سلام،
جواب مرحله دوم من الان دیدم که اومده و تغییری هم نکرده، فقط تاریخ Notification of Results تغییر کرده.
بلي
خير
سلام،
جواب مرحله دوم من الان دیدم که اومده و تغییری هم نکرده، فقط تاریخ Notification of Results تغییر کرده.

من هم همین الان دیدم و واسه من هم هیچ تغییری نکرده بود. نمیدونم اینا اصلا Appeal ها رو بررسی کردن یا نه .
ویرایش توسط rf.ariyapour : May 27th, 2010 در ساعت 03:49 PM
يافتن کسانی که در ماه های آینده به آلمان سفر میکنند
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

هيچ تغييري صورت نگرفته.خوب اين يعني چي؟؟

درود
من الان به پروفایلم سر زدم و تاریخ تولدم درست شده...
البته Personal code no همانطور که دوستان گفته بودن تغییر نکرده و تاریخ تولد قبلی خورده...
البته فکر کنم زیاد مهم نباشه...
دو روز پیش یکی از مسئول های دانشگاه میل زد که تاریخت عوض شد و البته دو تای دیگه شون ازم خواسته بودن که براشون صفحه ی اول پاسپورتم با پست براشون بفرستم !
چیزی که من تو این مورد فهمیدم اینه که بهتره اول به کوردیناتور کل رشته های مستر ای میل بزنید و بعد به کوردنیاتور رشته ی خودتون و به ترتیب همین جور پایین تر...
-------------------
یه مورد دیگر اینکه قبل از بسته شدن پروفایل ها و بعد از اعلام نتایج پیغام جدیدی نداشتم ولی امروز این دو تا پیغام اضافه شده...یکم عجیبه...
تا اونجایی که یادمه درخواست appeal ها از طریق پروفایل نبود و از یه مسیر دیگه داشت و دیگه اینکه کسی که قبول شده چرا باید appeal کنه؟فکر کنم از باگ های استودرا باشه...درسته؟
Do you have any queries concerning roll-call, admission etc?
Do you wish to appeal this decision?
با سلام به همه ی دوستان. من فقط توی انتخاب چهارمم که embedded systems دانشگاه Halmstad بود، رزرو بودم. اونا 65 نفر رو admit کرده بودن و من رزرو هشت بودم. تنها اتفاقی که افتاد این بود که رزرو 8 به 7 تغییر کرد!!! و بدین ترتیب من آرزوی تحصیل رایگان در سوئد رو با خودم به گور خواهم برد!
لیکن گذشته ها گذشته. من می خوام اینجا چیزی رو که به ذهنم می رسه و به نظرم بسیار مهمه بنویسم. با توجه به تجربه ها و اتفاقاتی که افتاد، به اونایی که می خوان سال بعد اپلای کنن توصیه می کنم به هیچ وجه هر چهار انتخابشون رو از دانشگاههای خوب انتخاب نکنن. (البته وضعیت من متفاوت بود. من به خاطر نمره ی زبان نتونستم پذیرش بگیرم که خب طبیعی هم بود).
فرض کنیم یه نفر توی انتخاب چهارمش admitted و توی سومی رزرو شده. داشتن همین admitted کافیه تا اون بتونه ویزای سوئد رو بگیره و بره سوئد. اونجا می تونه پیگیری کنه که آیا توی انتخاب رزروش جایی براش باز شده یا نه. اگه جا باز شده بود، میره توی انتخاب سوم درس می خونه. اگه هم نشده بود چهارمی. توجه کنیم داشتن admitted اولین معنیش، گرفتن ویزا و توانایی پیگیری رزروهاست. پس با این حساب:
فکر می کنم بهترین استراتژی اینه که حداقل انتخاب چهارم به یه دانشگاه سطح پایین اختصاص داده بشه. انتخابی که احتمال قبولی زیاده. این واسه کسی که شرایط کلی رو داره مثل تضمینیه که اونو به سوئد خواهد رسوند. اونجا اگه رتبه های رزروش امیدوار کننده بود، می تونه بره و انتخابهای بالاترش رو هم پیگیری کنه. بعید نیست طرف به نیت هالمستاد بره سوئد و یهو توی KTH کارش جور شه واسه تحصیل! (با خالی شدن رزروها)
نکته ی دیگه ای که دوس دارم بنویسم، در مورد رزروهاست. با چیزایی که من دستگیرم شده، مثلا رزرو 8 بودن به این معنی نیست که اگه 8 نفر انصراف بدن، رزرو هشتم پذیرش می گیره. اونا توی سوئد خیلی بیشتر از صندلی های خالی پذیرش می دن. تقریبی می دونن چند درصد خواهند اومد و جوری admit می کنن که اگه تعدادی نیومدن، صندلی ها خالی نمونه. این حتی گاهی باعث می شه مجبور بشن بیش از پیش بینی شون ثبت نام کنن! (اگه تقریب هاشون در مورد تعداد انصرافها درست در نیاد) (این چیزا رو از خودم نمی گم ها! از توی همین مکاتباتی که بچه ها با سوئدی ها کردن این چیزا در می آد)
پس اینجا رزرو یعنی چی؟! سوال خوبیه! و احساس من اینه که با این حساب، رزرو مفهوم چندانی نداره! شاید اونایی که رزرو خیلی نزدیکن، اگه پاشون برسه سوئد، نیمچه شانسی داشته باشن. همین!
یه نکته ی دیگه: با پولی شدن دانشگاههای سوئد، احتمالا بسیاری از این معادلات و تقریبها و تجربه ها تغییر کنه!
برای همه ی دوستان خوبم آرزوی شادی و پیروزی می کنم.
بعد از اینکه تقربیا مطمئن شدم که نتایج انتخاب نهایی (سری دوم) تاثیری در روند رزرو ها نداشته فک کنم دیگه نمیشه کاری کرد و باید منتظر نتایج نهایی بمونیم.اینم جوابی که از دفتر چالمرز گرفتم در رابطه با لیست رزرو ها؟
when will you inform about your acceptance? after enrollment
Not before 31/Aug and not after 6/Sept
این یعنی دانشگاه ها فقط بعد از ثبت نام برای پر کردن جاهی خالی میرند سراغ رزرو ها!!! خوب یعنی اگه مثل من نفر اول هم باشید زیاد فرقی به حالتون نمیکنه و دیگه دیره!!

