صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 129

موضوع: مشکل مدرک زبان انگلیسی و سوالات مربوطه

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط jab نمایش پست ها
    میشه لطفا جوابای دقیق پارسال رو از تو پروفایلتون بفرستید اینجا ببینیم دقیقا چی گفتن پارسال به شما؟
    دوست عزيز من فقط من باب تجربه گفتم.
    تو همين تاپيك اگر خوب حوصله كنيد و مطالعه بفرماييد ميبينيد كه من هم پارسال با استرس تمام و ترس از اينكه يه سال عقب نيوفتم همه ي مكاتباتم با دانشگاه رو اينجا گذاشتم و همون موقع هم اقا بهنام همين حرفاي امروزم رو بهم گفتند.
    راز مگويي وجود نداره.من فقط ميخوام كمك كنم و تجربه شخصيمو در ميون ميزارم كه خدايي نكرده دوستان به اشتباه نيوفتند.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    ممنون امین جان از پستت.
    جناب jab من راستش از روی تجربه نگفتم ولی از روی حدسیات هم نگفتم. من تو لینک زیر پست های زیادی راجع به این موضوع دیدم.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...88%D8%B7%D9%87
    و حتی مدیران فروم ایتالیا هم همین نظر را داشتن. که البته حالا نیازی به ارجاع نیست. در ضمن شما، دوست من، دیدم که دقیقا تاریخ ها رو ذکر کردین تو مکاتبتون. اینا باهم جمع شد و من گفتم پس حتما مشکلی پیش نمیاد.
    الان هم موضوع اصلی اینه که خدای نکرده مشکلی برای شما پیش نیاد و مثلا یکی مثل من شرمندتون نشه. خلاصه خودتون، همونطور که چندبار دیگه هم بهتون گفتم، باز دقیق این موضوع را بررسی کنید.
    مدیران فروم ایتالیا همین نظر رو داشتن منظورتون چیه ؟ یعنی آقای بهنام میگن بهم پلیمی وقت داده بعدا بفرستم مدرک زبان رو؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AMin_AM نمایش پست ها
    دوست عزيز من فقط من باب تجربه گفتم.
    تو همين تاپيك اگر خوب حوصله كنيد و مطالعه بفرماييد ميبينيد كه من هم پارسال با استرس تمام و ترس از اينكه يه سال عقب نيوفتم همه ي مكاتباتم با دانشگاه رو اينجا گذاشتم و همون موقع هم اقا بهنام همين حرفاي امروزم رو بهم گفتند.
    راز مگويي وجود نداره.من فقط ميخوام كمك كنم و تجربه شخصيمو در ميون ميزارم كه خدايي نكرده دوستان به اشتباه نيوفتند.
    بسیار ممنونم بابت بیان تجربیاتتون... شاید مشکل برای شما این بوده که سکند کال بودین؟ بچه‌ها ی فرست کال کسی بوده به مسکل بخوره سر این داستان ؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط jab نمایش پست ها
    مدیران فروم ایتالیا همین نظر رو داشتن منظورتون چیه ؟ یعنی آقای بهنام میگن بهم پلیمی وقت داده بعدا بفرستم مدرک زبان رو؟
    دیگه جمله به این سادگی که منظور نداره! من نیازی به دادن اسم نمیبینم چون اینجا حرف قایمکی و درگوشی که ما با مدیرا یا دیگر کاربرای فروم که نداریم که. همین بوده که کامپیوترمون را روشن کردیم. صفحات را باز کردیم و پستارو خوندیم. (شما اگه شخص خاصی مورد نظرته، میتونی مستقیم ازش سوال کنی)
    هیچکسی اینجا مسئول نیست، چون وکیل نیست و قرارم نیست اجرت یا دست مزدی بگیره. شما خودت فقط مسئولی که چه تصمیمی بگیری. حالا از پست بچه ها هم میتونی استفاده کنی، همین.
    شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بشینی به خوندن زبان و فرستادنش. اون تاریخی که آماده شد یا ازت قبول میکنن یا نمیکنن. کار دیگه ای میتونی بکنی!؟ (حالا هرکی هم هرچی اینجا بگه، شما فقط همین راه را داری، غیر این که نیست!؟)
    موفق باشی.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Moderator

