سلام
اگه لیسینینگمون لانگ شد از همون ست تکراری تو کتابخونه میاد یا این ست قدیمی شده و دیگه نمیاد ؟ اگه قدیمی شده آیا ست جدیدی هست که بتونیم ازش استفاده کنیم ؟
اصلا رو نت برداری حساب نکنید چون این قدر تایم ندارید که نتاتونو نگاه کنید از همین الان عادت کنید که هر جی میگه رو کامل یادتون بمونه
من اول اینطوری بودم بعد استادم گفت نه خوب نیست سر امتحان کلا ضرر کردم و از شانس خوبم هم لیسینگه لانگ بهم خورد
سلام
من جواب درست سوال های لیسینیگ tpo رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
Pdf و یا سایتی وجود داره که به من معرفی کنید.
اگر سایت هست، لطفا لینکش رو اینجا قرار بدین تا دیگران هم استفاده کنند.
ممنون
سلام دوستان
من یک مشکلی با بخش لیسنینگ دارم.
تو بعضی تی پی اوها 2 تا اشتباه میزنم تو بعضی ها هم 6 تا! تقریبا حالت میانگین نداره. مواقعی که 6 تا اشتباه میزنم، معمولا از یک لکچر 3 تا غلط دارم.
من دو هفته دیگه تافل دارم و این خیلی نگرانم میکنه چون رنج ثابتی نداره نمره ام و خیلی بالا پایین میشه.
کسی ایده ای داره که مشکلم کجاست؟
تقریبا سطح لیستنینگ تی پی او ها (مخصوصا از ۲۰ به بعد) یکسان هست اما بعضی لیستنینگ ها هستن که سوالاتشون پیچیده تر هستن و احتمال خطا در زمان محدود رو خیلی افزایش میده. معمولا در هر ست یه بخش از بقیه دشوارتره و نیاز به دقت بالایی داره. تی پی او ۴۰ تا ۴۸ به نظر من به سطح امتحان نزدیک تر بودن. نمرتون برای تی پی اوهای ۴۰ تا ۴۸ چند میشه؟
Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger
John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing
علاقه مندی ها (Bookmarks)