگلیس تو یک سال میترسم می خوام یه میل بخ KTH بدم بگم نیمسال اول نمیتونم بیام فک میکنید موافقت میکنن؟
    راستی الان ک پذیرش اومده نیازی ب accept کردن پذیرش نیست؟ پس چطوری می فهمن کی میاد کی نمیاد تا به بقیه رزروها جواب بدن ؟
    مرسی از کمکتان.
    امیدوارم سوالم خیلی بیربط نباشه و حذف نشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط ospol1996 نمایش پست ها
    بچه ها یکی از دوستای من تو یه رشته رزرو شده و یک نفرو میشناسه که تو همین رشته پذیرش گرفته ولی نمیخواد بره.در واقع موقع ثبت نام جاش خالی میشه
    دوستم میخواد بدونه اگه موقع ثبت نام سوءد باشه می تونه درخواست کنه که این صندلی خالی رو بهش اختصاص بدن؟
    منطقی اش این هستش که این جای خالی به رزرو 1 اختصاص پیدا کنه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط فراز نمایش پست ها
    پس مشکلی‌ نیست و نگران نباشید.ستودرا معمولان دیر تر از دانشگاه خبر هارو اعلام می‌کنه ولی‌ اگه می‌خواهید مطمئن باشید باز هم با دانشگاهی که تو نامه نوشته قبول شدید تماس بگیرید

سلام دوستان.
    من به دانشگاه میل زدم دانشگاه جواب داد که اصلن نیازی به نامه استودارا نداری. گفتن ما برات ادمیشن رو پست هم کردیم و با همون اقدام کن. فردا صبحش هم نامه ادمیشن با یک سری کاتالوگ اومد در خونه.

اینو بابت تجربه گفتم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkp نمایش پست ها
    منطقی اش این هستش که این جای خالی به رزرو 1 اختصاص پیدا کنه
    درسته ولی تا موقع دیگه رزروها نمیرسن برن دنبال ویزا

با سلام

سئوال دوستمون رو کسی جواب نداد. این سئوال منم هست. دوستانی که می دونن جواب لطفا:

"الان ک پذیرش اومده نیازی ب accept کردن پذیرش نیست؟ پس چطوری می فهمن کی میاد کی نمیاد تا به بقیه رزروها جواب بدن ؟"

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash.saba نمایش پست ها
    با سلام

سئوال دوستمون رو کسی جواب نداد. این سئوال منم هست. دوستانی که می دونن جواب لطفا:

"الان ک پذیرش اومده نیازی ب accept کردن پذیرش نیست؟ پس چطوری می فهمن کی میاد کی نمیاد تا به بقیه رزروها جواب بدن ؟"
    اگه روال کار سایت ستودرا انقدر منطقی بود که دیگه کسی مشکلی نداشت. سایت ستودرا هم عجیبه هم پر راز و رمز، مثلا امروز دیدم شماره SG رشته ها عوض شده.

Junior Member

من نمیدونم وارد پروفایلم بشم.چرا؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)