سلام
مدرک زبان رو میشه بعد از عید فرستاد؟ چون توی روند پذیرش که تاثیر نداره... فقط برای سفارت میگن لازمه... اگه فاند نخاییم میشه مدرک زبان ارائه نکرد؟
اخرین مهلت تحویل مدرک زبان به نظرتون کی هست؟
سلام
مدرک زبان رو میشه بعد از عید فرستاد؟ چون توی روند پذیرش که تاثیر نداره... فقط برای سفارت میگن لازمه... اگه فاند نخاییم میشه مدرک زبان ارائه نکرد؟
اخرین مهلت تحویل مدرک زبان به نظرتون کی هست؟
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
سلام دوستان وقت بخیر شرایط بنده به اینصورت هست: کارشناسی 13.5 از دانشگاه دولتی مهندسی کامپیوترو دارای 3تا مقاله.میخاستم بدونم ایا شانسی هست برای میلان؟ بعد اینکه سفارت چقد هزینه تمکن مالی میخواست ؟
سلام دوستان ببحشید یه توضیح محتصر از نحوه ادمیشن گرفتن و پر کردن فرم میگید من اکانت ساختم ولی همش گم میشم (هر چی سایتای کانادا راحتته این یجوریه اصلا) معدلمم 16.98 مکانیک ام با ایلتس 7 و هم اینکه این توصیف دروس رو باس برم از جایی بگیرم یا خودمم میتونم تهیه کنم
اگر دقت کنید توی همین صفحه کنار این جمله ای که گذاشتید یک تک ستاره گذاشته و پایین صفحه هم یک تک ستاره گذاشته و کنارش نوشته اگر تا 10 February مدرک زبانتون رو نفرستید جدای از اینکه برای بورس ارزیابی نمیشید (که اصلا مهم نیست، چون خیلی از ما توی این رقابت موفق نمیشیم) اسمتون هم برای ویزا به سفارت ممکنه ارسال نشه.
شما نهایتا باید تا 10 February مدرک زبان رو ارائه بدید.
موفق باشید
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی طبق چیزی که توی این فروم و سایت دانشگاه خوندم تا حالا با توجه به اینکه معدلتون زیر 14 هست تقریبا بعیده پروندتون باز بشه اصلا. چون پلی تکنیک میلان به کف معدل که 14 هست خیلی حساسه، و اون 3 تا مقاله وقتی موثره که پرنده باز بشه و دیده بشه!!
حالا بازم سایر دوستان ممکنه نظرات متفاوتی داشته باشن.
موفق باشید.
شما معدل و نمره زبانتون خوبه، و برای پیلیمی شانس خوبی دارید.
برای سرفصل دروس هم باید خودتون جمع و جورش کنید.
در مورد اپلیکیشن فرم هم این پی دی اف رو کامل مطالعه کنید، قدم به قدم و با شکل توضیح داده چه کار کنید!!
POLITECNICO_DI_MILANO-_Laurea_Magistrale_online_application_guidelines.p df - 1.3 MB
یکم که با سایت دانشگاهها ایتالیا هم کار کنین دستون میاد. به این لینک مراجعه کنین روند را کامل توضیح داده.
http://www.polinternational.polimi.i...ea-magistrale/
روی قسمت how to apply کلیک کنین. میبینین که اول رجیستر کردن هست بعد اپلای به صورت انلاین و بعد پست کاغذی. شما میگید رجیستر کردین پس بعد از کلیک رو how to apply روی apply online کلیک کنین و بعد روی online application form و شروع کنین اپلای انلاین را انجام بدین.
در مورد کورس دیسکریپشن مهندسی مکانیک هم قبلا دوستان زحمت کشیدن به لینک زیر مراجعه بفرمایین و فایلتون را از پست خانم یا آقای sky guard دانلود کنین و اگه تغییراتی نیاز داره اعمال بفرمایین.
http://www.applyabroad.org/forum/sho...ription/page25
سلام...
رشته مهدسی پزشکی - معدل 17.5 - دانشگاه غیرانتفاعی - Ielts 7 - gre 315
آیا برای پذیرش و فاند مقطع ارشد در این دانشگاه شانسی دارم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)