صفحه 277 از 327 نخستنخست ... 177227267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,761 تا 2,770 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

من تازه پاس ریکووست شدم برای ویزای دانشجویی و تازه می خوام ازدواج کنم. می خوام ببینم اگر ویزامو بگیرم، چقدر حدودا طول می کشه برای همسر ویزای همراه گرفت؟ یا Open Work Permit؟
    چقدر احتمال ویزا گرفتن هست؟ کسایی که قبلا تجربه داشتن می شه یه مقدار تجربیاتشونو بگن؟ چون من در این زمینه چیزی نمی دونم.

Junior Member

باسلام. من الان 4 ماهه با ویزای تحصیلی در کانادا هستم و همسرم هم ویزای کاری OWP داره و ایرانه و جدیدا در ایران صاحب یه فرزند شدیم. میخواستم بدونم چطور برای پسرمون باید تقاضای ویزا کنیم و پروسه ش به چه صورته. اگه کسی از دوستان تجربه یا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    من مقیم دایم امریکا هستم و تازه از ایران ازدواج کردم. به دلیل مشکلات زیادی که برای ویزا و گرین کارت خانومم برای امریکا پیش اومده دارم به گزینه دانشجویی کانادا فکر میکنم.
    سوالم اینه که اگر من برای کانادا ویزای دانشجویی برای خودم بگیرم و خانومم همراهم بیاد، میتونم بعد از اومدنش براش ویزای دانشجویی مستقل بگیرم؟
    علت کارم اینه که من خیلی نزدیک مرز کانادا-امریکا هستم و میخوام امریکا کار کنم و میخوام ویزای همراه خانومم رو به ویزای مستقل دانشجویی تبدیل کنم که اگه ویزای دانشجوییم رو کنسل کردم بتونه درسش رو بخونه.
    -------------------------------------------------------
    آزموده ایم در این شهر بخت خویش
    بیرون باید کشید از این ورطه رخت خویش

Junior Member samaneh1986-13 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    software engineering(phd)- Isfahan university

سلام
    من براي فرصت مطالعاتي ٦ ماهه از دانشگاه تورنتو كانادا پذيرش گرفتم
    تو سايت سفارت زده كه براي خواهر يا برادر هم ميشه به عنوان همراه درخواست ويزا داد
    حالا دو سوال دارم
    اگه من براي خواهر و همسرم به عنوان همراه درخواست ويزا بدم چقدر شانس قبول شدن داره؟
    تو دعوتنامه استاد لزومي داره كه نام همراه هم ذكر بشه؟
    ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh1986-13 نمایش پست ها
    سلام
    من براي فرصت مطالعاتي ٦ ماهه از دانشگاه تورنتو كانادا پذيرش گرفتم
    تو سايت سفارت زده كه براي خواهر يا برادر هم ميشه به عنوان همراه درخواست ويزا داد
    حالا دو سوال دارم
    اگه من براي خواهر و همسرم به عنوان همراه درخواست ويزا بدم چقدر شانس قبول شدن داره؟
    تو دعوتنامه استاد لزومي داره كه نام همراه هم ذكر بشه؟
    ممنون
    ممکنه به صفحه مربوطه سایت سفارت لینک بدید؟ من تا حالا نشنیدم به برادر و خواهر کسی بعنوان همراه ویزا بدهند.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط esmali1 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من مقیم دایم امریکا هستم و تازه از ایران ازدواج کردم. به دلیل مشکلات زیادی که برای ویزا و گرین کارت خانومم برای امریکا پیش اومده دارم به گزینه دانشجویی کانادا فکر میکنم.
    سوالم اینه که اگر من برای کانادا ویزای دانشجویی برای خودم بگیرم و خانومم همراهم بیاد، میتونم بعد از اومدنش براش ویزای دانشجویی مستقل بگیرم؟
    علت کارم اینه که من خیلی نزدیک مرز کانادا-امریکا هستم و میخوام امریکا کار کنم و میخوام ویزای همراه خانومم رو به ویزای مستقل دانشجویی تبدیل کنم که اگه ویزای دانشجوییم رو کنسل کردم بتونه درسش رو بخونه.

