صفحه 785 از 792 نخستنخست ... 285685735775776777778779780781782783784785786787788789790791792 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,841 تا 7,850 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ایا با شرایط من میتونم پلی تکنیک میلان بورسیه بگیرم؟
    1. ارشد عمران خواجه نصیر با معدل 16.32
    2. تافل 84
    3. جی ار ای کوانت 159 وربال 139
    44تا مقاله کنفرانسی که یکیش مقاله برتر شده

سوال دوم اینه که من انافیشیال مدارک رو دارم.نمیشه الان اونها رو فرستاد و بعد پذیرش اصلش رو؟ چون زمان یبره تا مدارکم رو آزاد کنم.

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط arsal_nba نمایش پست ها
    سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ایا با شرایط من میتونم پلی تکنیک میلان بورسیه بگیرم؟
    1. ارشد عمران خواجه نصیر با معدل 16.32
    2. تافل 84
    3. جی ار ای کوانت 159 وربال 139
    44تا مقاله کنفرانسی که یکیش مقاله برتر شده

سوال دوم اینه که من انافیشیال مدارک رو دارم.نمیشه الان اونها رو فرستاد و بعد پذیرش اصلش رو؟ چون زمان یبره تا مدارکم رو آزاد کنم.
    قربانت.
    نگفتید برا چه مقطعی میخواید اقدام کنید. در ضمن اینکه اینجا فروم ارشدا هست، در نظر میگیرم که برا دکترا میخواید اقدام کنید!
    معدل لیسانستون را هم باز نگفتید، ولی معدل ارشدتون رو به خوبه. نمره زباناتونم معمولیه. ولی همین که gre دارید، نکته مثبتی هست. کنفرانسا را هم ننویشتید داخلی بوده، خارجی بوده! بهرحال برا دکترا انتظار میره پابلیش داشته باشید.
    در کل رزومه متوسطی دارید و متاسفانه رشته عمرانم رشته رقابتیی هست. شانس پذیرش کم و بیش دارید. برا فاند هم سعی کنید با استادا قبل ددلاین ارتباطای خوب بگیرید تا ببینید نتیجه چی میشه.
    بله میتونید، اگه با مهر و موم دانشگاه باشه بهتره. نبود هم، تو پروفایلتون براشون توضیح بدید و بگید اگه تایید شده نیازه، فلان تاریخ براتون میفرستم.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط majjiid : December 17th, 2016 در ساعت 02:08 AM
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Member STA74 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط csw نمایش پست ها
    ممنونم بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون!!

واقعیتش تفاوت بین کمپس ها رو کسانی که الان ایتالیا هستن خیلی بهتر میتونن بگن، و این برای من هم یک سوال هست که مثلا کپس Como با Leonardo چه تفاوت هایی داره؟

ولی در حالت کلی و با توجه به معلومات فعلی من کمپس لئوناردو چون کمپس اصلی هست از نظر کیفیت آموزش و امکانات تحصیلی و رفاهی از سایر کمپس ها به مراتب بهتره!!
    البته اصولا نباید تفاوت زیادی بین این کمپس ها باشه، ولی من شنیدم که در کمپس لئوناردو امکانات تحصیلی و رفاهی خیلی بیشتره!

موفق باشید.
    کمپس های Leonardo و Bovisa کمپس های مرکزی هستن و مال شهر میلان ، که Leonardo مربوط به ساختمان مرکزی و رییس دانشگاه و ... هم میشه ینی تقریبا کمپس اصلی میشه. بقیه کمپس ها هم مال شهر های دیگه هستن شبیه پردیس های شهر های دیگه دانشگاه های ایران ، مثلا پردیس فومن دانشگاه تهران یا کیش شهید بهشتی.

Junior Member

دوستان من GRE دارم.. اما سایتش جایی نبود که بشه آپلود کرد.. چجوری باید بفرستم براشون؟

نقل قول نوشته اصلی توسط maplecedar نمایش پست ها
    دوستان من GRE دارم.. اما سایتش جایی نبود که بشه آپلود کرد.. چجوری باید بفرستم براشون؟
    یا با مدرک زبان یا با رزومتون تو یه فایل ادغامش کنید و آپلود کنید.
    اگه تو رزومتون هم عنوانش نکرده بودید، الان تصحیحش کنید و اضافش کنید.

Junior Member

سلام
    میخواستم بدونم ددلاین تبت نام برای میلان گذشته؟؟!!!!
    چون من تو پروفایلم نمینونم هیچکاری کنم نوشته No requests available

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminfalah نمایش پست ها
    سلام
    میخواستم بدونم ددلاین تبت نام برای میلان گذشته؟؟!!!!
    چون من تو پروفایلم نمینونم هیچکاری کنم نوشته No requests available
    قربانت.
    call اولش بسته شده و call دوش هنوز باز نشده. اینم لینک ددلاین:
    http://www.polinternational.polimi.i...n-eu-students/

Junior Member

سلام دوستان
    من از دانشگاه پلی تکنیک میلانfirst call پذیرش گرفتم. چه موقع باید هزینه administrative fee را پرداخت کنم؟موردی نداره بعد از اینکه نتایج اسکولارشیب مشخص شد این هزینه را بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط farzaaane نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از دانشگاه پلی تکنیک میلانfirst call پذیرش گرفتم. چه موقع باید هزینه administrative fee را پرداخت کنم؟موردی نداره بعد از اینکه نتایج اسکولارشیب مشخص شد این هزینه را بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    درود
    عجله نکنید بزارید تکلیف بورستون مشخص بشه بعد خودشون بهتون یه ددلاینی تعریف میکنند تا اون ددلاین باید پرداخت بشه.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام بچه ها من برای ارشد این دانشگاه اپلای کردم دپارتمان برق.. انتخاب دوم من سبز شد ... ولی انتخاب اول من هنوز زرد هست. باید چه کار بکنم.. اقدامات بعدی چیه؟؟
    ممنون هستم از کل بچه های فعال این گروه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)