صفحه 10 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 129

موضوع: مشکل مدرک زبان انگلیسی و سوالات مربوطه

Moderator

پیش فرض پاسخ : مشکل مدرک زبان انگلیسی و سوالات مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط pamisiii نمایش پست ها
    سلام دوستان من واسه ی کارشناسی دو رشته ی معماری-معماری ومعماری پلی تکنیک ریجکت شدم. فقط نمره زبانم مونده بود. فکر کنم امسال به زبان حساس شدن. سوالم اینه که بین رشته های معماری و دیزاین شانس پذیرش کدوم بیشتره؟ اینتریور مثلا؟
    دوم اینکه ایا واسه اپلای ترم بعد باید دوباره مدارک را پست کنم؟
    ۳/دانشگاه معماری به انگلیسی واسه ارشد تو میلان یا نزدیکش کجا هست؟
    ۴/ ایا این اسکولار با دانشگاه فرق داره؟ ویزا میدن با پذیرشش؟
    پیشاپیش ممنون
    درود
    پذیرش گرفتن ربطی به مدرک زبان نداره تنها برای برس و ویزا مدرک زبان لازمه.(شما رزومتون کافی نبوده)
    بله
    تنها پلیتکنیک و فلورانس هست.
    یکی بورس خود دانشگاه هست یکی بورس استانی.
    لظفا هر سوال را در تاپیک مخصوص به خود مطرح کنید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    architectural technology

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    پذیرش گرفتن ربطی به مدرک زبان نداره تنها برای برس و ویزا مدرک زبان لازمه.(شما رزومتون کافی نبوده)
    بله
    تنها پلیتکنیک و فلورانس هست.
    یکی بورس خود دانشگاه هست یکی بورس استانی.
    لظفا هر سوال را در تاپیک مخصوص به خود مطرح کنید.
    ممنون از پاسخت بهنام جان منظورم اسکولار نیست بلکه همون موسسات خصوصی هست schoala

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    architectural technology

نقل قول نوشته اصلی توسط pamisiii نمایش پست ها
    ممنون از پاسخت بهنام جان منظورم اسکولار نیست بلکه همون موسسات خصوصی هست schoala

scuola مدرک مستر میده اما نمیدونم که ویزا میدن واسه پذیرشش یا نه؟

Junior Member

باسلام خدمت همه دوستان من میخوام برای سال بعد اقدام.کنم و نمیخوام بورس دانشگاه باشم ایا بدون مدرک زبان مدارک بررسی میشه و من میتونم پذیرش بگیرم توی سایت زده پذیرش میشه گرفت چند مدت وقت دارم که زبانمو ارائه بدم ایا میشه مدرک زبان رو برای ثبت نام ارائه داد و به دانشگاه ارسال نکنیم منظورم ارائه مدرک به سفارت ایتالیاست

واین که تا کی وقت دارم این مدارکو تحویل سفارت بدم؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط fhom نمایش پست ها
    باسلام خدمت همه دوستان من میخوام برای سال بعد اقدام.کنم و نمیخوام بورس دانشگاه باشم ایا بدون مدرک زبان مدارک بررسی میشه و من میتونم پذیرش بگیرم توی سایت زده پذیرش میشه گرفت چند مدت وقت دارم که زبانمو ارائه بدم ایا میشه مدرک زبان رو برای ثبت نام ارائه داد و به دانشگاه ارسال نکنیم منظورم ارائه مدرک به سفارت ایتالیاست

واین که تا کی وقت دارم این مدارکو تحویل سفارت بدم؟
    درود
    همه ددلاین ها رو هم برای زبان هم برای اپلای تو سایت زدند شما برای پذیرش نساز به زبان ندارید ولی برای اینکه دانشگاه اسمتون را به سفارت بفرسته باید تا ددلاینی که تعیین شده آپلود کنید.
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

آپلود مدرک زبان کافی هست یا نیازه که از طرف موسسه هم بهشون ریپورت بشه؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط albion نمایش پست ها
    آپلود مدرک زبان کافی هست یا نیازه که از طرف موسسه هم بهشون ریپورت بشه؟
    آپلود کافیه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    architectural technology

سلام دوستا ن ۱ اکتبر ددلاین زبان پلی تکنیکه واسه ترم ۲ که شروعش مارچ ۲۰۱۷ هست. ایا هنوز هم میشه بعد ددلاین نمره زبان را فرستاد؟ یا قانونش عوض شده؟ من می ترسم ادمیشنم لغو بشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

سلام دوستان
    من یه سوال در مورد زبان داشتم.
    من مدرک زبان ندارم و ادمیشنم رو اکسپت کردم. گفتن نامه ادمیشن رو وقتی میدیم که نمره زبان بدی.. من گفتم تا April میتونم مدرک زبان بدم. پرسیدم ازشون مشکلی نیست؟ این رو جواب دادن:
    Be aware that if the document is not provided by the deadline we cannot guarantee that you will be considered for the available merit based scholarships and/or that your name will be included in the lists of admitted international students sent to the Italian Diplomatic Representatives for your pre-registration and Visa procedures.

Futhermore, the language certificate is compulsory to obtain your admission letter and in order to enroll.

حالا نمیدونم اگه من اپریل مدرک زبان بدم بهشون اسمم رو برا سفارت نمیفرستن؟ همه اسامی رو یه جا میدن؟
    اخه سکند کال تا 1 اپریل ددلاین مدرک زبان داره... نمیشه اسم من رو هم با اونایی که برای سکند کال اقدام میکنن رد کنن به سفارت؟

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط jab نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سوال در مورد زبان داشتم.
    من مدرک زبان ندارم و ادمیشنم رو اکسپت کردم. گفتن نامه ادمیشن رو وقتی میدیم که نمره زبان بدی.. من گفتم تا April میتونم مدرک زبان بدم. پرسیدم ازشون مشکلی نیست؟ این رو جواب دادن:
    Be aware that if the document is not provided by the deadline we cannot guarantee that you will be considered for the available merit based scholarships and/or that your name will be included in the lists of admitted international students sent to the Italian Diplomatic Representatives for your pre-registration and Visa procedures.

Futhermore, the language certificate is compulsory to obtain your admission letter and in order to enroll.

حالا نمیدونم اگه من اپریل مدرک زبان بدم بهشون اسمم رو برا سفارت نمیفرستن؟ همه اسامی رو یه جا میدن؟
    اخه سکند کال تا 1 اپریل ددلاین مدرک زبان داره... نمیشه اسم من رو هم با اونایی که برای سکند کال اقدام میکنن رد کنن به سفارت؟
    شما فرست کال اقدام کردید. و ددلاین زبانشم 10 فبریه ست. ادمیشن آفیسم بهتون گفته اگه تا ددلاین نفرستید ضمانت نمیکنیم اسمتون را بفرستیم سفارت.
    اگه تاریخ را رد کنید، برای بورس که صد در صد در نظرتون نمیگیرن. در مورد رد کردن اسمتون به سفارت هم شاید یه خلصی براتون در نظر بگیرن. بچه های سالهای گذشته یه زمزمه هایی راجع به این موضوع کردن. بهر حال میلان سر مدرک زبان اصلا شوخی نداره با کسی.
    باز سوالتون را دقیق تر و بازتر از خود ادمیشن آفیس بپرسید و هر چه سریعتر مدرک زبانتون را آماده کنید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)