اگر ایشون پذیرش بگیرند میتونند از داخل کانادا ویزاشون رو به دانشجویی تبدیل کنند.

Junior Member samaneh1986-13 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    software engineering(phd)- Isfahan university

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    ممکنه به صفحه مربوطه سایت سفارت لینک بدید؟ من تا حالا نشنیدم به برادر و خواهر کسی بعنوان همراه ویزا بدهند.
    سلام
    بله من اشتباه دیدم
    مربوط به اسپانسر شدن بود
    ممنون

Member rebvar1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering, PhD, University of Oulu

سلام دوستان. من برای یک فرصت مطالعاتی شش ماهه میخوام برم تورنتو. خودم واسه ویزای International Experience Canada تو کاتگوری Young Professionals اپلای کردم. حالا موندم ویزای همراه رو باید به چه صورت اقدام کنم واسه خانمم. دانشگاه اونجا گفته که ما نمیتونیم نامه ای بابت دعوت از همسر بدیم و اینکه خودم هم هنوز ویزای اونجا رو ندارم که دعوت نامه بدم واسه همسرم. کسی از دوستان تا حالا این مشکل رو داشته؟ (برای همراه چه نوع ویزایی لازمه؟)

ممنون
    Rebvar Hosseini
    PhD Researcher of Computer Software Engineering, Department of Information Processing Science
    University of Oulu, Oulu, Finland.

Junior Member

سلام
    شرایط من یکم پیچیدست و خیلی تحت فشارم، لطفا یه نفر راهنمایی کنه.
    من هر جا سوال می کنم، هر کی یجور جواب می ده، می شه لطفا منو راهنمایی کنید؟ واقعا گیر کردم.
    اگر کسی بعد از اینکه ویزای تحصیلی گرفت ازدواج کنه و بخواد همسرشو ببره با خودش، می شه؟
    ما ۴ ساله که همدیگرو می شناسیم، من جز پرونده سرمایه گذاری خانواده بودم و به دلیل شرایط سنی و عدم وابستگی مالی حذف شدم. الان همه خونوادم(خواهر، برادر، مادر، پدر) کانادا هستن و PR کانادا دارن.
    من دانشجویی اقدام کردم و ویزا گرفتم ولی الان من و نامزدم که ۴ ساله با همیم تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم. می خوام ببینم اون هم از طریق Open Spousal Work Permit می تونه بیاد اونجا یا نه؟
    من ویزای تحصیلی رو الان گرفتم و هنوز ایرانم، یک بار پذیرشم رو دیفر کردم به ژانویه و دوباره می خوام دیفر کنم به May.
    الان که اینجا هستم می تونیم ازدواج کنیم و اپلای کنیم براش؟ یا باید ازدواج کنیم و من برم حتما و بعد اپلای کنیم؟
    لطفا یک نفر درست راهنمایی کنه. ازتون واقعا ممنونم.

Junior Member

سلام دوستان. سوالی در مورد ویزای همراه دارم که ممنون میشم کسی راهنمایی کنه. من متاهل هستم و یک فرزند نوزاد ده ماهه دارم. با توجه به اینکه تصمیم داشتم خودم اول برم کانادا و بعد یک ترم همسر و فرزندم به من ملحق شوند، حدود هفت ماه پیش خودم فقط برای ویزای استادی اپلای کردم و به تازگی approved شدم. حالا سوالی که دارم اینه که به نظرتون تا خودم ایران هستم برای همسر و فرزندم اقدام به گرفتن ویزا کنم یا بهتره اول من وارد کانادا بشم و بعد اقدام کنم براشون؟ به نظر دوستان شانس گرفتن ویزای همسر و فرزندم در کدوم حالت بیشتر و در مدت زمان کوتاه تری خواهد بود؟
    ممنون از راهنمایی دوستان.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)