صفحه 776 از 792 نخستنخست ... 276676726766767768769770771772773774775776777778779780781782783784785786 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,751 تا 7,760 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraghaii نمایش پست ها
    سلام...
    رشته مهدسی پزشکی - معدل 17.5 - دانشگاه غیرانتفاعی - Ielts 7 - gre 315

آیا برای پذیرش و فاند مقطع ارشد در این دانشگاه شانسی دارم ؟
    سلام.
    حتما هم براي پذيرش و هم برا فاند شانس داريد.حتما اقدام كنيد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Physics

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

سلام دوستان،من لیسانس فیزیک دارم،میتونم مهندسی مکانیک دانشگاه polimi پذیرش بگیرم ????

سلام دوستان میشه ددلاین های امسال دانشگاه ایتالیا رو بگید کی هستند؟
    من هر چی تو سایتشون نگاه کردم چیز خاصی دستگیرم نشد.

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mitragh نمایش پست ها
    سلام دوستان میشه ددلاین های امسال دانشگاه ایتالیا رو بگید کی هستند؟
    من هر چی تو سایتشون نگاه کردم چیز خاصی دستگیرم نشد.
    برا ی مشاهده ددلاین ها به لینک زیر برید و هرچه زودتر اقدام کنین ددلاین برا اپلای آنلاین و ارسال مدارک 24 نوامبر هست. البته این مال میلان هست هر دانشگاهی را تو ایتالیا بخواید جدا باید بررسی کنین. خیلی از دانشگاهها هنوز باز نشدن برای اپلای.

http://www.polinternational.polimi.it/how-to-apply/laurea-magistrale/when-to-apply/non-eu-students/
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Ehsuny نمایش پست ها
    سلام دوستان،من لیسانس فیزیک دارم،میتونم مهندسی مکانیک دانشگاه polimi پذیرش بگیرم ????
    چیزی که در مورد مهندسی مکانیک در مقطع مستر برای شما تو سایت میلان به چشم من خورد که البته در مورد بقیه رشته ها هم کم و بیش صادق هست این هست که من مستقیم از program website مهندسی مکانیک دانشگاه میلان اینجا براتون کپی میکنم:

Admission to the programme depends on a formal assessment of the application for admission submitted by the candidate. The professors in charge for the admission analyses the student's academic curriculum and other related information (work experience, internships, study abroad, extra-curricular activities) The selection is based on the assessment of the applicant's past career and the suitability of his or her personal preparation

یعنی بر اساس واحدهایی که پاس کردین،تجربه های کاری ، کارورزی یا فعلیتای فوق برنامه که همش باید یهجورایی مربوط به رشته باشه ارزیابیتون میکنن. خلاصه اگه واحداتون یه مقدارم نزدیک باشه با موارد ذکر شده رزومتون را تقویت کنین و شانستون را آزمایش کنین. در ضمن شما برای 2 رشته همزمان برای مستر تو میلان میتونین اقدام بفرمایین. موفق باشین.

Junior Member

سلام دوستان با معدل ۱۵.۷۳ رشته مهندسی شیمی شانس دارم برای پذیرش وبورس?درضمن من همه مدارکم تقریبا امادس فقط زبان رو باید بگیرم تا ددلاین اگه یه موقع پذیرش گرفتم ولی مدرک زبان اماده نشد که اسمم رو به سفارت بدم دوباره با همون مدارک امسال میتونم برای سال بعد دوباره اپلای کنم?چون اون موقع مطمئنم مدرک ایلتس رو دارم .راستی دوستان برای رزومه نوشتن و موتیویشن یه لینک نمونه ای یاراهنمایی کنید ممنونم
    ویرایش توسط Hadi0894 : November 7th, 2016 در ساعت 08:02 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi0894 نمایش پست ها
    سلام دوستان با معدل ۱۵.۷۳ رشته مهندسی شیمی شانس دارم برای پذیرش وبورس?درضمن من همه مدارکم تقریبا امادس فقط زبان رو باید بگیرم تا ددلاین اگه یه موقع پذیرش گرفتم ولی مدرک زبان اماده نشد که اسمم رو به سفارت بدم دوباره با همون مدارک امسال میتونم برای سال بعد دوباره اپلای کنم?چون اون موقع مطمئنم مدرک ایلتس رو دارم .راستی دوستان برای رزومه نوشتن و موتیویشن یه لینک نمونه ای یاراهنمایی کنید ممنونم
    پذیرش شانس دارین باید امتحان کنین ولی بورس معدل بیشتر و رزومه قوی انتظار دارن، ولی بورس استانی را میتونین روش حساب کنین.
    بله براچی نتونین، آیلتس که خوب اعتبارش 2 ساله هست بقیه مدارکتونم که دائم العمر ولی اینکه فکر کنین پذیرشتون را رزرو میکنن برا سال بعد نه ولی برا ترم 2 میتونین پذیرش الانتون را رزرو نگه دارین که البته ترم 2 رفتن مشکلاتی داره که تو فروم دیگه بررسی شده. لطفا یکم هم سریع باشین ددلاین 24 نوامبر هست
    برای رزومه و انگیزه نامه این لینک هارو ببینین:

http://www.applyabroad.org/forum/for...-Resume-and-CV
    http://www.applyabroad.org/forum/for...of-Purpose-SoP

