صفحه 78 از 92 نخستنخست ... 28686970717273747576777879808182838485868788 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 771 تا 780 , از مجموع 917

موضوع: سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط soniasa نمایش پست ها
    من متوجه شدم اولین ست لیستنینگ معمولا تعداد اشتباهاتم بیشتر هست... حالا به نظر شما من اگه یه ساعت قبل آزمون مکالمه ها و لکچر ها رو با دور تند گوش بدم می تونه مفید باشه و گوشم رو بیشتر آماده کنه یا اثری نداره؟
    با سلام به شما دوست نازنینم

گرچه دوست خوبم پاسختون رو دادن، گفتم شاید بد نباشه منم نظر شخصیه خودمو بهتون بدم. چون تقریبا حالتهای منو شما مشابهه همیشه.

اگر درست متوجه شده باشم، منظورتون این بوده که تو سه تا لیستنینگ اول تعداد غلطهاتون بیشتره؟ خب این خیلی طبیعیه! درسته شاید تو ست دوم شما خسته تر شده باشی ولی گوشتون به صداها اشنا میشه. مثلا وقتی دارین یه فیلم انگلیسی رو میبینین اوایل براتون نااشناست بعد کم کم به شنیدن عادت میکنین و این همون چیزیه که موقع ازمون هم اتفاق میفته ولی باید جلوشو گرفت... بخصوص اینکه ست اول لیستنینگ با سرعت ارومتری نسبت به ست دومه... پس مشکل همون شیفت دادنه مغزه از مهارت دیداری به مهارت شنیداری که تو شرایط ازمون باید نسبتا سریع اتفاق بیفته!

راه حلی که گفتین شاید خوب باشه ولی بنظرم عملی نیست به چند دلیل:
    1. اگر امتحانتون صبح باشه که اصلا وقت نمیکنید چون باید خیلی زود برید سر جلسه. کی میخاید یه سری لیستنینگ گوش کنین اونم با استرس ازمون.
    2. نمیدونم با توجه به شرایط شما که ایران نیستین اصلا ازمون بعد از ظهر دارین؟ اگر باشه ام باز نمیشه چون بازم ادم انقدر درگیر ازمونه که وقت نمیکنه.
    3. شما مرحله قبل از لیستنیگ، ریدینگ رو دارین بین 60 تا 80 دقیقه! عملا بعدش یه حال مبهمی دارین.. انقدر که چشم به مانیتور دوختین اصلا یکم اول لیستنینگ امکان داره براتون گنگ باشه.

حالا راهکار مفید:
    بنظرم تو این تقریبا یکی دو هفته بیاید تست های تی*پی*او رو به صورت ریدینگ-لیستنینگ بزنید تا ذهنتون عادت کنه باید زود خودشو با لیستنینگ وفق بده! یه کار خوب دیگه، به محض شروع شدن لیستنینگ دوتا دستتون رو روی پیشینیتون فشار بدید و چشمتون رو ببندین (البته اگر از روش نتبرداری کم استفاده میکنین). این یه روش خوب برای مجاب کردن ذهنتون برای تمرکز روی شنیدنه!!!! (دلیل بیولوژیک داره هاااااا).

در کل ذهنتون باید عادت کنه زود خودشو جمع و جور کنه و تنها راه براش تکرار و تمرینه......پس عادتش بدین!

پیروز باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering-K.N.Toosi

نقل قول نوشته اصلی توسط saraasgari نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

