صفحه 95 از 231 نخستنخست ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105145195 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

نقل قول نوشته اصلی توسط conjed نمایش پست ها
    تو این پنج ماه بهتون جواب نداده بودن یا اینکه در ابتدا eligible شده بودید و الآن زدن زیرش؟ منظورم اینه که وضعیت پروندتون تو این پنج ماه چطور بوده؟
    از ۲۳ اگست که اپلیکیشن inprocess شد تا دیروز هیچ خبری نبوده. البته همونطور که میدونید این داستان کد شغلی یک ابزار شده در مهاجرت کانادا چون هیچ مرجعی نیست که برای شما مشخص کنه که کد شغل شما چیه بنابراین هر افیسری میتونه بنابر سلیقه خودش نظر بده.
    من الان بمدت ۸ ساله که کارم خرید سرویس و متریال هستش از پیمانکارهای مختلف و تمام سرویسهای پروژه های شرکت از طریق من مناقصه خرید و تامین میشه. اونوقت افیسر میگه شغل شما همخوانی نداره با کد ۱۲۲۵‌. دیگه ادم چی بگه واقعا....

ApplyAbroad Senior Veteran
    amir_ca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ario1395 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دیروز به من ایمیل زدن و اپلیکیشن اکپرس انتری من رو ineligible اعلام کردند بدلیل سابقه کار غیر مرتبط بعد از ۵ ماه تازه تشخیص دادن که شرح وظایف با کد شغلی ۱۲۲۵ همخوانی نداره.... واقعا جالبه..‌‌‌.
    نامه سابقه کارتون رو با دقت کافی و منطبق بر اون ناک نوشته بودین؟ در واقع چیزی که اون ها رو قانع نکرده این بوده که نامه سابقه کار شما اون ناک رو پوشش نداده.
    Canada Express Entry
    ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
    لینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

سلام دوستان
    دیروز به من ایمیل زدن و اپلیکیشن اکپرس انتری من رو ineligible اعلام کردند بدلیل سابقه کار غیر مرتبط بعد از ۵ ماه تازه تشخیص دادن که شرح وظایف با کد شغلی ۱۲۲۵ همخوانی نداره.... واقعا جالبه..‌‌‌.

خیلی حیف شد.

سسکا نباید این کار رو بکنه . اخلاقی نیست 5 ماه با فکر و اعصاب آدم بازی کنن بعد بگن ineligible . اینو خیلی زودتر هم میتونن بگن.

یا حتی همین مساله مالی. من دیدم به بعضی ها چهار ماه بعد نامه زدن شرایط نامه بانکی شما نمیخوره! اینو نمیتونن زودتر بگن تا یه نفر برنامه ریزی کنه حداقل برای استان دیگه ای؟

حالا خدا رو شکر زبان شما خوبه و CRS شما به انتاریو میخوره که احتمالا از 2017 دوباره شروع میشه. امیدوارم اونجا موفق باشید. کسی چه میدونه، شاید یه روز تو انتاریو فرصت هایی واستون پیش بیاد که به خودتون بگید: خوب شد نرفتم سسکا

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها

خیلی حیف شد.

سسکا نباید این کار رو بکنه . اخلاقی نیست 5 ماه با فکر و اعصاب آدم بازی کنن بعد بگن ineligible . اینو خیلی زودتر هم میتونن بگن.

یا حتی همین مساله مالی. من دیدم به بعضی ها چهار ماه بعد نامه زدن شرایط نامه بانکی شما نمیخوره! اینو نمیتونن زودتر بگن تا یه نفر برنامه ریزی کنه حداقل برای استان دیگه ای؟

حالا خدا رو شکر زبان شما خوبه و CRS شما به انتاریو میخوره که احتمالا از 2017 دوباره شروع میشه. امیدوارم اونجا موفق باشید. کسی چه میدونه، شاید یه روز تو انتاریو فرصت هایی واستون پیش بیاد که به خودتون بگید: خوب شد نرفتم سسکا
    ممنونم از امیدواری که میدید . راستشو بخواین من فکر میکنم از اول اینها دو دل بودند که منو بگیرن چون هم خواهر من و خواهر همسرم توی استانهای دیگه کانادا هستند و ساسکا میدونست که من اونجا بمون نیستم و تنها بهانه ای که داشتن وظایف شغلی بوده که اونم همخوانی داره ولی .... حالا من شرح وظایفی که توی نامه سابقه کاریم هستش رو براتون میذارم شما قضاوت کنید
    امیدوارم که شما و دوستان دیگه بزودی خبر خوب بگیرید.

