1. نميشه دلار حواله كرد به هيچ جا.نوشته اصلی توسط m.hashemian
2. كلا به امريكا هيچ حواله اي ممكن نيست.
من كه خودمو كشتم از طريق بانك خصوصي و صرافي نشد.
شايد شما يه راهي پيدا كنيد.
راستي كارمزد حواله بين مرز حدود 30 درصد كل پوله!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. نميشه دلار حواله كرد به هيچ جا.نوشته اصلی توسط m.hashemian
2. كلا به امريكا هيچ حواله اي ممكن نيست.
من كه خودمو كشتم از طريق بانك خصوصي و صرافي نشد.
شايد شما يه راهي پيدا كنيد.
راستي كارمزد حواله بين مرز حدود 30 درصد كل پوله!!!!!!!!!!!!!!!!!

مورد اول و دوم رو من هم بهش رسیدم ;D
در مورد صرافی و بانک خصوصی، من هم خودمو کشتم، اما نشدراهی نیست
تازه وقتی میری بانک و یا صرافی و می گی که می خوای فرضاً 50 60 تومن حواله کنی، اصلاً یارو سرشو بالا نمی کنه، فقط همین طوری می گه نمی شه. بانک هم که بری، برای 40 فرانک حواله کردن به من گفت باید یه حساب باز کنی و 70 تومن توش بذاری، ما بعد از حواله کردن پول مقدار کارمزد رو از روی اون برمیداریم و مابقی رو پس می دیم. وقتی گفتم چقدر میشه، گفت برای مبالغ کم از خود مبلغ بیشتر میشه (یعنی من باید روی 50 یا 60 فرانک کارمزد برای حواله کردن 40 تا حساب کنم)
Never, never, never, never give up.<br />Albert Einstein
سلام دوستان.
ببخشید من یه سوال داشتم دانشگاه از من بانک درفت خواسته جمله اش اینه
Bank draft with your name on the reverse side
واقعا باید پشت برگه بنویسن؟ اخن تو اسکن دیده نمیشه که. درست می فهمم یا منظور چیز دیگه ایه؟
سلام بله نياز به انجام اين كار هست اما نبايد اينطور باشه كه شب رفتن به سفارت اون پول رو تو حساب بذارين و فردا
بعد از اخذ ويزا از حساب بردارين بايد طوري تو حساب اين پول باشه كه به دوام حضورش مطمئن بشن از طرفي نبايد زياد باشه كه اين سوال به وجود بياد كه ميخوائين اونجا بمونين اين يك جور سرمايه هستش.
گرفتن گواهي بانك دو روز طول ميكشه كه هزينه اخذش از پول تو حسابتون كم ميشه و ميشه از تمام شعب اون بانك گرفت. موفق باشين...
رمز موفقيت اونكه وقتي همه دارن نقش همديگه رو بازي ميكنن تو با تمام وجود نقش خودت رو بازي كني!
علاقه مندی ها (Bookmarks)