دوستان دیگه نمیدونم باید چی کار کنم. ما هم بلاخره مشخص شد، پذیرش نگرفتیم، با وجود این که شرایطم خوب بود و بچه هایی رو دیدم که با شرایط پایین تر از من پذیرش گرفتن. اینا اصلا Appeal منو در نظر نگرفتن. در هر صورت برای تمامی دوستانی که پذیرش گرفتن و تو این یه سال با هم همکاری کردیم آرزوی موفقیت میکنم، من که تو این پروسه Apply برای سوئد یه بار هم خبر خوب نشنیدم واسه خودم.
همه موفق باشید و سوئد خوش بگذره
![]()
يافتن کسانی که در ماه های آینده به آلمان سفر میکنند
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion
دوست عزیز با سلام
اطلاعات خیلی مفید بود ولی اینکه میگید رزرو ها تقریبا بیفایده اند و قبلش گفتید که اگر پذیرش داشتید بعد از گرفتن ویزا مکان رزرو رو پیگیری می کردید با هم تناقض داره!
به نظر من انتخاب ها بیشتر از تعداد ثبت نام ها نیست و تنها مسئله ای که وجود داره پردازش رزرو ها و رزرو گیری بعداز ثبت نام نهایی صورت می گیره و اگه امکان reply کردن بود،این مرحله می تونست در همین مرحله دوم مورد رسیدگی قرار بگیره.
سلام
همون طور که یش بینی می شد تغییرات خاصی رخ نداد! به نظر من اگر یک reply در نظر می گرفتن برای کسانی که قبول شدن هم برای خودشون بهتر بود هم این پروسه مرحله دوم یه فایده ای داشت!
از میان کسانی که برای دعای باران به بیابان می روند تنها کسانی ایمان دارند که با خود چتر همراه دارند.
*هیچ کجای دنیا وطنم ایران نمیشه.

واسه من رزرو 4 شد 5 ....خیلی جالبه نه؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)