Junior Member

از ۲۳ اگست که اپلیکیشن inprocess شد تا دیروز هیچ خبری نبوده. البته همونطور که میدونید این داستان کد شغلی یک ابزار شده در مهاجرت کانادا چون هیچ مرجعی نیست که برای شما مشخص کنه که کد شغل شما چیه بنابراین هر افیسری میتونه بنابر سلیقه خودش نظر بده.
    من الان بمدت ۸ ساله که کارم خرید سرویس و متریال هستش از پیمانکارهای مختلف و تمام سرویسهای پروژه های شرکت از طریق من مناقصه خرید و تامین میشه. اونوقت افیسر میگه شغل شما همخوانی نداره با کد ۱۲۲۵‌. دیگه ادم چی بگه واقعا....
    واقعا متاسف شدم.....نمی دونم چرا این جوری می شه .....مبنای سنجش آفیسرها حساب و کتابی نداره.همه چی بستگی به شانس داره که آفیسرت کی باشه! من نامه سابقه کار یکی از دوستان هندی رو دیدم که دقیقا تمام وظایف ناک رو کپی کرده بود بدون اغراق یک کلمه هم بهش اضافه نکرده بود و حتی زحمت تغییر ترتیب بندها رو هم به خودش نداده بود!!!! جالبه که نامینیت شدن ایشون!!!!!!! یکی اینجوری خیلی راحت نامینیت می شه ویکی هم که کلی تلاش می کنه نامه سابقه کارش رو که سالها داره توش زحمت می کشه می نویسه این جوری می شه..... البته اینو هم بگم که اگه ما کپی می کردیم مثل اون دوست هندی احتمالا تا 5 سال محروم میشدیم از مهاجرت به کانادا.

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

ممنونم از امیدواری که میدید . راستشو بخواین من فکر میکنم از اول اینها دو دل بودند که منو بگیرن چون هم خواهر من و خواهر همسرم توی استانهای دیگه کانادا هستند و ساسکا میدونست که من اونجا بمون نیستم و تنها بهانه ای که داشتن وظایف شغلی بوده که اونم همخوانی داره ولی .... حالا من شرح وظایفی که توی نامه سابقه کاریم هستش رو براتون میذارم شما قضاوت کنید
    امیدوارم که شما و دوستان دیگه بزودی خبر خوب بگیرید.
    آره
    منم قبول دارم. پرونده هایی رو که هم میتونن قبول کنن و هم رد، نگه میدارن تا اگه سهمیشون تکمیل نشد انتخاب کنن. علی ای حال، هر چی خیره پیشه.
    ممنون.

دوستان من تصمیم گرفتم نامه سابقه کارمو اصلاح کنم و چندتا وظایف جدید به نامه اضافه کنم البته اگه شرکت قبول کنه و بعد دوباره اپلیکیشن جدید سابمیت کنم. لطفا نظر بدید و اگه کسی تجربه ای داره لطفا ارایه کنید.ممنونم

Junior Member

دوستان من تصمیم گرفتم نامه سابقه کارمو اصلاح کنم و چندتا وظایف جدید به نامه اضافه کنم البته اگه شرکت قبول کنه و بعد دوباره اپلیکیشن جدید سابمیت کنم. لطفا نظر بدید و اگه کسی تجربه ای داره لطفا ارایه کنید.ممنونم
    حتما نمونه نامه سابقه کار ناکتون که نامینیت شده رو بگردین تو گروه های مختلف پیدا کنید تا بدونید چه جوری باید اصلاح کنید تا اونا قبول کنند.
    موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

شما چند تا سابقه کار دارید؟ آیا فقط یکیه که می خواید همونو اصلاح کنید؟ منظورم اینه که آیا لازم نیست همه سوابق کاری رو اصلاح کنید و یا فقط به آخریه اشکال گرفتن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi4949 نمایش پست ها
    شما چند تا سابقه کار دارید؟ آیا فقط یکیه که می خواید همونو اصلاح کنید؟ منظورم اینه که آیا لازم نیست همه سوابق کاری رو اصلاح کنید و یا فقط به آخریه اشکال گرفتن؟
    من یک سابقه کار ۸ ساله دارم در ناک مورد نظر که همش در یک شرکت هستش و همونو باید یکسری وظایف با توضیحات بیشتر اضافه کنم تا افیسر شیرفهم بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)