Dear applicant,
we are sorry to inform you that we have rejected your application for the above-named postgraduate program.
یه ریجکت دیگه برای رشته CIT
Dear applicant,
we are sorry to inform you that we have rejected your application for the above-named postgraduate program.
یه ریجکت دیگه برای رشته CIT
سلام دوستان
کسی از دوستان هست توی bermen مکانیک بخونه؟؟؟؟
سلام دوستان.می خاستم بدونم من با شرایط زیر میتونم از دانشگاهbermen پذیرش بگیرم؟
کارشناسی مکانیک طراحی جامدات معدل 17.5-دانشگاه ازاد خمینی شهر-مقاله هم ندارم -سابقه کار هم ندارم-دارم زبان المانی هم می خونم
سلام
بنده در حال اقدام برای مقطع دکترا در دانشگاه برمن هستم که درحال حاضر تاییدیه یک استاد راهنما را دارم. متاسفانه با وجود ایمیل های فراوانی که با مسئولان قسمت پذیرش دانشگاه رد و بدل کردیم ولی هنوز مراحل دقیق ثبت نام این دانشگاه برای من نامشخص هست.
مثلا برای تایید مدارک تحصیلیم دانشگاه گفت باید 100 یورو واریز کنم که با مستر کارت میتونستم انتقال بدم ولی گفتن نمیشه و صورت حساب را برام پست کردن که البته هنوز به دستم نرسیده. خیلی نگران هستم برای اتلاف وقت چون همونطور که می دونید کار ویزا زمانبر هست. نمی دونم آیا راه سریعتری برای انجام این مرحله وجود دارد یا خیر؟
مسئله دیگه اینکه بخش ثبت نام دانشگاه بهم ایمیل زدن که باید بیمه سلامت آلمان را داشته باشم و بعد از اون reregistration and semester contribution را پرداخت کنم. که مهلتش تا 15 آگوست هست. من دقیقا مراحل ثبت نام را نمی دونم. دونم اول باید صبر کنم تا تاییدیه را بگیرم بعد مراحل ویزا و نهایت Reregisteration را انجام بدم؟
ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنید.
سلام بر همه دوستان البته این تاپیک کمتر فعال هست و به نظر میاد کسی از این دانشگاه تو این فروم نیست
وضعیت کار چطور هست چه داخل و چه بیرون از دانشگاهه؟تو این ایالت پول بلوکه میشه؟
چه کارخونه هایی تو این شهر هست؟
خوابگاه گیر میاد؟وضعیت خونه چطور هست؟
به نظر صنعتی میاد.
ویرایش توسط applyaria : August 12th, 2016 در ساعت 03:35 PM
سلام امکانش هست ایمیل این دانشگاه رو بزارید ؟
برای تایید مدارک نیاز دارم که ایمیل بزنم بهشون
علاقه مندی ها (Bookmarks)