نمیدونم منظورتون از حل شدن مشکل در نت برداریتون یعنی با توجه به پستهای قبل من هست؟
    ببینید همون طور که قبلا هم گفتم برای رسیدن به یه نمره خوب روش هر کس میتونه متفاوت باشه ولی هدف اصلی یکی هست. حالا در مورد لیستنینگ من روشم اینجوری بود که باید بیشتر گوش میکردم و کمتر نت برمیداشتم، حالا امکان داره یکی بیاد و بگه من اید تعداد نوتهام بیشتر باشه. اینا اصلا مهم نیست باید روش خودتونو پیدا بکنین و به هدف اصلی که "افزایش تمرکز" روی لیستنینگ هست برسید. باید با چند ست از ازمونها روش خودتونو پیدا کنین و ببینید با کدوم نمرتون بالاتر میره.
    موضوع بعد مقایسه شما در شرایط نابرابره! اون طور که من متوجه شدم یه ست ازمون رو دوبار میزنید!!!! خب مسلما بار دوم بیشتر و بهتر جواب میدین چه نت بردارین چه برندارین. در آزمون یه بار گوش میکنید و باید به سوالات بعد از یبار گوش دادن جواب بدین. پس شرایط رو بر این اساس برای خودتون فراهم کنید.
    نکته بعد اینکه شما تو مهارت لیستنینگ مشکلی ندارین؟ ینی همه چیز رو متوجه میشین و فکر میکنین فقط مشکل ار نتبرداریه؟ یا عدم تمرکز یا هر علت خارجی دیگه؟ نمیخوام نگرانت کنم یا به شک بندازمت ولی فقط 1 یا 2 سوال درست یه مقدار مشکوکه؟ چندبار این موضوع تکرار شده؟ شاید با یه ترنسکریپت خاص مشکل داشتین؟
    شما تو چند پست قبل گفتید که من ببینم با نت بهتر میتونم نمره بگیرم یا با گوش دادن و کمی نت برداری، به همین جهت فهمیدم بدون نت کم، نمیتونم جواب بدم به سوالات و واسه همین خاطر نت برداری میکنم . حالا مشکلی که دارم اینه تو بار اول 1 یا2 سوال رو درست میزنم و بار دوم بدون بررسی همون لکچر نت برمیدارم و تقریبا تمامی سوالات رو درست میزنم. این موضوع رو بررسی کردم و فهمیدم در سری دوم نت هام کمی کمتر و واضح تره. اما نکته جالب دیگه اینه که موقع نت چه بار اول و چه بار دوم خیلی در حین نوت متوجه نمیشم اما بار اول 2 تا صحیح و بار دوم همشو با نگاه به نت هام درست میزنم. لطفا بگید من چکار کنم .ممنونم از همه دوستانم

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mtabar نمایش پست ها
    شما تو چند پست قبل گفتید که من ببینم با نت بهتر میتونم نمره بگیرم یا با گوش دادن و کمی نت برداری، به همین جهت فهمیدم بدون نت کم، نمیتونم جواب بدم به سوالات و واسه همین خاطر نت برداری میکنم . حالا مشکلی که دارم اینه تو بار اول 1 یا2 سوال رو درست میزنم و بار دوم بدون بررسی همون لکچر نت برمیدارم و تقریبا تمامی سوالات رو درست میزنم. این موضوع رو بررسی کردم و فهمیدم در سری دوم نت هام کمی کمتر و واضح تره. اما نکته جالب دیگه اینه که موقع نت چه بار اول و چه بار دوم خیلی در حین نوت متوجه نمیشم اما بار اول 2 تا صحیح و بار دوم همشو با نگاه به نت هام درست میزنم. لطفا بگید من چکار کنم .ممنونم از همه دوستانم
    ببینید دوست عزیز

من بارها گفتم که به تعداد آدما روش موفق شدن تو تافل متفاوته! چرا؟ چون اشکالات هر کدوم از ما، نقطه ضعف و قوتمون متفاوته و مسلما راه حل هر کدوم از ماها هم متفاوته... اگر احیانا من به دوستانی پیشنهاد کردم که تکنیک بدون نت رو امتحان کنن؛ اولا در حد یه پیشنهاد بوده و دوم اینکه چون به نظر میومد بی دلیل درگیر نت برداری بودن...

