صفحه 274 از 327 نخستنخست ... 174224264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,731 تا 2,740 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

نقل قول نوشته اصلی توسط amily نمایش پست ها
    سلام دوستان.من فکرکنم بیش از پنجاه صفحه ی اخیر روخوندم اما غیر از یکی دو مورد که کودک نوزاد داشتند موارد دیگری دال بر داشتن فرزند مدرسه ای ندیدم. اینه که میخوام بپرسم ایا از اشنایان دوستان عضو در این فروم کسی بوده که موفق به اخذ ویزای تحصیلی از کاندا+ویزا برای همسر و فرزندش بشه؟ فرزند من کلاس اول دبستان هست و اینکه خب قطعا اونجا باید مدرسه بره، ایا برای اخذ ویزا مشکلی ایجاد نمیکنه؟راستش خیلی مرددم که با وجود دخترم اینکار را بکنم یا نه؟ ممنون میشم از پاسختون
    بله دوست عزیز زیاد بوده اند کسانی که خانوادگی آمده اند. برای دخترتون هم مساله ای نداره اگر شما ویزای دانشجویی داشته باشید دخترتان را هم در مدارس عمومی کانادا رایگان ثبت نام میکنند.

Junior Member

سلام , دوستان
    اینجا خیلی مطالعه کردم ولی گیج شدم و حتی نگران شدم
    من اخیرا برای دکتری از دانشگاه آلبرتا پذیرش گرفتم, کارمند دولت هستم و میخوام مرخصی بگیرم و برای تحصیل برم کانادا, متاهل و یه بچه 4 ساله دارم.
    چگونه بایستی برای ویزای تحصیلی و همراه بردن همسر و فرزند اقدام کرد, بهترین راهکار چیه که احتمال ریجکت ضعیف باشه؟
    در ضمن آیا لینگ فرم ها و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا در این سایت نهایی و به روز هست؟
    ممنون

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    ریاضی محض دانشگاه صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط farzinmiri نمایش پست ها
    سلام , دوستان
    اینجا خیلی مطالعه کردم ولی گیج شدم و حتی نگران شدم
    من اخیرا برای دکتری از دانشگاه آلبرتا پذیرش گرفتم, کارمند دولت هستم و میخوام مرخصی بگیرم و برای تحصیل برم کانادا, متاهل و یه بچه 4 ساله دارم.
    چگونه بایستی برای ویزای تحصیلی و همراه بردن همسر و فرزند اقدام کرد, بهترین راهکار چیه که احتمال ریجکت ضعیف باشه؟
    در ضمن آیا لینگ فرم ها و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا در این سایت نهایی و به روز هست؟
    ممنون
    سلام بهتره اول یک اکانت mycic بسازید و بعد اونجا درخواست استادی پرمیت بدید، اون موقع همه فایل ها و چک لیست بهتون داده می شود که به روز هستن
    ​هیچ آداب و ترتیبی مجو هر چه می خواهد‏ دل تنگت، بگو

Junior Member

سلام
    بچه ها من یه گروه توو تلگرام عضو بودم که واسه بچه های منتظر ویزا تحصیلی کانادا بود
    حالا شماره م عوض شده و گمش کردم
    میشه لطططططططف کنین واسم لینکشو بفرستین؟؟؟؟توو پیام شخصی که از نظر فروم مشکلی نباشه
    خوااااهش میکنم زودتر بفرستین چون دارم فرمای caq رو پر میکنم خخخخخخیلی نیاز به کمکشون دارم
    خیلی خیلی خیلی ممنون

Junior Member

سلام به همه
    من همسرم پذیرش دکترا گرفته از دانشگاه مونترال و ویزا هم اومده و اوکی شده .
    من بعنوان owp دو بار اقدام کردم ولی ریجکت شدم.کسی میتونه کمک کنه چجوری اقدام کنم که بتونم ویزا بگیرم ؟
    همسرم ترم ژانویه می ره .تشکر

سلام
    من خودم ویزا دانشجویی دارم ولی داره تموم میشه و باید مجدد بگیرم
    الان هم ازدواج کردم
    به نظرتون اول ویزا خودمو بگیرم و بعد برای همسر اقدام کنم یا هر دو با هم بزنم؟

ممنون از دوستان

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط resana نمایش پست ها
    سلام به همه
    من همسرم پذیرش دکترا گرفته از دانشگاه مونترال و ویزا هم اومده و اوکی شده .
    من بعنوان owp دو بار اقدام کردم ولی ریجکت شدم.کسی میتونه کمک کنه چجوری اقدام کنم که بتونم ویزا بگیرم ؟
    همسرم ترم ژانویه می ره .تشکر
    دلیلشون چیه

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط bahador_vk نمایش پست ها
    سلام
    من خودم ویزا دانشجویی دارم ولی داره تموم میشه و باید مجدد بگیرم
    الان هم ازدواج کردم
    به نظرتون اول ویزا خودمو بگیرم و بعد برای همسر اقدام کنم یا هر دو با هم بزنم؟

ممنون از دوستان
    سلام اول ویزا خودتون را بگیرید اگر تازه ازدواج کردید

Junior Member

سلام , من اکانت mycic ایجاد کردم و هنگام ایجاد account و اقدام برای ویزای study ازم پرسید همراه هم دارید که گفتم خانم و بچه 4 ساله برای visitor هستن , حالا که میخوام مدارک موردنیاز application رو آماده و بفرستم برای خودم همه نوع مدارک بانکی , کاری و غیره میخواد ولی برای خانم و بچه چیز خاصی جز چند تا فرم نمیخواد . دو تا سوال دارم 1- آیا برای خانم بهتر نبود open work permit اقدام میکردم؟ 2- آیا بایستی برای خانم جداگانه visitor یا owp اقدام میکردم؟ لطفا راهنمایی فوری , ممنون

سلام دوستان

من ویزای تحصیلی گرفتم و 2 ماه دیگه میرم مونترال. ازونطرفم با یه خانومی تازه آشنا شدم که داره میره آلمان! میخواستم ببینم آیا راهی هست که ایشون بتونه بیاد پیش من؟ اگه راهش فقط ازدواجه، آیا میشه درخواست ویزای ویزیتوری برای ایشون داد و بعد تو کانادا ازدواج کرد وهمونجا تقاضای اپن ورک پرمیت کرد؟

ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)