لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام
من ميخوام اين عكس 5x5 رو آپلود كنم ولي همون اول بسم الله كه عكس رو سايت چك ميكنه, اين error رو ميده:
Overall image quality is poor
در صورتي كه همه چيش ظاهرا درسته به نظر من. رزوليشنش 689x689 pixels , حجمش هم 219kb هست. پس براي چي گير ميده سايت؟
چه چيزاي عكس رو در اين مرحله سايت چك ميكنه مگه؟
ممنون از جوابتون
ویرایش توسط khak : May 27th, 2010 در ساعت 05:55 PM
Iraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Passport and Visa Digital Image Requirements and Specifications
سلام دوباره
اولا ممنون از M.jorfi عزيز بابت جواب پست قبليم.
دوما:
در جواب اين intended date of arrival بايد حتما تاريخي رو كه تو I-20 ذكر كردن بنويسيم؟ يا زودتر هم ميشه نوشت. چونكه شروع كلاسهاي من August 23 هست و در I-20 من هم همين تاريخ رو ذكر كرده, ولي از طرف ديگه Orientation دانشگاه August 16 هست و اين مسول ثبت نام دانشگاه هم در جواب سوالم كه كي بايد اونجا باشم گفته كه بهتره August 14 اينجا (يعني اونجا, آمريكا) باشي! حالا من كدوم رو بايد در DS160 بنويسم؟
Iraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
سلام دوستان
من نزدیکترین فامیلهایی که در آمریکا دارم از مرتبه ی پسرخاله ی پدرم هستند که ما هم ارتباطی با اونها نداریم. آیا باید در فرم اونها رو معرفی کنم یا لازم نیست ؟
ویرایش توسط MINERVAra : May 28th, 2010 در ساعت 12:47 AM
بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا
نظر شخصیه من اینه که این عزیزان اونقدرا فامیل حساب نمیشن ، کلا فراموششون کنین تاا بعد مصاحبه ، فامیل درجه ۲ به نظر من یعنی خاله ، دایی ، عمه ، عمو که شباهت فامیلی با شما یا پدر و مادرتون دارن و ممکنه رکورد خواهر برادرشون که میشن والدین شما در سیستم ثبت باشه. اگه دوستان دیگه نظر متفاوتی دارن لطفا دریغ نفرمائید ، ممنون و موفق باشین.
بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا
دوست عزیز با توجه به لینک http://www.ice.gov/sevis/i901/faq5.htm#_Toc81222115 ، قسمت FAQ ، سوال5.d.3
What is the fastest way to pay the SEVIS I-901 fee?
می بینیم که در جواب گفته :
Using the Internet to fill in the Form I-901 at www.fmjfee.com and paying by credit card is the fastest way to pay the SEVIS I-901 fee. You can print a receipt immediately.
بنابراین آدرسی که Green گفتن مشکلی نداره و به نظر می رسه تنها راه پرداخت on-line هستش.
لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید.اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین
علاقه مندی ها (Bookmarks)