نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا شما براي ترم پائيز 2010 دانشگاه هاي سوئد اقدام نموديد

رأی دهندگان
570. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بلي

476 83.51%
  • خير

94 16.49%
صفحه 340 از 343 نخستنخست ... 240290330331332333334335336337338339340341342343 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,391 تا 3,400 , از مجموع 3430

موضوع: تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج پذیرش سوئد در پائيز 2010

نقل قول نوشته اصلی توسط bendavaji نمایش پست ها
    دوست عزیز با سلام
    اطلاعات خیلی مفید بود ولی اینکه میگید رزرو ها تقریبا بیفایده اند و قبلش گفتید که اگر پذیرش داشتید بعد از گرفتن ویزا مکان رزرو رو پیگیری می کردید با هم تناقض داره!
    به نظر من انتخاب ها بیشتر از تعداد ثبت نام ها نیست و تنها مسئله ای که وجود داره پردازش رزرو ها و رزرو گیری بعداز ثبت نام نهایی صورت می گیره و اگه امکان reply کردن بود،این مرحله می تونست در همین مرحله دوم مورد رسیدگی قرار بگیره.
    ممنون از توجهتون. ولی نه. تناقض نداره. اگه دقت کنید، نوشتم: "با این حساب، رزرو مفهوم چندانی نداره! شاید اونایی که رزرو خیلی نزدیکن، اگه پاشون برسه سوئد، نیمچه شانسی داشته باشن."
    دقیقا همینطوره. شما رزرو 1 هم شده باشی، اگه از رشته ای admit نشده باشی نمی تونی بری سوئد و پیگیری کنی که رزروت چی شده. ضمنا توجه کنیم که بین رزروی ها، درصد خیلی کمی تک رقمی هستن. در واقع به جز ادمیت شده ها و اونایی که به خاطر مشکل در مدارک و اینا delete شدن، بقیه رو رزرو می نویسن. همین باعث می شه که شما ببینی یکی شده رزرو 250.
    و در مورد شانس رزرو ها: فرض کنیم من که رزرو هفت شدم پام به سوئد می رسید. رشته ی من 65 نفر رو پذیرش کرده! اون می دونه همه نخواهند اومد. بعضی از اینا از اولویت های بالاترشون هم admitted شدن و طبق سیستم استودرا باید برن اولویت بالاتر. بعضی دیگه اصلا ثبت نام نمی کنن. اینا همه از اون 65 کم می شه. اگه این کاهش بیش از حد انتظار باشه، اونوقته که از رزروها پذیرش می کنن.

ApplyAbroad Guardian
    shamim65 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science-NMSU

نقل قول نوشته اصلی توسط soilman نمایش پست ها
    درود...

.........................
    هنوز هم وجود فلسفه ی دو جمله ی زیر رو نفهمیدم!
    Do you have any queries concerning roll-call, admission etc?
    Do you wish to appeal this decision?
    ........
    سلام،
    منظورش اینه که اگر هر کدوم از این کارا رو می‌خواین انجام بدین اینجا کلیک کنید تا شما رو راهنمایی کنیم.برای همه اومده،یه جور اطلاع رسانی هست.

Junior Member

بچه ها ، اجازه بدین منم این رو از تجربه خودم اضافه کنم:

استودرا سیستمش طوری هست که 6 می انتخاب های نهایی انجام می شه و رزرو بیشتر حالت فرمالیته داره و کسی تو دور دوم انتخاب نمی شه مگر در موارد خاص.

توی اون 3 روزی که انتخاب ها انجام می شه و ما هم دسترسی نداریم، به محض اینکه کسی انتخاب بالاتر قبول می شه پایینی ها حذفش می کنن تا فضا هدر نره.

به همین دلیل هم هست که در دور دوم تک و توک قبول شدن.

یک مطلبی هم برای آیندگان می نویسم: سعی کنید حداقل یکی از رشته ها رو چیزی بزنید که حتما قبول می شید. که اگه رشته های بالاتر و مورد علاقعه تون رو رزرو شدین بتونین بیاین سوئد حضورا رایزنی کنید. چون وقتی میاین سوئد یک تعدادی نیامده اند و دپارتمان ها سعی می کنن seat ها رو پر کنن. در نتیجه اونجا احتمالا می تونین پذیرش بگیرین.
    We don't live to think; On the contrary, we think in order that we may succeed in surviving

Junior Member adel_ist آواتار ها

دو هفته پیش که اعلام نتایج کردن، من برای هر چهار انتخابم ریجکت شده بودم، ولی دو تا از دوستام که شرایط کاملا مشابه منو داشتن و از یه رشته و دانشگاه بودیم ادمیت شده بودن، به هر حال من به استودرا میل زدم و توضیح دادم که چک کنن، شاید یه اشتباهی پیش اومده. دیشب یه میل اومده بود که برو و پروفایلتو چک کن، خلاصه برای یکی از انتخابام ادمیت شدم.
    spatial planning, Umea

Junior Member

از بچه های بهال کسی می دونه واسه پیگیری مدارک قبل از دریافت visa کجا باید زنگ زد
    کسی شماره ادلره مهاجرت رو داره
    به تماسهای تلفنی جواب می دن

