صفحه 93 از 231 نخستنخست ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
    در سری 20 نوامبر، حدود شماره های اختصاص داده شده از بازه 1108600 تا بازه 1109600 هست. (به صورت تخمینی البته)
    الان دارن به پرونده های حول و حوش 1109300 رسیدگی میکنن و in process میکنن.

منم محض خالی نبودن عریضه، یه دونه ثبت کردم با شماره 1109073 که 2 دسامبر in process شد، همون روز هم ایمیل زدن مشخص کنید EE قبلی رو میخواید ادامه بدیم یا OID جدید رو. منم گفتم همون EE رو به نتیجه برسونید تکلیفمون رو بدونیم. (خدا رو شکر کبک هم میخواد از بهار 2017 پرونده های آنلاین رو بررسی کنه.)

به نظر من تا هفته دیگه (16 دسامبر) هم عمده توجهشون رو روی OID نوامبر میگذارن و هر چی پرونده کامل هست رو نامینیت میکنن. بعد بر میگردن هر چی پرونده باقی مونده رو طبق ارزشیابی اولیه و طبقه بندی شده، نامینیت میکنن. البته اگه دور جدیدی باز نکنن که بعید هم نیست.

هفته سوم و چهارم دسامبر رو مثل فشفشه کار میکنن.
    والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم. نامه انصراف هم هنوز به ما نزدن. نمیدونم چه گیر و گوری تو کار هست که فکر میکنم اگه ۱۰ تا اپلیکیشنم سابمیت کنم باز چیزی از توش در نمیاد . حالا امیدوارم اونتاریو زودتر باز بشه ببینیم اون چه گلی میزنه به سرمون. داشتم فکر میکردم برم سراغ دانشجویی خیلی زودتر جواب میده... ایشالله تا چند هفته اینده تکلیف رو یکسره کنن ...

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ario1395 نمایش پست ها
    والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم. نامه انصراف هم هنوز به ما نزدن. نمیدونم چه گیر و گوری تو کار هست که فکر میکنم اگه ۱۰ تا اپلیکیشنم سابمیت کنم باز چیزی از توش در نمیاد . حالا امیدوارم اونتاریو زودتر باز بشه ببینیم اون چه گلی میزنه به سرمون. داشتم فکر میکردم برم سراغ دانشجویی خیلی زودتر جواب میده... ایشالله تا چند هفته اینده تکلیف رو یکسره کنن ...
    جالبه برای شما هنوز نامه نزدن. به نظرم چیز خوبیه برای شما. به هر رو هنوز دارن بررسی میکنن پرونده رو. من با تاریخ 22 نوامبر نامه بانکیم اوکی میشد، واسه همین سابمیت کردم، بعد نامه دادم که یه چیزی دستم باشه.
    ولی یه چیزی رو اعتراف کنم: الان 6 ماهه پرونده کبک رو من ثبت کردم، عین خیالمم نیست. ولی این سسکا رو خیلی رو مخ می بینم. پر توقع میکنه آدم رو هی میره پروفایلش رو چک میکنه.

هفته سوم دسامبر ایشالله

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها
    جالبه برای شما هنوز نامه نزدن. به نظرم چیز خوبیه برای شما. به هر رو هنوز دارن بررسی میکنن پرونده رو. من با تاریخ 22 نوامبر نامه بانکیم اوکی میشد، واسه همین سابمیت کردم، بعد نامه دادم که یه چیزی دستم باشه.
    ولی یه چیزی رو اعتراف کنم: الان 6 ماهه پرونده کبک رو من ثبت کردم، عین خیالمم نیست. ولی این سسکا رو خیلی رو مخ می بینم. پر توقع میکنه آدم رو هی میره پروفایلش رو چک میکنه.

