ببخشید منبع شما از کجاست؟
ببخشید منبع شما از کجاست؟
A person who never made a mistake never tried anything new
Albert Einstein
سلام دوستان
من نمره تافلم 89 شده:
R=22
L=23
S=22
W=22
رشتمم مهندسی معماری با معدل 18.41(3.94 از 4) و برای کانادا و اروپا اقدام میکنم. دانشگاه دلف هلند مینیمم 90 میخواد(با حداقل 21 تو هر اسکیل). برای 1 نمره خیلی جدین؟ راجع به دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا هم که حداقل 100 خواسته نمیشه اقدام کرد؟ من میدونم که UBC برای معدل جدیه ولی تافل رو نمیدونم :|
دیگه وقتی هم نمونده برای تافل دادن، منم ترم آخر کارشناسیم و امتحاناتمون شروع میشه از سه هفته دیگه :| (برای تافل به زور وقت پیدا کردم برای خوندن، دو ماه پیش تافل داده بودم 81 شدم)
سلام دوستان
نمره ي تافل من هم ديشب اومد (R27,L26,S23,W28)
كه كلش ميشه 104. راستش چون من مقطع undergraduate اپلاي ميكنم امريكا* و براي بورس تلاش ميكنم خيلي براي تافل زحمت كشيدم و واقعا نمرم نسبت به زحمتم كم شد. شنيده بودم دانشگاه ها بيشتر به اين كه نمره بالاي صد بشه حساسيت دارن نه اين كه چقدر بالاي صد، اين درست هست؟ واقعا نميدونم كه بودجم ميرسه يه بار ديگه تافل بدم يا نه, به نظرتون خيلي توي پروسه تاثير منفي ميذاره؟ يني يه بار ديگه بدم؟ درضمن معدلم ١٩.٤٠ هست و بقيه ي رزومم هم متوسط به بالا.
ممنون كه وقت ميذاريد.
*(٢٢ تا دانشگاه هستن، از MIT تا Uconn)
سلام دوستان من نمره تافلم 90 شده. برای دانشگاه های آمریکا میخوام. آیا ارزشیابی میکنند؟
پیدا کردن جواب این سوال فقط یه راه داره. تماس با مسئول پذیرش دانشگاه. وقتی تماس گرفتید ممکنه چند جواب بگیرید.
ممکنه بگن راجع به مینیمم ها سخت گیر هستن و خیال شما رو راحت کنن که مثلا برای اون دانشگاه خاص شانس ندارید (مثلا دانشگاه آلبرتا همچین چیزی رو راجع به ترکیب نمره ی من در جی آر ای گفت و تاکید کرد با اینکه نمرات هر دو بخش خوبه اما ما می خواستیم شما یه درصد مشخصی بشی که چون نشدی نمی تونیم پذیرش بدیم) حالت دیگه این هست که بگن با اینکه مینیمم تعیین کردن اما به پرونده ی شما به صورت کلی نگاه می کنن و نمره ی تافل و معدل و همه چی رو در نظر می گیرن و در آخر یه تصمیم می گیرن. با وجود اینکه این جواب ممکنه کمی دلگرم کننده باشه اما لزوما به این معنی هم نیست که شما شانس بالایی برای اون دانشگاه دارید. در این حالت بهتره اگه هزینه ی اپلای برای اون رشته ی خاص در اون دانشگاه چندان بالا نیست پروسه ی اپلای رو شروع کنید و بدونید که پرونده ی شما داره با رقبا مقایسه میشه. ممکنه نمره ی شما در اون رشته و سال خاص مناسب تلقی بشه و پذیرش بگیرین یا اینکه رقبای جدی داشته باشین و رد بشین. پس بهترین گام الان تماس با دانشگاه ها هست و بعد از دریافت جواب می تونید بهتر تصمیم بگیرید.
Galaxy Lights, Solar Echoes and Dark Matters Calling Us to Sth Bigger
John Oliver Explains Everything That is Wrong With Standardized Testing
بابت نمره ی خوبت بهت تبریک میگم. من بعید می دونم دانشگاهی باشه که مینیممی بالای ۱۰۰ داشته باشه در امریکا (برای یه سری رشته های دکتری خاص دیدم نمره ی ۱۱۰ به بالا رو نوشتن) این نمره به نظر من نمره ی رقابتی و خوبی هست و شاید تنها اشکال کوچیکی که بشه بهش گرفت نمره ی اسپیکینگه که اگه ۱-۲ نمره بالاتر بود بهتر بود اما نظر شخصی من اینه که شانست رو (از سمت تافل) کم نمی کن. بذار برات توضیح بدم چرا گفتم از سمت تافل چون حتی اگه نمره ی بالای ۱۱۵ رو هم بیاری شانس پذیرشت لزوما به صورت خطی برای یه سری دانشگاه های تاپ مثل دانشگاه ام آی تی یا کلمبیا بالاتر نمیره چون اونها معیارهای سخت گیرانه ی دیگه ای هم دارن. به نظر من چند دانشگاه رده ی خوب و چند دانشگاه رده متوسط انتخاب کن و به احتمال زیاد ادمیشن می گیری (راجع به کمک هزینه اطلاعاتی ندارم) و اگه دوست داشتی یه دانشگه رده عالی رو هم به انتخابات هات اضافه کن.
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من تافلم 87 شد
reading 20
Listening 22
Speaking 24
writing 21
میخواستم بدونم آیا با این نمره میشه از یه دانشگاه معمولی یا نسبتا خوب فاند گرفت؟
رزومه ام هم معمولیه...
کلا همه چیم معمولیه
میشه لطف کنین و راهنمایی کنین؟
حتما با دانشگاه های مد نظرت تماس بگیر. احتمالا دو نوع جواب می گیری. یه تعدادی میگن ما کل پروندت رو در نظر می گیریم که در صورت صداقت واقعا پروندت رو به صورت کلی نگاه می کنن و مثلا سر سه نمره زیر مینیمم بودن پروندت رو رد نمی کنن (البته بحث من پذیرش هست و برای بحث فاند هرچی نمرهی رقابتی بیشتر شانس فاند بیشتر) اما یه سری دانشگاه های سخت گیر هم هستن که احتمالا بهت می گن با یه نمره زیر مینیمم هم نمی تونی اقدام کنی که یه خبوی داره که می تونی این دانشگاه ها رو کلا از ذهنت بیرون کنی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)