صفحه 88 از 231 نخستنخست ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

1- آیا برای پروسه OID وس اجباره؟
    2-باید تمام مدارک تحصیلی رو از آخر به اول ضمیمه کنیم؟؟ اول ارشد بعد لیسانس...
    3-گواهی تجرد و تاهل رو چطوری نشان دهیم؟؟ چه چیزی را باید ضمیمه کنیم؟
    4-من تمام مراحل 14 گانه رو تا حدودی تکمیل کردم ولی در جایی نامه بانکی از من نخواسته.کجا باید نامه بانک را ضمیمه کنم؟
    5- سابقه کار حین تحصیل حساب میشه بطور کامل ؟ و اگر یکی دو سال آن بدون بیمه باشه مشکلی پیش میاد؟

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mah2000 نمایش پست ها
    1- آیا برای پروسه OID وس اجباره؟
    2-باید تمام مدارک تحصیلی رو از آخر به اول ضمیمه کنیم؟؟ اول ارشد بعد لیسانس...
    3-گواهی تجرد و تاهل رو چطوری نشان دهیم؟؟ چه چیزی را باید ضمیمه کنیم؟
    4-من تمام مراحل 14 گانه رو تا حدودی تکمیل کردم ولی در جایی نامه بانکی از من نخواسته.کجا باید نامه بانک را ضمیمه کنم؟
    5- سابقه کار حین تحصیل حساب میشه بطور کامل ؟ و اگر یکی دو سال آن بدون بیمه باشه مشکلی پیش میاد؟
    1-خیر
    2- بله
    3- مجردید بزنید مجرد از روی ترجمه شناسنامه اثبات مجرد بودن چک میشه. ، متاهلید باید سند ازدواج رو ضمیمه کنید
    4- قبلا پاسخ دادم
    5- بازم قبلا پاسخ دادم

پیشنهاد میکنم ارسال های گذشته من رو مرور بفرمایید

با سلام
    اپلیکیشن OID من هم بعد از یک هفته inprocess شد. احتمالا باید یکی رو کنسل کنم هنوز نامه نزدن .نمیدونم کدوم رو نگه دارم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ario1395 نمایش پست ها
    با سلام
    اپلیکیشن OID من هم بعد از یک هفته inprocess شد. احتمالا باید یکی رو کنسل کنم هنوز نامه نزدن .نمیدونم کدوم رو نگه دارم
    سخت میشه گفت کدوم رو نگهدارید
    اگر شرایطتتون از زمان جولای تا کنون تغییری نکرده، به نظرم اکسپرس رو نگه دارید بهتر هست. چون ماهیتا چیزی عوض نشده.
    احتمال زیاد به زودی نامه انصراف رو دریافت میکنید.
    من به نظرم تکلیف هممون توی دسامبر معلوم میشه.

رشته و دانشگاه

طبق فضولی های جسته گریخته من، روند بررسی پرونده ها در سسکا به این صورته:

1- Information Verification Clerk : منشی کلیت پرونده ها رو بررسی میکنه تا پرونده های فیک و فاقد اطلاعات رو حذف کنه. پرونده های دارای ارزش بررسی رو میده به آفیسر بعدی که در واقع شخص در اینجا به in process تغییر پیدا میکنه وضعیتش.
    2- Information Verification Analyst : این آفیسر صحت سنجی میکنه مدارک رو. اینکه fake نباشن و ... . نت ها و نظراتش رو هم مینویسه
    3- Immigration Officer : بررسی دقیق پرونده و مطابقت ناک ها با شرح وظایف و نامه های بانکی و ... در این مرحلست. باز آفیسر نت های خودش رو مینویسه و اینکه آیا نظرش مساعد هست یا نه. (احتمال خیلی قوی هم میدم هر پرونده باید نظر مثبت دو آفیسر رو داشته باشه)
    4- Manager : بازبینی، تایید و یا رد نهایی نظر آفیسر ها.

اگر پرونده ای کامل باشه، در حالت عادی بعد از دو الی حداکثر سه هفته in process شدن، به نتیجه میرسه.
    اگر پرونده ای دو نظر منفی داشته باشه روی پروندش، ریجکت میشه.
    اگر پرونده ای یک نظر مثبت و منفی داشته باشه، نه رد میشه نه تایید. در واقع میره توی waiting list. تا ببینن اگر سهمیه مهاجرتیشون با افراد مورد نظرشون پر نشد، از این افراد نامینیت کنن. در واقع هدف اینه که افراد با پرونده کامل رو در ابتدا جذب کنن و مابقی رو پر کنن. به بیان دیگه در هر سری پذیرش، میان یه دور کامل روی افراد میرن تا وقتشون روی پرونده های ناقص تلف نشه و افراد straightforward رو به سرعت جذب کنن.

Junior Member

سلام، postdoc خارج از کانادا بعنوان سابقه کار پذیرفته میشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
    سخت میشه گفت کدوم رو نگهدارید
    اگر شرایطتتون از زمان جولای تا کنون تغییری نکرده، به نظرم اکسپرس رو نگه دارید بهتر هست. چون ماهیتا چیزی عوض نشده.
    احتمال زیاد به زودی نامه انصراف رو دریافت میکنید.
    من به نظرم تکلیف هممون توی دسامبر معلوم میشه.
    من هم امیدوارم تا اخر سال مشخص بشه ...
    به شما اپدیت ندادن؟ فاند رو حل کردید؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ario1395 نمایش پست ها
    من هم امیدوارم تا اخر سال مشخص بشه ...
    به شما اپدیت ندادن؟ فاند رو حل کردید؟

