صفحه 74 از 92 نخستنخست ... 24646566676869707172737475767778798081828384 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 917

موضوع: سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

من در بخش شنیداری ضعیفم و کتاب تکدیس فور لیسنینگ رو کامل حدود 1 سال پیش خوندم و اومدم از کتاب دلتا شروع کردم اما همچنان ضعیف هستم، وقت هم ندارم باز دوباره برگردم به کتاب قبلی .... روشم این طوری دارم اجرا میکنم به نظر شماها با این روش بهبود میابم: لطفا راهنمایی کنید که زود به نتیجه برسم وتا کی این رویه رو ادامه بدم و نیز شورع به نوشتن نت کنم؟؟؟
    1- فقط میشنوم (که اصلا چیزی هم دست گیرم نمیشه با کتاب دلتا اما در تکدیس با دوم خوب میفهمیدم اما در دلتا بار دوم نه به اون صورت)
    2- با متن میشنوم
    3- لغات رو در میارم که بلد نیستم
    4- گوش میدم و مینویسم
    5- مقایسه میکنم و اشکالات رو در متن های لایت میکنم
    6- باز دوباره متن که های لایت شده با صدا گوش میدم

باتشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط ZyM نمایش پست ها
    من در بخش شنیداری ضعیفم و کتاب تکدیس فور لیسنینگ رو کامل حدود 1 سال پیش خوندم و اومدم از کتاب دلتا شروع کردم اما همچنان ضعیف هستم، وقت هم ندارم باز دوباره برگردم به کتاب قبلی .... روشم این طوری دارم اجرا میکنم به نظر شماها با این روش بهبود میابم: لطفا راهنمایی کنید که زود به نتیجه برسم وتا کی این رویه رو ادامه بدم و نیز شورع به نوشتن نت کنم؟؟؟
    1- فقط میشنوم (که اصلا چیزی هم دست گیرم نمیشه با کتاب دلتا اما در تکدیس با دوم خوب میفهمیدم اما در دلتا بار دوم نه به اون صورت)
    2- با متن میشنوم
    3- لغات رو در میارم که بلد نیستم
    4- گوش میدم و مینویسم
    5- مقایسه میکنم و اشکالات رو در متن های لایت میکنم
    6- باز دوباره متن که های لایت شده با صدا گوش میدم

باتشکر
    من تجربه خودم رو بگم، من زمانی که شروع کردم به لیسینیگ با لانگمن و دلتا مشکلی نداشتم چون دلتا لکچراش اونقد طولانی نیس، اگه از الان با دلتا مشکل دارین، ممکنه یهو وارده تی پی او شین شوک بشین چون زمین تا اسمون فرق دارن، من یه روشی رو میگم که بچه های همینجا بهم گفتن و بالاخره نتیجه داد، من اگه جای شما باشم همه ی کتابا رو میذارم کنار مستقیم میرم رو تی پی او! یادمه اوایل گوش میدادم فقط یهو وسطش خوابم میبرد دوساعت بعد پا میشدم :دی بعد با سیلی اینا صورتمو سرخ نگه میداشتم گوش میدادم، بعد اسکریپتو چک میکردم لغتای نا اشنا رو در می اوردم، دوباره گوش میدادم یعنی هر مکالمه 3-5 بار حداقل، بعد یواش یواش لغتا هی تکرار میشن، من اوایل که راه افتادم نت ورمیداشتم، اونم خیلی! بعد نصف مکالمه از دستم می رفت، یه بار کلا خودکارو گذاشتم گوش دادم و غلطام نصف شد! ولی هنوز غلط داشتم چون هرازگاهی یه سری نکته ها یادم می رفت، بعد اروم اروم برا خودت موقع نوشتن نشونه میذاری، اینی که من گفتم یه پروسه ی تقریبا 7-8 ماهه ازم گرفت البته!

پ ن : اگه فک میکنید اینطوری منبع از دستتون میره شما از تی پی او 20 تا 48 بذارین برا تمرین و تستش، برای تی پی او های 1-20 این روشو پیاده کنید حتی خواستید اولش تست نزده برین سراغ اسکریپت، ولی تمرین تمرین تمرین و همون جمله ی معروف که با تمرین است که استاد میشوی.
    من بازم میگم دلتا و اینا از نظر شخصی من اتلاف وقته، من خیلی سرمست بودم وقتی وارده تی پی او ها شدم که به به لیسینم چه خوبه، قشنگ شوک شدم که اون کجا و این کجا!تجربه شخصی بود به هرحال
    میکلانژ زندگی خودت باش