پیش فرض پاسخ : مشکل مدرک زبان انگلیسی و سوالات مربوطه

درود
    شما باید تا ددلاین مدرک زبانتان را برسونید چون سر این قضیه خیلی حساس هستند.(دیده شده که بعد ددلاین هم قبول کنند ولی قانونی که خود دانشگاه میگه تا ددلاین هست، هر چی هم باشه ایتالیاست و همه چی امکان پذیر).
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام ...
    یه سوال دارم... من معدل لیسانسم 17.17 هست و سال اخر 18.13 رشته برق مخابرات
    تافل R=23,L=13,S=20,W=21 و اینکه نمیتونم یه تافل دیگه بدم چون راسیتش پول ندارم و راسیت دوم اینکه اگه یه تافل دیگه بدم معلوم نیست بالا بشم.( این تافل وسط لیسنینگ سیستمها هنگید و کلا خراب کردم)
    جی ار ای : Q=163, V=147, AW=3
    میخواستم واسه ارشد میلان ( یا یه دانشگاه تو اروپا که بشه فاندی رفت بشه باهاش تحصیل و زندگی کرد) اقدام کنم ...( اینطوری که از سایتش دیدم کال دوم 10 ژانویه باز میشه...) حالا چنتا سوال دارم:

1-آیا در نگاه اول ریجکتم میکنند بخاطر تافل؟
    2- من از لحاظ مالی یطوری نیستم که بدون دریافت هزینه زندگی و دانشگاه برم یه کشور دیگه!
    3- شنیدم کال دوم سخته اسکولارشیپ گرفتن.. آیا من شانسی دارم ؟
    4- حتما باید استاد پیدا کنم قبل اپلای یا بعدش؟
    5- واسه اپلای دیدم یدونه ریکام میخواستن.. این مثل دانشگاه های دیگه لینک میفرسته و استاده باید کاملش کنه یا چطوریه ؟
    6- این مدارکش رو باید با پست بفرستیم یا انلاین اپلود کنیم کافیه ؟
    7- ریپورت تافل خوندم که نمیخواد یعنی همون پی دی اف ای که تو سایت ets زده میشه اپلود کرد ؟
    8-من مدارک لیسانسم گواهی موقت دارم که ترجمه شده با مهر مترجم رسمی اینو بفرستم قبول میکنند ؟
    9- کارنامم هم با اینکه مهر دانشگاه داره ولی انافیشال هستش .. این چطور مشکلی داره؟
    10- کلا چه مدارکی رو باید پست کنیم همونایی که اپلود کردیم یا چیزای دیگه ؟! و اینکه در پایان آیا میشه به این یکی شانس داشت ؟ چون من کلا ناامید شدم بخاطر این تافل لعنتی ..

ممنون میشم اگه یه دوست عزیزی که اطلاعات کاملی داره راهنماییم کنه چون بدجوری گیر کردم چیکارکنم ...
    ویرایش توسط Milad_MTM : December 31st, 2016 در ساعت 12:54 AM

Senior Member aminc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Mechanical Engineering

سلام دوستان
    این مدرک زبتن که میگین برا ارشد هست؟
    ایا برا دکتری هم مدرک زبان میخان ؟
    در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر می‌کنند به اندازه کافی عاقلند. "دکارت"
    همه رو دوست داشته باشیم، به همدیگه کمک کنیم "مهربان"

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminc نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این مدرک زبتن که میگین برا ارشد هست؟
    ایا برا دکتری هم مدرک زبان میخان ؟
    قربان شما.
    اگه برا mechanical engineering میخواید اقدام کنید، لینک زیر را ببینید. phd این رشته هست تو پلیمی. برید پایین صفحه اونجا که نوشته how to apply میبینید که گفته مدرک زبان را هم باید اتچ کنید.
    http://www.mecc.polimi.it/en/phd/adm...e-call-closed/
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

سلام ببخشید دوستان این قانون جدید هست که حتی کسانی که با مدرک زبان ایتالیایی و برای رشته ایتالیایی زبان در مقطع ارشد اقدام کنند هم باید مدرک زبان انگلیسی ارایه دهند؟ (برای مستر پلی تکنیک میلان)

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط shayni نمایش پست ها
    سلام ببخشید دوستان این قانون جدید هست که حتی کسانی که با مدرک زبان ایتالیایی و برای رشته ایتالیایی زبان در مقطع ارشد اقدام کنند هم باید مدرک زبان انگلیسی ارایه دهند؟ (برای مستر پلی تکنیک میلان)
    درود
    نخیر همچین چیزی وجود ندارد.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)