نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 17 از 805 نخستنخست ... 78910111213141516171819202122232425262767117517 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط M.jorfi نمایش پست ها
    دوست عزیز

من متوجه نمی شم از 5*5منظورتان با چه واحدی است؟ شما باید عکس تان 2*2 اینچ باشه...

با توجه به خطایی که به شما میده، به نظره من رزولیشنش رو اضافه کنید شما تا 1200 جا دارید...

موفق باشید
    مهدی جان منظور دوست عزیز از 5 در 5 سانتیمتر هست. الان فهمیدم اشکال از همین هست. چون 5 سانتیتر دقیقا 2 اینچ نیست یکم فرق داره. شما با فوتوشاپ اندازه عکس رو دقیقا 2 اینچ در 2 اینچ کنید مشکلتون حل میشه. واحد رو از سانتیمتر به اینچ تغییر بدید. بعد عدد 2 رو انتخاب کنید.

موفق باشید.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Junior Member

سلام ببخشید اگه ممکنه یکی فوری به من کمک کنه: من دارم فرم DS 160 رو پر میکنم واسه relative از من سوال کرده، من یک دختر دایی دارم که پارسال رفته آمریکا با یک ویزای 3 ماه ولی برنگشته!!!!!!! باهاش ارتباط ندارم ولی از طریق یکی دیگه از فامیل ازش پرسیدم که وضعیتتت چیه میگه دارم گرین کارت میگیرم ولی اسم منو ننویس که من آمریکا هستم!
    حالا واقعا نمی دونم چه کار کنم اگه ننویسم و اونا بفهمن من چه توضیحی باید بدم. اگه بنوسیم اسمشو وضعیت شو اونجا چی باید بگم. به خدا موندم من از دوستام شنیدم که اینجا کسانی هستن که می تونن منو راهنمایی کنن پس خواهش می کنم کمکم کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sarapakrad نمایش پست ها
    سلام ببخشید اگه ممکنه یکی فوری به من کمک کنه: من دارم فرم DS 160 رو پر میکنم واسه relative از من سوال کرده، من یک دختر دایی دارم که پارسال رفته آمریکا با یک ویزای 3 ماه ولی برنگشته!!!!!!! باهاش ارتباط ندارم ولی از طریق یکی دیگه از فامیل ازش پرسیدم که وضعیتتت چیه میگه دارم گرین کارت میگیرم ولی اسم منو ننویس که من آمریکا هستم!
    حالا واقعا نمی دونم چه کار کنم اگه ننویسم و اونا بفهمن من چه توضیحی باید بدم. اگه بنوسیم اسمشو وضعیت شو اونجا چی باید بگم. به خدا موندم من از دوستام شنیدم که اینجا کسانی هستن که می تونن منو راهنمایی کنن پس خواهش می کنم کمکم کنید.
    به نظر من اگه تا الان هنوز گرین کارت نگرفتن، نمی خواد تو فرم اسمشون رو بیارین و اگه تا روز مصاحبه ایشون موفق به گرفتن گرین کارت شدن و آفیسر سوالی پرسید، بهتره ریسک نکنید و برای آفیسر توضیح بدید که به تازگی ( و بعد از اینکه شما DS-160 رو پر کردید !) دختر داییتون گرین کارت گرفتن، جای نگرانی هم نیست، ایشون فامیل درجه 1 حساب نمی شن که! حالا باز اساتید اگه لازم باشه نظر من رو اصلاح می فرمایند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mech-Sharif

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه در دوبی در سال ۲۰۱۰

سلام ، من و خانمم 3 جون مصاحبه داریم. من پرینت صفحه کانفرمیشن رو گرفتم. سوالم اینه که آیا خود DS-160 رو هم باید پرینت کرد؟ من پرینتشو گرفتم اما فقط صفحه اولش پرینت میشه. من با fire fox فرمو پر کردم. به نظرتون مسئله ای داره؟

ممنون از راهنماییتون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه در دوبی در سال ۲۰۱۰

نقل قول نوشته اصلی توسط matiussummer نمایش پست ها
    سلام ، من و خانمم 3 جون مصاحبه داریم. من پرینت صفحه کانفرمیشن رو گرفتم. سوالم اینه که آیا خود DS-160 رو هم باید پرینت کرد؟ من پرینتشو گرفتم اما فقط صفحه اولش پرینت میشه. من با fire fox فرمو پر کردم. به نظرتون مسئله ای داره؟

ممنون از راهنماییتون
    جای این موضوع توی این تاپیک نیست دوست عزیز. اما به هر حال صفحه کانفیرمیشن (که بهتون ایمیل شده) کافیه. ما با همون صفحه رفتیم مصاحبه. فقط مطمین باش که فرم رو کامل پر کردی

Junior Member

تنها چیزی که راجع به دختر داییم می دونم اینکه با یک ویزای 3 ماه رفته ولی الن حدود 1 سال و نیم که مونده. چون ارتباطی نداریم با خونوادش و خودش نمی دونم الان چطوری مونده. اگه مطمئنین که چکار کنم بگین من فرمم رو پر کنم. ممنون از اینکه کمک می کنید.

Junior Member

دوستان من بهمن 88 فارغ التخصیل شدم و اواخر فروردین هم تسویه حساب کردم. توی فرم باید بزنم not employed ? و مثلا بنویسم که تازه فارغ التحصیل شدم و داشتم خودمو واسه دکترا آماده می کردم ؟؟؟؟ I have just graduated from MSc and I was getting ready for the PHD

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا نمایش پست ها
    دوستان من بهمن 88 فارغ التخصیل شدم و اواخر فروردین هم تسویه حساب کردم. توی فرم باید بزنم not employed ? و مثلا بنویسم که تازه فارغ التحصیل شدم و داشتم خودمو واسه دکترا آماده می کردم ؟؟؟؟ I have just graduated from MSc and I was getting ready for the PHD
    YES U R NOT EMPLOYED

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sarapakrad نمایش پست ها
    این غربی ها کلا دختر خاله و دختر عمه و خواهرزاده و برادرزادهی دختر و... همشو cousin خطاب می کنند چون اصلا تفاوتی نمیکنه از نظر اونا. اخه دختر دایی که چند ماهه ادم ازش خبر نداره میشه فامیل؟ نه اخوی بزن فامیل نداری و خودت رو هم به درد سر ننداز. اونام از هیچ جا نمی فهمن. باز اگه دختر عمو بود میشد در موردش صحبت کرد به خاطر تشابه فامیلی..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Aminnn نمایش پست ها
    این غربی ها کلا دختر خاله و دختر عمه و خواهرزاده و برادرزادهی دختر و... همشو cousin خطاب می کنند چون اصلا تفاوتی نمیکنه از نظر اونا. اخه دختر دایی که چند ماهه ادم ازش خبر نداره میشه فامیل؟ نه اخوی بزن فامیل نداری و خودت رو هم به درد سر ننداز. اونام از هیچ جا نمی فهمن. باز اگه دختر عمو بود میشد در موردش صحبت کرد به خاطر تشابه فامیلی..
    البته که فاميل مادر رو هم تو فرم وارد ميکنيم، ولی همون بزن نداری، اگه پرسيد هم بگو نميدونستی (چون واقعا هم نميدونستی، رفتی پرس و جو کردی فهميدی ؛) ) بابا اصلا خودتون و درگير نکنيد، اينا همه بهانه است، اگه بخواد ويزا نده هزار تا گير ديگه پيدا ميکنه، اگه بخواد بده هم هر چی هم مورد داشته باشی بيخيال ميشه ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)