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

سلام
    من یه لکچر رو کاملا کلیاتش رو متوجه میشم و بعضی از جزییات رو توی ذهنم دارم موقع جواب دادن ولی یه سری موارد بخصوص اونایی که می پرسه چرا استاد راجع به این مورد گفت یا نظر استاد در مورد اون موضوع چی بود که باید روال لکچر رو به ترتیب وقوع مطلب و همچنین حالت ها رو در بیان نظرات استاد توی ذهن داشته باشیم من اینها رو موقع جواب دادن به سوالات یادم نیست.
    1 نت بردارم؟
    2 تمرکز بیشتری لازم داره و این موارد بدون نت حل میشه؟
    3 هیچ کدوم فقط تمرین بیشتری لازم داره؟

لطفا نظرتون رو اعلام کنید دوستان
    سپاس
    ....I have a DREAM
    Prove them WRONG
    I am going to make all my dreams come TRUE

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

نقل قول نوشته اصلی توسط soniasa نمایش پست ها
    سلام
    من یه لکچر رو کاملا کلیاتش رو متوجه میشم و بعضی از جزییات رو توی ذهنم دارم موقع جواب دادن ولی یه سری موارد بخصوص اونایی که می پرسه چرا استاد راجع به این مورد گفت یا نظر استاد در مورد اون موضوع چی بود که باید روال لکچر رو به ترتیب وقوع مطلب و همچنین حالت ها رو در بیان نظرات استاد توی ذهن داشته باشیم من اینها رو موقع جواب دادن به سوالات یادم نیست.
    1 نت بردارم؟

سپاس
    با سلام به شما دوست خوبم

من تجربه خودم رو خدمتتون میگم:
    من مطمئنم بودم که کاملا متوجه میشم لکچر رو ولی موقع جواب دادن به سوالاتی مثل همون نمونه هایی که فرمودین منم نمیتونستم جواب بدم.
    به توصیه مفید دوست خوبم vhbhajy تصمیم گرفتم نت برندارم کلا. خیلی جالب بود، من کلی نت برمیداشتم و موقع جواب حتی یه نگاهم بهشون نمینداختم. در واقع، نت برداری هیچ کمکی که بهم نمیکرد هیچی، بلکه باعث میشد جزئیات این چنینی رو متوجه نشم چون من در اون زمانها که به این موضوعات اشاره میشد درگیر نت برداری بودم.

بنابراین، توصیه ای که بهتون میکنم اینه که همین امروز یسری لیستنینگ گوش کنید ولی بدون نت برداری و ببینید آیا براتون موثر هست یا نه! البته نت برنداشتن به این مفهوم که فقط برخی تاریخهای مهم و اسامی یا طبقه بندی هارو نت بردارید.
    و فقط متمرکز بشید روی شنواییتون و ارتباط مطالبی که دارین میشنوید مثل یه دانشجوی زرنگ ردیف اول تو کلاس درس. حتی بعضی جاها که با نظر استاد یا دانشجو موافق هستین، سرتون رو به نشانه تایید هم تکون بدین. اینا به تمرکز بیشترتون کمک میکنه.
    این رو هم بگم امکان داره با یکی دو بار اول متوجه تغییر نشید ولی من با این تغییر جزئی من تونستم نمرم رو از 22-24 به 27-28 و 28 در ازمون اصلی ارتقا دادم.

*در مورد، سوالاتی مثل منظور استاد، کارمند و دانشجو هم باید بگم باز این روش خیلی کمکتون میکنه. در واقع، چون این سوالات به مطالب قبلی و بعدی تا حد زیادی مرتبط هستن بنابراین میتونین تا حد زیادی متوجه بشید ولی باز هم این سوالات میتونه کمی تریکی باشه... و بنابراین راه حل دوم میتونه تمرین زیاد باشه. البته راه حلی که دوست خوبم vhbhajy به من توصیه کردن و من نتونستم انجام بدم، این بود که یه دور تمام این سوالات رو بدون گوش کردن به بقیه محتوای لکچر بزنید اینجوری میتونید تا حدی با روانشناسی این سوالات اشنا بشین.