موضوع دوم اینه که شما وقتی میخواید یه مقایسه داشته باشید باید و باید شرایط همسان رو فراهم کنید... (این اساس تحقیق و پژوهشه) خب، یعنی اگر میخواید ببینید که تکنیک نت برداری براتون خوبه یا نه باید:

1. باید فقط بعد از یک بار گوش دادن این موضوع رو بسنجین یعنی در شرایط آزمون. ببینید ازمون تافل میخواد مارو امتحان کنه که اگر سر کلاس استاد هستیم یا دارسم با یه کارمند حرف میزنیم میتونیم متوجه حرفاشون بشیم یا نه. استاد که دوبار حرفاشو تکرار نمیکنه واسه همین شرایط ازمون بر این اساس شکل گرفته. ما فقط تو بحث اموزش هست که دو بار لیستنیگ میذاریم برا دانش اموزا یا وقتی میگم بار دوم با ترنسکریپت گوش کنید برای اینه که لغتهای نااشنا رو دربیارید و بهتر با تلفظ واژه ها و باجزئیات اون موضوع اشنا بشید. از طرف دیگه، شما شاید به ترنسکریپت نگاه نکرده باشید ولی با کلیات موضوع تو همون بار اول اشنا شدیداز جمله: گوینده مرده یا زنه، اصل موضوع چیه، زمان بندی لکچر رو میدونید مثلا اینجا یه دانشجو سوال میکنه یا الان اینجا استاد شوخی میکنه و..... بنابراین شاید تا 50 درصد با کلیات لیستنیگ اشنا شدید و بنابراین بار اول و دوم شما نمیتونن باهم شما برابری بکنه.
    2. باید ببینید چرا نمره شما 22 میشه؟ ایا اصلا متوجه نمیشید، ایا جزئی متوجه میشید؟ ایا تمرکز ندارید؟ ایا کاملا متوجه میشید و از یادتون میره؟ ایا متوجه میشید ولی چون دارین نت مینویسین و درگیر نوشتنین نمیتونین رو شنیدارتون تمرکز کنید.

در مورد اول و دوم که اگر میخواید نمره بالاتری داشته باشید باید تمریناتتون بیشتر باشه... من زمان باقی موندتون رو نمیدونم.. اگر زیاده که میتونید اول با کتابهای کمک اموزشی اکادمیک نه مخصوص تافل مثل (Tactics for listening و open forum) و بعد کتب مخصوص تافل (اول developing skills بخاطر سرعت پایینش و بعد بارونز و کمبریج) بعد با ازمونهای تی*پی*او تمرینتون رو ادامه بدید و اماده بشید برای تافل. (این رو هم بگم معمولا ده تا ده تا سطح آزمونهای تی*پی*او بالاتر میره، هم به لحاظ لغت تا حدودی و بیشتر به لحاظ سرعت) البته اینها رو برای کسی گفتم که نمره بالا میخواد و وقت کافی ام داره.

(باز اشاره کنم به شرایط همسانی که گفتم اگر میخواید با تی*پی* اوها ببینید که چه روشی براتون مناسبه حتما اون دو تست در یسری ده تایی باشه مثلا 20 تا 29 و بر اساس تجربه معمولا یکی درمیون سطحشون برابره. مثلا 20 و 22)

در مورد سوم که باید تکنیک هایی به کار ببرید که متمرکز بشید، در چند پست قبل کامل توضیح دادم.

در مورد چهارم نشان دهنده نیاز شما به نت برداری صحیحه.

و مورد اخر نشون دهنده عدم نیازتون به نت برداریه. به همین راحتی

امیدوارم که این نکات بتونه کارساز باشه

پیروز و پاینده باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه

ببینید دوست عزیز

من بارها گفتم که به تعداد آدما روش موفق شدن تو تافل متفاوته! چرا؟ چون اشکالات هر کدوم از ما، نقطه ضعف و قوتمون متفاوته و مسلما راه حل هر کدوم از ماها هم متفاوته... اگر احیانا من به دوستانی پیشنهاد کردم که تکنیک بدون نت رو امتحان کنن؛ اولا در حد یه پیشنهاد بوده و دوم اینکه چون به نظر میومد بی دلیل درگیر نت برداری بودن...