هفته سوم دسامبر ایشالله
    اره واقعا مثل تحویل گرفتن ماشین از ایران خودرو میمونه. یه ماشین با کیفیت نامعلوم در زمان نامعلوم با قیمت نامشخص و نوع نامعلوم به شما تحویل خواهد شد...و ما همچنان باید منتظر بمونیم

Junior Member

دوستان من توی نامه ی بانکم یه مشکلی هست اینکه توی یک بازه چند روزه موجودی کمتر از حداقل شده و دوباره رفته بالا(طی سه ماه)... به‌نظرتون چی‌میشه ممکن گیر بدن و اینکه آیا ریجکت می‌کنن کلا و یا درخواست نامه جدید می‌کنن؟

Junior Member

سوال داشتم.من پولهام توی حساب کوتاه مدتم بود بعد بانک مسکن یه حسابی داره که صندوقه بانک‌ مسکن توی بورس هست.پول پیش اونهاست اما شماره حساب نداره.ازشون که گواهی لاتین گرفتم نوشته"حساب ره آورد آباد".
    سوال اول: آیا ساسکا نامه ی تمکن این مدلی قبول میکنه یا حتمن باید شماره حساب داشته باشه حسابمون؟ میشه یه کاور لتر گذاشت روش که این حساب ماهیتا مثل بلندمدتهاست.
    سوال دوم: پرونده ام در حال حاضر در وضعیته "این-پراسس" هست.حالا اگه ازم تقاضای نامه تمکن جدید کنن با این علم که من پولو از توی حساب کوتاه مدتی که بعنوان تمکن توی پروفایلم ثبت کردم به این حساب صندوق مانند منتقل کردم آیا جای دفاع از خودم دارم یا بهتره اون رقم رو مجددا توی کوتاه مدتم برگردونم؟در واقع یه پولی بوده من زمانیکه ساسکا سابمیت کردم اون پول رو توی حساب کوتاه مدتم نشون دادم و الان نوع حسابمو عوض کردم.ممنونم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Policy نمایش پست ها
    دوستان من توی نامه ی بانکم یه مشکلی هست اینکه توی یک بازه چند روزه موجودی کمتر از حداقل شده و دوباره رفته بالا(طی سه ماه)... به‌نظرتون چی‌میشه ممکن گیر بدن و اینکه آیا ریجکت می‌کنن کلا و یا درخواست نامه جدید می‌کنن؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط santori نمایش پست ها
    سوال داشتم.من پولهام توی حساب کوتاه مدتم بود بعد بانک مسکن یه حسابی داره که صندوقه بانک‌ مسکن توی بورس هست.پول پیش اونهاست اما شماره حساب نداره.ازشون که گواهی لاتین گرفتم نوشته"حساب ره آورد آباد".
    سوال اول: آیا ساسکا نامه ی تمکن این مدلی قبول میکنه یا حتمن باید شماره حساب داشته باشه حسابمون؟ میشه یه کاور لتر گذاشت روش که این حساب ماهیتا مثل بلندمدتهاست.
    سوال دوم: پرونده ام در حال حاضر در وضعیته "این-پراسس" هست.حالا اگه ازم تقاضای نامه تمکن جدید کنن با این علم که من پولو از توی حساب کوتاه مدتی که بعنوان تمکن توی پروفایلم ثبت کردم به این حساب صندوق مانند منتقل کردم آیا جای دفاع از خودم دارم یا بهتره اون رقم رو مجددا توی کوتاه مدتم برگردونم؟در واقع یه پولی بوده من زمانیکه ساسکا سابمیت کردم اون پول رو توی حساب کوتاه مدتم نشون دادم و الان نوع حسابمو عوض کردم.ممنونم
    در مورد طرز مواجه آفیسر ها نسبت به نامه های بانکی نمیشه حکم واحدی داد. هر کیس و پرونده ای باید صبر کنه ببینه چه واکنشی نشون میدن. یه مقدار به قضاوت آفیسر هم بستگی داره. باید دید چه رویکردی رو در ماههای پایانی اتخاذ میکنن.