ApplyAbroad Hero shp_com آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط sky نمایش پست ها
    از بچه های بهال کسی می دونه واسه پیگیری مدارک قبل از دریافت visa کجا باید زنگ زد
    کسی شماره ادلره مهاجرت رو داره
    به تماسهای تلفنی جواب می دن
    فکر می کنم می تونید mail بزنید. زنگ زدن هم راحت می تونید تست کنید جواب می دن یا نه و اونم این هست که یک باز زنگ بزنید.
    این mail شون هست. حتما می تونید شماره هاشون رو پیدا کنید http://www.migrationsverket.se/info/start_en.html
    اگر برای پاییز 2010 سوئد اپلای کردید، لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید.
    در صورتی که نتیجه ی ویزای سوئدتون اومده، لطفا به اینجا مراجعه کنید.
    به امید خبر های خوب

Senior Member aida8404 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shahinsc نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من می خوام برای تحصیل تو سوئد اقدام کنم امروز که سایت Studera رو تو رشته خودم mechanical engineering سرچ می کردم چند تا course برای پاییز 2010 دکمه add داشت.
    سوال من اینه آیا من می تونم برای این course ها برای پاییز اقدام کنم؟ آیا برای این course ها ویزا میدن؟ و اینکه مدت این course ها چقدره؟ ممنون میشم سریع جواب منو بدید. خیلی مهمه برام.
    بله دوست عزیز . شما می تونید با late ها رشته هایی که add دارن روapply کنید. موفق باشید.

با ویرایش m0h3n
    ویرایش عنوان پست
    ویرایش توسط m0h3n : June 1st, 2010 در ساعت 07:44 PM

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

دوستان انتخاب اولم که KTH بود و منو به خاطر اینکه به اندازه 180 واحد ECTS واحد پاس نکرده بودم unqualified و در آخر Deleted کرده بود، امروز بهم MR داده :

MAAU 25

پایینش زده : Please note! No selection run yet

من رو 3 تا از انتخابام ردم کرده بودن و Chalmers رزرو 108 داده بود.من Appeal کردم و ریز نمرات جدیدم رو که 131 واحد پاس کرده بودم همراش فرستادم. مثل اینکه Appeal ها رو بررسی کردن و الان بهم MR دادن.

میخواستم ببینم که ممکنه به من پذیرش بدن؟ و اگه بر فرض!!!! تا 1 یا 2 هفته دیگه اینا بگن که بهت پذیرش دادیم، من تو این فرصت 2 3 ماه باقیمانده میتونم ویزا بگیرم.
    دوستانی که واسه این رشته Apply کرده بودن تو چه بازه ای MR میدادن؟ با این MR احتمال پذیرشم چقدر هستش ؟

اگه دوستان کمکم کنن ممنون میشم. تازه ذهنم آزاد شده بود و برنامه ریختم واسه سال بعد که دوباره ذهنم شدیدا مشغول شده.

ممنون میشم کمکم کنید.

با ویرایش m0h3n
    ویرایش عنوان پست
    ویرایش توسط m0h3n : June 1st, 2010 در ساعت 07:44 PM

ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها
    دوستان انتخاب اولم که KTH بود و منو به خاطر اینکه به اندازه 180 واحد ECTS واحد پاس نکرده بودم unqualified و در آخر Deleted کرده بود، امروز بهم MR داده :
    MAAU 25
    من رو 3 تا از انتخابام ردم کرده بودن و Chalmers رزرو 108 داده بود.من Appeal کردم و ریز نمرات جدیدم رو که 131 واحد پاس کرده بودم همراش فرستادم. مثل اینکه Appeal ها رو بررسی کردن و الان بهم MR دادن.
    میخواستم ببینم که ممکنه به من پذیرش بدن؟ و اگه بر فرض!!!! تا 1 یا 2 هفته دیگه اینا بگن که بهت پذیرش دادیم، من تو این فرصت 2 3 ماه باقیمانده میتونم ویزا بگیرم.
    دوستانی که واسه این رشته Apply کرده بودن تو چه بازه ای MR میدادن؟ با این MR احتمال پذیرشم چقدر هستش ؟
    اگه دوستان کمکم کنن ممنون میشم. تازه ذهنم آزاد شده بود و برنامه ریختم واسه سال بعد که دوباره ذهنم شدیدا مشغول شده.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    یکی از مشکلات پذیرفته شده های reserve همین مباحث ویزا هست...(ممکنه دیر صادر بشه و شما نرسی) انتخاب اول شما ظاهرا Software engineering of Distributed Systems هست (تاپیک آشنایی با اعضا)..
    گرچه من نتونستم قانون مقبول عقول واسه MR های سوئدی ها پیدا کنم ولی با MR = 32 از این رشته پذیرش گرفتند سالهای قبل... بنظر من برنامه ریزی که کردید رو ادامه بدید و چند صدم نگاه هم به این داشته باشید.... (با دانشگاه هم تماس بگیرید خیلی خوبه در مورد اینکه چقدر شانس دارید persistence) حداقل من اگر جای شما بودم این کارو میکردم...

امیدوارم موفق باشی

When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها

MAAU 25

ممنون میشم کمکم کنید.

با ویرایش m0h3n
    ویرایش عنوان پست

خیلی خوبه...شما حتماً پیگیر باش و من که تاپیک ویزا رو می خوندم سالهای قبل کسایی بودن که تیر ماه ویزا اقدام کردن و گرفتن رفتن سوئد, به نظر من تا 20-30 روز آینده هم می تونید به ویزا اقدام کنید...

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)