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    پذیرش شانس دارین باید امتحان کنین ولی بورس معدل بیشتر و رزومه قوی انتظار دارن، ولی بورس استانی را میتونین روش حساب کنین.
    بله براچی نتونین، آیلتس که خوب اعتبارش 2 ساله هست بقیه مدارکتونم که دائم العمر ولی اینکه فکر کنین پذیرشتون را رزرو میکنن برا سال بعد نه ولی برا ترم 2 میتونین پذیرش الانتون را رزرو نگه دارین که البته ترم 2 رفتن مشکلاتی داره که تو فروم دیگه بررسی شده. لطفا یکم هم سریع باشین ددلاین 24 نوامبر هست
    برای رزومه و انگیزه نامه این لینک هارو ببینین:

http://www.applyabroad.org/forum/for...-Resume-and-CV
    http://www.applyabroad.org/forum/for...of-Purpose-SoP
    ممنونم از شما دوست عزیز برای راهنمایی
    واقعیتش من برای سکند کال میخوام اقدام کنم فرقی که نداره با فرست کال درسته?
    راستی درمورد بورس استانی توضی میدین?البته بازم برای همه نوع بورس شانسم رو امتحان کنم?

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi0894 نمایش پست ها
    ممنونم از شما دوست عزیز برای راهنمایی
    واقعیتش من برای سکند کال میخوام اقدام کنم فرقی که نداره با فرست کال درسته?
    راستی درمورد بورس استانی توضی میدین?البته بازم برای همه نوع بورس شانسم رو امتحان کنم?
    والا بر اساس توصیه موکد دوستان و چیزی که خودم شاهدش بودم در سالهای گذشته تا سکند کال به تعویق نندازید چون به شدت شانس پذیرشتون افت میکنه مثلا دوست خودم که برای مستر از شریف بورس داشت و با داشتن معدل 17 از صنعتی اصفهان و داشتن مقاله تو سکند کال میلان دو سال پیش رد شده بود.
    بورس استانی هم بورسی هست که به کشورای جهان سومی و اشخاصی از خانواده هایی که بضاعت مالی خوبی ندارن پرداخت میشه. معمولا با استانداردهای زندگیهای اونطرف همه خانواده ها و خاندانهای ایرانی شامل حالشون میشه به جز یه افراد بخصوص خیلی خاص و مخلص! (کلا خ و صاد باید زیاد توش داشته باشه) برا آگاهی بیشتر به این لینک برین:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...DB%8C%D8%AF%29

بورس دانشگاه را همینطور که اپلای میکنین خود به خود تو پروسه اش قرار میگیرین نیاز به فعالیتی از جانب شما نیست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    والا بر اساس توصیه موکد دوستان و چیزی که خودم شاهدش بودم در سالهای گذشته تا سکند کال به تعویق نندازید چون به شدت شانس پذیرشتون افت میکنه مثلا دوست خودم که برای مستر از شریف بورس داشت و با داشتن معدل 17 از صنعتی اصفهان و داشتن مقاله تو سکند کال میلان دو سال پیش رد شده بود.
    بورس استانی هم بورسی هست که به کشورای جهان سومی و اشخاصی از خانواده هایی که بضاعت مالی خوبی ندارن پرداخت میشه. معمولا با استانداردای زندگیهای اونطرف همه خانواده ها و خاندانهای ایرانی شامل حالشون میشه به جز یه افراد بخصوص خیلی خاص و خالص!!!(کلا صاد باید زیاد توش داشته باشه) برا آگاهی بیشتر به این لینک برین:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...DB%8C%D8%AF%29

بورس دانشگاه را همینطور که اپلای میکنین خود به خود تو پروسه اش قرار میگیرین نیاز به فعالیتی از جانب شما نیست.
    بازم سپاس گذارم از راهنماییتون
    پس اگر سکندکال اینطوریه پس برای سال بعد اقدام کنم به نظرشما?حالا علت اینکه سکندکال اینقد سخت میشه شانس پذیرش به چه دلیلیه?

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)