براتون ارزوی موفقیت دارم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

با سلام دوباره
    یعنی از تی پی او شروع کنم؟؟؟!!! آخه بعضیا میگن از لانگمن و دلتا باید شروع بشه !!!!!
    اما سوال بعدی که دارم اینه که من وقتی متن رو میبینم میخوام بخونم باید توذهنم به فارسی تبدیل کنم یا حتی اگه انگلیسی اش رو میشنوم باید تو ذهنم ترجمه کنم و نمیتونم با دیفالت انگلیسی جمله رو بفهمم و انگار ذهنم باید ترجمه کنه
    و وقتم اینطوری هدر میره
    به نظر شما چکار کنم؟؟
    با تشکر

Junior Member

با سلام دوباره
    یعنی از تی پی او شروع کنم؟؟؟!!! آخه بعضیا میگن از لانگمن و دلتا باید شروع بشه !!!!!
    اما سوال بعدی که دارم اینه که من وقتی متن رو میبینم میخوام بخونم باید توذهنم به فارسی تبدیل کنم یا حتی اگه انگلیسی اش رو میشنوم باید تو ذهنم ترجمه کنم و نمیتونم با دیفالت انگلیسی جمله رو بفهمم و انگار ذهنم باید ترجمه کنه
    و وقتم اینطوری هدر میره
    به نظر شما چکار کنم؟؟
    با تشکر
    من خیلی با کتاب همونطور که دوستمون اشاره کردن موافق نیستن.
    من خیلی ضعیف بودم تو لیستنینگ کاری که کردم چشمامو بستم و با دقت گوش دادن بعد اگه لازم باشه نوت برمیدارم.
    هر چی نوت برداری در حد کلمه کلیدی باشه نتیجه بهتری میگیرین.

نقل قول نوشته اصلی توسط soniasa نمایش پست ها
    سلام
    1 نت بردارم؟

سپاس
    سلام،

دقیقا هر سه مورد می تونه برای افراد مختلف درست باشه یعنی خیلی از افراد در همین سایت رو ببینی بدون نت بردای نمره بالا گرفتن. عده ای دیگه با نت برداری مشکلشون حل شده. باید حتما ببینی کدوم به روحیه شما کاملا تطبیق پیدا میکنه. برای این کارم لازمه حتما هر دو روش رو امتحان کنید. اما دقت کن نت بردای کلا تا حدی خوبه که از حالت سنکرون خارج نشی و بتونی با متن هماهنگ جلو بری. هر وقت دیدی جا موندی بدون ضرر کردی. همیشه سعی کن فعال به لکچر گوش بدی و این فعال بودن با تخیل ذهنی + نت بردای صحیح + پیش بینی قابل حل هستش.

پیشنهاد من اینه اول ببین مشکل کارت کجاست:
    نت بردای /// مشکل درک جزئیات /// پرت شدن حواس /// ناآشنایی با موضوعات /// .....
    اونوقت تازه میشه برای اون تصمیم گرفت. وقتی شما میگی کلیاتش رو متوجه میشی خب خیلی جاها بحث سر جزئیات هستش پس باید بنابر مشکل شما راحل رو انتخاب کرد.
    یک نکته رو هم دقت کن معمولا تعداد سوالات مربوط به توالی خیلی زیاد نیستند.

اگر مشکل شما حل نشد اعلام کنید تا با کمک دوستان حل بشه!!!

با آرزوی موفقیت برای شما!!!

با سلام دوباره
    و وقتم اینطوری هدر میره
    به نظر شما چکار کنم؟؟
    با تشکر

سلام،

اینکه با تی پی او شروع کنید یا نکنید بستگی به سطح آمادگی شما داره. واقعیتش اینه اگر در سطح مناسب نباشی به جز ناامیدی و از دست دادن زمان نتیجه نداری. کلا این مهارت خیلی مهمه و هر چی هم براش بخونی کمه. پیشنهاد می کنم حداقل 2 مورد از تی پ او بزنی ببین نمرت چند میشه اگر دیدی با اونها راحتی و مشکلی نداری که ادامه بده ولی اگر دیدی خیلی سطحش بالا هستش خب بهتره اول از یک لکچر و منبع سبک تر شروع کنی. بعد که بهتر شد وضعت بیایی سراغ تی پی او.
    در مورد سوال دومت همه همین طور هستند به مرور با بالا رفتن تجربت این مشکلت به راحتی حل میشه پس نگرانی نداره.

موفق باشید!!!!

Junior Member

سلام دوستان
    اگر L لانگ بیاد، نمره ست اضافه چه طور داخل میشه؟ خوب زنش اثر + داره ؟
    معمولا تکراری هست یا نه؟
    اگر تکراری نباشه، یعنی مشخص نیست کدوم ست هست؟ همیشه آخری نیست؟

ممنون

سلام،

تا این جایی که من میدونم ست اضافه نمرش در نظر گرفته نمیشه. بله معمولا تکراری هستش اگر در کتاب خونه همین سایت بگردی فایل اون رو برای لیستنینگ پیدا میکنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)