Junior Member

سلام به همه دوستان

یه سوال دارم در مورد حساب بانکیم. من حسابم ازین سپرده های یک ساله با سود بیست درصد بوده که آخر امسال دیگه سودش میشه 15 درصد حالا یه مدل سپرده شش ماهه توی همون بانکی که من سپرده دارم هست که سود 19.5 درصد میده. سوالم اینه که اگه من سپردمو منتقل کنم به اون حساب 19.5 درصدی برای بنک استیتمنتم مشکلی ایجاد نمیشه؟ البته بدون اینکه به اصل پول دست بزنم
    ممنونم
    NOC 2231
    OID Submission 22nd Nov
    In process date 29 Dec
    Status In process

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس زبانشناسی دانشگاه فردوسی

در سری 20 نوامبر، حدود شماره های اختصاص داده شده از بازه 1108600 تا بازه 1109600 هست. (به صورت تخمینی البته)
    الان دارن به پرونده های حول و حوش 1109300 رسیدگی میکنن و in process میکنن.

با توجه به پیام بالا . پس تکلیف بررسی پرونده هایی که 1107000 به بعد هستند چی میشه ؟ یا منظورتون فقط این پروسس بوده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط santori نمایش پست ها
    م
    وضعیت من دقیقاً مشابه وضعیت شماست البته توی بانک تجارت که اسم سپردش هم صندوق کاردان هست
    من چون موقع سابمیت نامم آماده نبود بدون نامه بانکی سابمیت کردم که بعد چند روز ایمیل اومد که نامه رو با ایمیل بفرستید که من 3 روز پیش فرستادم و وضعیتم هنوز در حالت waiting on applicant مونده
    اینجور حسابا ماهیتشون اینه که اصلاً گرش حساب ندارن چون اولاً اصلاً حساب نیستن و شماره حساب ندارن دوماً سرمایه گذاری فیکس هست داخلشون و اینجوری نیست که شما بری مثلاً باهاش خرید یا از عابر بانک پول بگیری، توی خود کانادا یک حسابی مشابه این هست که خودشون بهش میگن GIC که مخفف Guaranteed Investment Certificate هست و من موقعی که داشتم سابمیت میکردم اون صفحه ای که باید نوع حساب رو مشخص کنی این نوع حساب توش بود، البته من چون اون موقع نمیدونستم GIC دقیقاً همینی هست که من دارم به اشتباه زدم Term Deposit اما وقتی نامه بانکیم آماده شد فقط همون گواهی سپرده رو (فارسی و انگلیسی) به همراه یک کاور لتر که توش توضیح داده بودم چرا گردش حساب ضمیمه نیست و یک تعهد دستی که من این پول رو تا هر وقت لازم باشه تو حسابم نگه میدارم براشون فرستادم، حالا منتظرم ببینم ریجکت میکنن یا خیر که هر اتفاقی افتاد اینجا اعلام میکنم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Raha198600 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

یه سوال دارم در مورد حساب بانکیم. من حسابم ازین سپرده های یک ساله با سود بیست درصد بوده که آخر امسال دیگه سودش میشه 15 درصد حالا یه مدل سپرده شش ماهه توی همون بانکی که من سپرده دارم هست که سود 19.5 درصد میده. سوالم اینه که اگه من سپردمو منتقل کنم به اون حساب 19.5 درصدی برای بنک استیتمنتم مشکلی ایجاد نمیشه؟ البته بدون اینکه به اصل پول دست بزنم
    ممنونم
    مشکلی
    نداره اما باید از هر دو بانک نامه بگیرید و توصیه اکید میکنم gap بینش نیوفته. مال من چند روز این فاصله افتاده بین ترنسفر بانکی، همونو کردن بهانه. بهتره در یک روز این انتقال صورت بگیره. اگه به چند روز میکشه به نظرم قید این یه ذره سود رو بزنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)