موضوع دوم اینه که شما وقتی میخواید یه مقایسه داشته باشید باید و باید شرایط همسان رو فراهم کنید... (این اساس تحقیق و پژوهشه) خب، یعنی اگر میخواید ببینید که تکنیک نت برداری براتون خوبه یا نه باید:

1. باید فقط بعد از یک بار گوش دادن این موضوع رو بسنجین یعنی در شرایط آزمون. ببینید ازمون تافل میخواد مارو امتحان کنه که اگر سر کلاس استاد هستیم یا دارسم با یه کارمند حرف میزنیم میتونیم متوجه حرفاشون بشیم یا نه. استاد که دوبار حرفاشو تکرار نمیکنه واسه همین شرایط ازمون بر این اساس شکل گرفته. ما فقط تو بحث اموزش هست که دو بار لیستنیگ میذاریم برا دانش اموزا یا وقتی میگم بار دوم با ترنسکریپت گوش کنید برای اینه که لغتهای نااشنا رو دربیارید و بهتر با تلفظ واژه ها و باجزئیات اون موضوع اشنا بشید. از طرف دیگه، شما شاید به ترنسکریپت نگاه نکرده باشید ولی با کلیات موضوع تو همون بار اول اشنا شدیداز جمله: گوینده مرده یا زنه، اصل موضوع چیه، زمان بندی لکچر رو میدونید مثلا اینجا یه دانشجو سوال میکنه یا الان اینجا استاد شوخی میکنه و..... بنابراین شاید تا 50 درصد با کلیات لیستنیگ اشنا شدید و بنابراین بار اول و دوم شما نمیتونن باهم شما برابری بکنه.
    2. باید ببینید چرا نمره شما 22 میشه؟ ایا اصلا متوجه نمیشید، ایا جزئی متوجه میشید؟ ایا تمرکز ندارید؟ ایا کاملا متوجه میشید و از یادتون میره؟ ایا متوجه میشید ولی چون دارین نت مینویسین و درگیر نوشتنین نمیتونین رو شنیدارتون تمرکز کنید.

در مورد اول و دوم که اگر میخواید نمره بالاتری داشته باشید باید تمریناتتون بیشتر باشه... من زمان باقی موندتون رو نمیدونم.. اگر زیاده که میتونید اول با کتابهای کمک اموزشی اکادمیک نه مخصوص تافل مثل (Tactics for listening و open forum) و بعد کتب مخصوص تافل (اول developing skills بخاطر سرعت پایینش و بعد بارونز و کمبریج) بعد با ازمونهای تی*پی*او تمرینتون رو ادامه بدید و اماده بشید برای تافل. (این رو هم بگم معمولا ده تا ده تا سطح آزمونهای تی*پی*او بالاتر میره، هم به لحاظ لغت تا حدودی و بیشتر به لحاظ سرعت) البته اینها رو برای کسی گفتم که نمره بالا میخواد و وقت کافی ام داره.

(باز اشاره کنم به شرایط همسانی که گفتم اگر میخواید با تی*پی* اوها ببینید که چه روشی براتون مناسبه حتما اون دو تست در یسری ده تایی باشه مثلا 20 تا 29 و بر اساس تجربه معمولا یکی درمیون سطحشون برابره. مثلا 20 و 22)

در مورد سوم که باید تکنیک هایی به کار ببرید که متمرکز بشید، در چند پست قبل کامل توضیح دادم.

در مورد چهارم نشان دهنده نیاز شما به نت برداری صحیحه.

و مورد اخر نشون دهنده عدم نیازتون به نت برداریه. به همین راحتی

امیدوارم که این نکات بتونه کارساز باشه

پیروز و پاینده باشید
    ممنونم از راهنماییتون
    من سه هفته دیگه میخوام امتحان بدم تمام کتابهای open forum, matersskilss رو کار کردم خیلی خیلی سطحش برام پایینه، واقعا انقدر لیسنینگ رو بالا پایین کردم و روشهای مختلف رو که دیگه خسته شدم

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mtabar نمایش پست ها
    ممنونم از راهنماییتون
    من سه هفته دیگه میخوام امتحان بدم تمام کتابهای open forum, matersskilss رو کار کردم خیلی خیلی سطحش برام پایینه، واقعا انقدر لیسنینگ رو بالا پایین کردم و روشهای مختلف رو که دیگه خسته شدم
    الهی.... کاملا درک میکنم که شرایطتون چقدر سخته!

