صفحه 787 از 792 نخستنخست ... 287687737777778779780781782783784785786787788789790791792 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,861 تا 7,870 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

سلام دوستان
    میخواستم بدونم برا رشته معماری معدل 15.57 دانشگاه سراسری چجوره؟ یعنی به نسبت کمپ های مختلف.آخه مثلا شنیدم معدل زیر 17 توی لیوناردو پذیرش نمیشه,یا زیر 16 تو پیاچنزا.درسته اینا؟ بنظرتون من با معدلم (رزومم و پورتفولیوم خوبه) برای کدوم کمپ ها شانس دارم و کدوم ها اصلا ندارم. کمپ هایی هم که رشته معماری رو داره لیوناردو و منتووا و پیاچنزا ه

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط avestadehghani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میخواستم بدونم برا رشته معماری معدل 15.57 دانشگاه سراسری چجوره؟ یعنی به نسبت کمپ های مختلف.آخه مثلا شنیدم معدل زیر 17 توی لیوناردو پذیرش نمیشه,یا زیر 16 تو پیاچنزا.درسته اینا؟ بنظرتون من با معدلم (رزومم و پورتفولیوم خوبه) برای کدوم کمپ ها شانس دارم و کدوم ها اصلا ندارم. کمپ هایی هم که رشته معماری رو داره لیوناردو و منتووا و پیاچنزا ه
    قربانت.
    معدل برا پلیمی خیلی مهمه. و اگه کسی معدلش خیلی خوب باشه شاید نیاز به فاکتور دیگه ای نداشته باشه و راحت پذیرش بگیره. ولی برای معدل های متوسط، نکات ریز دیگه ای هم مهمه تو گرفتن پذیرش. شما باید بتونید تو رزومتون و بخصوص تو انگیزه نامتون (و البته در مورد رشته شما تو پورتفولیوتون) به طرف بفهمونید که من میدونم دارم چیکار میکنم ، میدونم براچی میخوام بیام اونجا این رشته رو بخونم. فعالیتهایی که داشتید را باید به طور خیلی دقیق و شخصی براشون باز کنید.
    مثلا با همین معدل شما، تو رشته من، همین امسال کمپ لئوناردو یکی از بچه ها رو رد کرد. که من فکر میکنم بخاطر همین بحثی بود که اون بالا باز کردم.
    در ضمن احتمالا میدونید که میتونید 2تا انتخاب داشته باشید.
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

سلام
    جهت اطلاع دوستان من با مدرک کارشناسی معماری دانشگاه هنر و با معدل 17.25 ، با وجود اینکه 10 سال از زمان فارغ التحصيلیم میگذره..البته باید بگم این مدت مشغول کار بودم...برای رشته building engineering فعلا در کمپس lecco پذیرفته شدم و منتظر کمپس میلان هستم

نقل قول نوشته اصلی توسط hishtan81 نمایش پست ها
    سلام
    جهت اطلاع دوستان من با مدرک کارشناسی معماری دانشگاه هنر و با معدل 17.25 ، با وجود اینکه 10 سال از زمان فارغ التحصيلیم میگذره..البته باید بگم این مدت مشغول کار بودم...برای رشته building engineering فعلا در کمپس lecco پذیرفته شدم و منتظر کمپس میلان هستم
    چقدر طول كشيد جواب لكو اومد؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

نقل قول نوشته اصلی توسط hishtan81 نمایش پست ها
    سلام
    جسارتا چه روزی اقدام کردین و کی جوابش اومد دقیق؟
    چون من 1 ماه پیش برا دو کمپ در رشته مکانیک اقدام کردم هنوز جواب هیچکدوم نیومده و سایت پلی تکنیک نوشته دانشگاه تا 8 جوئن تعطیله.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    قربانت.
    call اولش بسته شده و call دوش هنوز باز نشده. اینم لینک ددلاین:
    http://www.polinternational.polimi.i...n-eu-students/
    ممنون
    ثبت نام تو first call یا second call تاثیری تو شانس قبولی پذیرش یا چیزای دیگه داره؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminfalah نمایش پست ها
    ممنون
    ثبت نام تو first call یا second call تاثیری تو شانس قبولی پذیرش یا چیزای دیگه داره؟
    قربانت.
    خواهش میکنم.
    یکم شانس پذیرش کم میشه چون یکسری را تو کال اول گرفتن و ظرفیت ها یک مقدار تکمیل شده. ولی حتما اقدام بفرمایید.
    ایشالا که موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminfalah نمایش پست ها
    ممنون
    در تکمیل پاسخ مجید جان باید بگم بعله کم میشه و یه جورایی تکمیل ظرفیت خودمون حساب میشه و حتی تو خود سایت هم نوشته اونای که برای فرست کال اقدام میکنن شانس بورس هم بیشتره.
    At the end of each call, a committee awards merit-based scholarships. Please note that, if you apply in the first application call, you will have more chances to obtain a scholarship.

سلام دوستان
    ظاهرا سایت پلیمی برای کریسمس تعطیل شده درست میگم؟ اومدم فرایند اپلای رو شروع کنم این پبام اومد
    We inform you that the Politecnico di Milano will be closed from December 26th 2016 to January 6th 2017. The International Admissions Office will reply to your messages from January 9th 2017.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط avestadehghani نمایش پست ها
    چقدر طول كشيد جواب لكو اومد؟
    حدود یک ماه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)