من که کاره ای نیستم، وگرنه دریغ نمیکردم
همونطور که عرض کردم بچه های سالهای پیش راجع به این موضوع صحبت کردن تو همین تاپیک و گفتن بورس میپره ولی کمیته یه خلصی در نظر میگیره برای ارسال اسمتون به سفارت.
ولی همونطور که گفتم برای اطمینان بیشتر از خود ادمیشن آفیس سوالتون را دقیقتر پرسش کنید. و همین تاریخهایی که اینجا دارید سوال میکنید را با خود اونا در میون بگذارید، ببینید جوابشون چیه.
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
خدا خیرت بده دریغ نمیکنی!!!
ادمیشن افیس این رو گفت:
we will send your name to the Embassy anytime as soonas you provide us with a vali score
یعنی حله دیگه؟!
(در مورد بورس هم باید بگم که من سالای قبل هم اقدام کردم ولی بورس رو نگرفتم... دوستام هم همینطور... یعنی جوریه که با توجه به رنکینگ پلی تکنیک خیلی رقابتیه! و بهش هیچ امیدی ندارم!)
اینو پرسیده بودم:
If I send you my certificate by April, is not it possible to send my name to Italian Diplomatic Representatives? As I know the time for going to Italian Embassy for visa procedures in my Country is May or June 2017.
Please extend the deadline for providing language for me till march or april.
ویرایش توسط majjiid : December 2nd, 2016 در ساعت 10:57 PM
با سلام.
من پارسال همين مشكل رو داشتم.
براي سكند اقدام كرده بودم كه تا اول اپريل زبانم نرسيد.بعد گفتم ميشه تا ١٥ اپريل بهم وقت بديد و از همين دست جوابها رو بهم دادن و يه جوري حرف ميزدند كه نميشد برداشت دقيقي داشت.خلاصه بعد از كلي داستان قبول نكردند.
شما سعي تون رو بفرماييد اما به هيچ عنوان في رو واريز نكنيد چون پولتون رو دور ميريزيد.
تجربه شخصيمه كه متاسفانه سر زبان داشگاه ميلان با كسي شوخي نداره(البته پارسال ما ٣نفر بوديم كه همين مشكل رو داشتيم و هيچ كدوممون رو بعد ددلاين قبول نكردند) و بايد طي ددلاين هاشون پيش رفت.دوستان از روي حدسيات كه اين جواب رو دادن پس مشكلي نيست دارن ميگن كه احتمال به مشكل برخوردن وجود نداره اما ما پارسال همين جوابها رو گرفتيم و اخر هم ازمون قبول نكردن.
البته نظرات دوستان هم محترمه و شايد تجربه اي باشه كه بعد از ددلاين هم كسي تونسته كاري از پيش ببره.اما من هم همين مشكل رو داشتم كه براي من اينطور نبود و در عمل هم كسي رو نديدم كه كارش بعد ددلاين راه بيوفته.
اين پست رو گذاشتم كه دوستان زيادي شايدبا خوندن پستهاي اخير فكر كنن پس بعد ددلاين هم راه هست و موضوع رو ساده قلمداد كنن در صورتي كه اصلا اينطور نيست.اگر به ددلاين نرسيديد قيد اون ترم رو بزنيد.
ممنون امین جان از پستت.
جناب jab من راستش از روی تجربه نگفتم ولی از روی حدسیات هم نگفتم. من تو لینک زیر پست های زیادی راجع به این موضوع دیدم.
http://www.applyabroad.org/forum/sho...88%D8%B7%D9%87
و حتی مدیران فروم ایتالیا هم همین نظر را داشتن. که البته حالا نیازی به ارجاع نیست. در ضمن شما، دوست من، دیدم که دقیقا تاریخ ها رو ذکر کردین تو مکاتبتون. اینا باهم جمع شد و من گفتم پس حتما مشکلی پیش نمیاد.
الان هم موضوع اصلی اینه که خدای نکرده مشکلی برای شما پیش نیاد و مثلا یکی مثل من شرمندتون نشه. خلاصه خودتون، همونطور که چندبار دیگه هم بهتون گفتم، باز دقیق این موضوع را بررسی کنید.
ویرایش توسط majjiid : December 6th, 2016 در ساعت 11:21 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)