ولی سعی کنین قوی باشین! مطمئن باشین هر تلاشی میتونه کمکتون کنه...
    خب پس اگر اینهارو تمرین کردین نباید مشکل توی لیستنینگتون منظورم خود مهارت لیستنینگ داشته باشید! حالا اول اینکه به من بگید تی*پی*اوها رو چجوری کار میکنین؟ از اول شروع کردین؟
    چون روند این ازمونها اینه که به ترتیب سطحشون بالاتر میره و باید به ترتیب جلو برید (البته در مورد شما میگم که میگید مشکل دارین)...
    موضوع بعدی اینکه وقتی ترنسکریپت ها رو گوش میکنین خیلی براتون سخته یا نه میبینید در عین اسونیشون شما نتونستین جواب بدین؟
    کار دیگه ای میخوام بکنید اینه که با توجه به چیزی که قبلا گفتم دو ازمون در دو روز بزنید و با یکی تکنیک با نت و با نت کم امتحان کنین و نتیجه رو بهم بگید.

اصلا نگران نباشید ان شالله به نتیجه خوبی میرسیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه

Red face پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

الهی.... کاملا درک میکنم که شرایطتون چقدر سخته!

ولی سعی کنین قوی باشین! مطمئن باشین هر تلاشی میتونه کمکتون کنه...
    خب پس اگر اینهارو تمرین کردین نباید مشکل توی لیستنینگتون منظورم خود مهارت لیستنینگ داشته باشید! حالا اول اینکه به من بگید تی*پی*اوها رو چجوری کار میکنین؟ از اول شروع کردین؟
    چون روند این ازمونها اینه که به ترتیب سطحشون بالاتر میره و باید به ترتیب جلو برید (البته در مورد شما میگم که میگید مشکل دارین)...
    موضوع بعدی اینکه وقتی ترنسکریپت ها رو گوش میکنین خیلی براتون سخته یا نه میبینید در عین اسونیشون شما نتونستین جواب بدین؟
    کار دیگه ای میخوام بکنید اینه که با توجه به چیزی که قبلا گفتم دو ازمون در دو روز بزنید و با یکی تکنیک با نت و با نت کم امتحان کنین و نتیجه رو بهم بگید.

اصلا نگران نباشید ان شالله به نتیجه خوبی میرسیم
    ممنونم از انرژی مثبتتون
    من از فروردین از کتابای open forum شروع کردم کتابای دلتا بارونز اکسفورد مسترزاکسیل رو کار کردم و بعدش رفتم از tpo اول شروع کردم نت برداری های متفاوت رو تمرین کردم، گوش کردن با سرعت های 1.2 و 1.5 اوضام خیلی بهتر شد اما جدیدا فهمیدم 1/4(یه سمت ورق A4) ورق اچار رو نیاز دارم اینکه نوت بردارم. نکته بعدی هم اینکه ترنسکریپت رو میبینم راحت میفهمم و قشنگ ایراداتم معلومه که به خاطر بی توجهی یا دقت نکردن هست.
    بازم ممنونم از فرصتی که میزارید برای راهنمایی بهم

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

خواهش میکنم دوست عزیز

واقعیت هم همینه...

ماشالاه حسابی همه منابع رو خوندین، پس شما باید الان به من راه حل بدین
    اما با توجه به چیزی که گفتین متوجه شدم که خوندنتون شاید تونسته باشه به شما در بسط لغت کمک کرده باشه ولی در نحوه تمرکز و نت برداری نتونسته خیلی موثر باشه.. گرچه نمرتون خیلی هم بد نیست. شما میخواید نمرتون عالی بشه!!!