راستش من پروندم تا funds conversion رفت و بعد متوقف شد. پیگیری کردم دیدم بله توی یه بازه سه روزه تقریبا حساب خالی شده بوده. از حدود 20 ملیون رسیده به تقریبا صفر بعد دوباره شارژ شده به بیش از 150 میلیون. آین آفیسر بی جنبه سسکا هم نه گذاشته نه برداشته همون کمترین مقدار کل سه ماه رو برداشته آپدیت کرده تو پروفایلم! ریجکت نکردن، اما مشخصتا قبول هم نکردن.
    بهش ایمیل زدم آدم حسابی، تو اون فاند هیچی جز اون مینیمم سه روزه ندیدی؟ جواب فرمودن ما همیشه بر اساس قوانین کمترین مقدار موجودی رو مبنای قضاوت قرار میدیم! (تو دلم گفتم تو زورت میاد که من اندازه یه سال حقوقت پول تو حسابم دارم )
    هیچی، نامه زدم منیجرش گفتم این چه بازی بی مزه ای هست. وقتی مث مرغ کو کو یه دفه ظاهر میشید که برنامه باز شده ، چطور ما تو ملکتی که 20 درصد تورم داره دقیق برنامه ریزی کنیم سه ماه قبل ثبت نام برای شما؟! یه وقت هست مث کبک میگید، فلان تاریخ میخوایم برنامه رو باز کنیم یه چیزی. نه این قایم موشک بازی. قول فرمودن حالا پیگیری کنن. یه نامه آپدیت بانک هم فرستادم که بازم فرمودن ضمیمه پروندتون کردیم.

(حقیقتش من پولم رو تو حساب یکی از بانک های وابسته نظامی در لیست تحریم نگه میداشتم، ترسیدم موقع BG مشکلی پیش بیاد. مخصوصا در مرحله بررسی CIC . پول رو کشیدم تو حساب ملتم که اونم همونجور که توضیح دادم سه ماه فول نشد.شایدم زیاد حساس شدم، اما دیدید یه وقت آدم نسبت به یه چیزی بد دله، تا آخرش همه کاسه کوزه ها رو سر همون مورد میشکنه؟!)

علی ای حال ، عیب نداره. دیر یا زود که اون کارت لعنتی PR دست من میرسه، اون وقت من میدونم و قوانین مدنی کانادا و mobility right ، باشه جبران قانونگرایی آفیسرها
    ویرایش توسط Beginner : November 30th, 2016 در ساعت 11:17 PM

رشته و دانشگاه

فعلا از پرونده های ما رد شدن. تا دوباره برگردن روش، زمان میبره و باید صبر کنیم.
    به سلامتی آخرین دراو هم رسید و هیچ. حالا میتونیم یه دو هفته دیگه با خیال راحت بریم لب ساحل دراز بکشیم، تا ببینیم سسکا در دسامبر چه معجزه ای میکنه.
    ویرایش توسط Beginner : November 30th, 2016 در ساعت 11:12 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
    راستش من پروندم تا funds conversion رفت و بعد متوقف شد. پیگیری کردم دیدم بله توی یه بازه سه روزه تقریبا حساب خالی شده بوده. از حدود 20 ملیون رسیده به تقریبا صفر بعد دوباره شارژ شده به بیش از 150 میلیون. آین آفیسر بی جنبه سسکا هم نه گذاشته نه برداشته همون کمترین مقدار کل سه ماه رو برداشته آپدیت کرده تو پروفایلم! ریجکت نکردن، اما مشخصتا قبول هم نکردن.
    بهش ایمیل زدم آدم حسابی، تو اون فاند هیچی جز اون مینیمم سه روزه ندیدی؟ جواب فرمودن ما همیشه بر اساس قوانین کمترین مقدار موجودی رو مبنای قضاوت قرار میدیم! (تو دلم گفتم تو زورت میاد که من اندازه یه سال حقوقت پول تو حسابم دارم )
    هیچی، نامه زدم منیجرش گفتم این چه بازی بی مزه ای هست. وقتی مث مرغ کو کو یه دفه ظاهر میشید که برنامه باز شده ، چطور ما تو ملکتی که 20 درصد تورم داره دقیق برنامه ریزی کنیم سه ماه قبل ثبت نام برای شما؟! یه وقت هست مث کبک میگید، فلان تاریخ میخوایم برنامه رو باز کنیم یه چیزی. نه این قایم موشک بازی. قول فرمودن حالا پیگیری کنن. یه نامه آپدیت بانک هم فرستادم که بازم فرمودن ضمیمه پروندتون کردیم.

(حقیقتش من پولم رو تو حساب یکی از بانک های وابسته نظامی در لیست تحریم نگه میداشتم، ترسیدم موقع BG مشکلی پیش بیاد. مخصوصا در مرحله بررسی CIC . پول رو کشیدم تو حساب ملتم که اونم همونجور که توضیح دادم سه ماه فول نشد.شایدم زیاد حساس شدم، اما دیدید یه وقت آدم نسبت به یه چیزی بد دله، تا آخرش همه کاسه کوزه ها رو سر همون مورد میشکنه؟!)

علی ای حال ، عیب نداره. دیر یا زود که اون کارت لعنتی PR دست من میرسه، اون وقت من میدونم و قوانین مدنی کانادا و mobility right ، باشه جبران قانونگرایی آفیسرها
    اگه یک حساب دیگه داشته باشین که اون چند روز رو کاور کنه اونوقت میشه ترکیب دو تا حساب رو ارایه کرد و فکر کنم قبول میکنن.
    به هر حال احتمال زیاد توی دسامبر EE دوباره باز میشه و حتما اماده باشین که سابمیت کنید من هم سابمیت میکنم. ولی فکر کنم مشکل کیس من این باشه که خواهرم توی یک استان دیگه هستش و اینا احتمال میدن که من تو ساسکا نمونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)