راههای افزایش تمرکز رو توی پستهای قبل مفصل توضیح دادم ولی در مورد نت برداری. اگر بعد از مقایسه ای که بهتون گفتم باز به این نتیجه رسیدید که باید نت بردارین، من شاید راهنمای خوبی نباشم چون من روش غیر نت رو داشتم. عکسهایی از چالشهای مطرح موقع لیستنینگ و راه حلهاشون گذاشتم که از کتاب کولینز برداشتم. حتما بخونید... مطمئنم خیلی کمکتون میکنه.

یه نکته در مورد اینکه چطور متوجه بشید نت برداری براتون مناسب نیست؛ اگر میبینید که موقع نت برداری تمرکزتون بیشتر سر نوشتنه و حتی ممکنه بخشهایی رو از دست بدین و اینکه موقع جواب دادن اصلا نیاز به نگاه کردن روی نتهاتون ندارین، پس شما هم مثل من هستین. در این صورت باید تمرین کنید که چطور با کارایی بالا گوش کنید.
    نکته ای که در تکنینک نت برداری کولینز اومده و من باز میخوام بهش تأکید کنم اینه که شما نباید از همه چی نت بردارین. همه چیز نیاز به نوشتن نداره!!!

پیروز و پاینده باشید
    در ضمن من کاری نمیکنم و این رو وظیفه خودم میدونم و امیدوارم بتونه موثر واقع بشه.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

من معمولا نت برداری نمیکنم چون حتا در نوشتن نت برای فارسی هم مشکل دارم. به نظر من یکی دو بار بدون نت برداری تست های تی پی او رو بزنید. من تنها در حالاتی سوالات رو غلط میزنم که تمرکزم رو از دست بدم. و تمرکز خصوصا زمانی از بین میره که مفهوم یکی دو جمله رو نفهمیم. بعد شنیدن یه لکچر 6 دقیقه ای مطمئنا قادر خواهید بود پاسخ بدید حتا اگه نت برندارید به نظرم خودتون رو در حصار روش ها قرار ندید چند روش رو امتحان کنید قرار نیس همه یه روش برن جلو. یکی از بچه ها به من گفته بودن بدون نت عمرا بتونی لیسین پاسخ بدی. من نمیتونستم و نا امید بودم. فرداش 8 ساعت بکوب با سرعت 1.28 به سریال فرندز نگاه کردم. باور کنید همون کلی گوش منو عادت داد به مکالمه ها و ساختارها. و بعد اون لیسین ها رو خیلی بهتر میزدم. حالا اگه به جا سریال لکچرهای موجود رو گوش بدید تفاوت رو خودتون متوجه میشید. تمرین زیاد راه حل لیسینینگ هستش

Junior Member

یکی از دلایل عدم تمرکز برای خود من این بود. شاید ساده به نظر بیاد ولی در پروسه طولانی این رو متوجه شدم
    که
    ما گوش میدیم ایده های اصلی رو که متوجه شدیم کمی خسته میشیم و فک میکنیم همه چیز رو فهمیدیم و بیخیال میشیم ولی باید به تمام جمله ها و نگرش گوینده توجه بشه. یه بار امتحان کنید متوجه میشید منظورمو
    مثال میزنم
    توی لکچر ما ممکنه بشنویم از سفر به ماه میگه و زندگی در ماه و مثلا میشنویم اب هم وجود داره و احتمال حیات بوده و اینا. خب ایده های اصلی رو که فهمیدیم
    امااااااا............. بعد تک تک جمله ها استاد میگه اب هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد چون به صور ترکیب با فلان ماده هستش. دوم میگه حیات هنوز اثبات نشده. سوم میگه شاد روزی زندگی بشه کرد ولی واقعا هزینه بر هست. تازه ادم میبینه جمله های اصلی اینا بوده. مغمولا همه ترنسکریپت رو کاملا بلدن فقط عدم تمرکز به گفته ها باعث اشتباه میشه. امیدوارم کمک کننده باشه

سلام
    می خواستم بپرسم که روی سایت scientificamerican، اسکریپت پادکست ها قرار نداره یا اینکه من نتونستم پیدا کنم؟!
    روشی نیست که به متن پادکست هاش دسترسی داشت؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)