صفحه 788 از 792 نخستنخست ... 288688738778779780781782783784785786787788789790791792 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,871 تا 7,880 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ehya نمایش پست ها
    جسارتا چه روزی اقدام کردین و کی جوابش اومد دقیق؟
    چون من 1 ماه پیش برا دو کمپ در رشته مکانیک اقدام کردم هنوز جواب هیچکدوم نیومده و سایت پلی تکنیک نوشته دانشگاه تا 8 جوئن تعطیله.
    من دو روز مونده بود به دد لاین ارسال کردم...جواب lecco یه هفته پیش اومد و جواب قبولی لءوناردو میلان هم امروز...با اینکه گفته دانشگاه تا 8 ژانویه تعطیله!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط hishtan81 نمایش پست ها
    من دو روز مونده بود به دد لاین ارسال کردم...جواب lecco یه هفته پیش اومد و جواب قبولی لءوناردو میلان هم امروز...با اینکه گفته دانشگاه تا 8 ژانویه تعطیله!
    جالبه. منم سه روز مونده بود به ددلاين اقدام كردم.
    هنوز جوابم نيومده گفتم شايد به قول شما تا ٨ ژانويه تعطيله بعد اون بياد.

Junior Member

سلام. ببخشيد من بيشتر فروم هارو خوندم ولي سوالي برام پيش اومد ممنون ميشم اگر كسي ميدونه جواب بده.
    من رشته ام عمرانه الان ترم ٥ ام داره تموم ميشه توي سايت پليمي first call رو زده سپتامبر
    ،١- يعني اول ترم ٧ بايد اپلاي كنم؟ محدوديتي براي تعداد واحد پاس كرده داره يعني؟
    ٢-معدل تا اونموقع بايد بالاي ١٤ باشه؟( من معدلم ١٥ الان)
    ٣- معمولاً توي ادميشن چه چيزهايي رو مدنظر قرار ميدن به جز معدل؟ چه كارهايي رو از الان انجام بدم تا شانس قبوليم بالا بره؟
    ببخشيد طولاني شد ممنون

اصلا نگران نباشین همسرم با معدل 14.07 از لیوناردو پذیرش گرفت در صورتی که لکو ریجکتش کرد
    حتما کمپ های بزرگ رو اپلای کنین
    پذیرش میدن

بچه ها کسی هست که هنوز چراغش زرد هم نشده باشه ؟ من و همسرم با هم اقدام کردیم همه ی مراحل رو
    مال اون خیلی زود زرد شد الانم سبز ولی متل من هنوز خاموشه

Member STA74 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazal75n نمایش پست ها
    سلام. ببخشيد من بيشتر فروم هارو خوندم ولي سوالي برام پيش اومد ممنون ميشم اگر كسي ميدونه جواب بده.
    من رشته ام عمرانه الان ترم ٥ ام داره تموم ميشه توي سايت پليمي first call رو زده سپتامبر
    ،١- يعني اول ترم ٧ بايد اپلاي كنم؟ محدوديتي براي تعداد واحد پاس كرده داره يعني؟
    ٢-معدل تا اونموقع بايد بالاي ١٤ باشه؟( من معدلم ١٥ الان)
    ٣- معمولاً توي ادميشن چه چيزهايي رو مدنظر قرار ميدن به جز معدل؟ چه كارهايي رو از الان انجام بدم تا شانس قبوليم بالا بره؟
    ببخشيد طولاني شد ممنون
    سلام
    بله اول ترم 7 باید اپلای کنین . من الان ترم هفتم و پذیرشم اومد .
    اینجا مهم ترین فاکتورشون معدله . اسم دانشگاهتون هم گویا براشون مهم نیس که شریف باشه یا آزاد .

بعد میشه مقاله و ریسرچ .
    بعد سابقه کار که البته من نداشتم و شما هم چون هنوز دانشجویید مث من ، فک نکنم داشته باشید .
    نمره زبان هم براشون اهمیتی نداره ، فقط باید به همون مینیممی که مشخص کرده برسه .
    جی ار ای داشتن هم تاثیری نداره .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط STA74 نمایش پست ها
    سلام
    بله اول ترم 7 باید اپلای کنین . من الان ترم هفتم و پذیرشم اومد .
    اینجا مهم ترین فاکتورشون معدله . اسم دانشگاهتون هم گویا براشون مهم نیس که شریف باشه یا آزاد .

بعد میشه مقاله و ریسرچ .
    بعد سابقه کار که البته من نداشتم و شما هم چون هنوز دانشجویید مث من ، فک نکنم داشته باشید .
    نمره زبان هم براشون اهمیتی نداره ، فقط باید به همون مینیممی که مشخص کرده برسه .
    جی ار ای داشتن هم تاثیری نداره .
    خيلي ممنون از پاسختون.
    من ٢سال سابقه كار مرتبط دارم و يك مقاله اينترنشنال هم دارم.
    تبريك ميگم بهتون

Junior Member

سلام دوستان
    من براي رشته معماري پايدار كمپ پياچنزا اكسپت شدم. مي خواستم بدونم امكانش هست كه رزرو كنم و ترم مهر برم؟تا حالا كسي اين كارو كرده؟
    تا جايي كه خوندم براي اين ترم هم نميتونم بورس dsu بگيرم و اگه اين ترم با هزينه خودم برم فقط ٣ترم ميتونم از بورس استفاده كنم در حالي كه بچه هاي ديگه ٥ترم ميتونن بورس بگيرن،درسته؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط p4r1n4z نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من براي رشته معماري پايدار كمپ پياچنزا اكسپت شدم. مي خواستم بدونم امكانش هست كه رزرو كنم و ترم مهر برم؟تا حالا كسي اين كارو كرده؟
    تا جايي كه خوندم براي اين ترم هم نميتونم بورس dsu بگيرم و اگه اين ترم با هزينه خودم برم فقط ٣ترم ميتونم از بورس استفاده كنم در حالي كه بچه هاي ديگه ٥ترم ميتونن بورس بگيرن،درسته؟
    قربان شما.
    یعنی برا ترم 2 پذیرش گرفتید؟ نه از ترم 2 به 1 نمیشه دیفر کرد. ولی از یک به دو چرا.
    در مورد dsu هم درست خوندید. این مشکلا برا ترم 2یی ها هست.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Senior Member viana آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    materials science and Simulation

درود دوستان من برای مهندسی پزشکی این دانشگاه میخواستم اپلای کنم و چیزی که در کاتولوگش دیدم اینه جز قوانین پذیرششون:
    In order to be admitted, it is necessary to request a university career evaluation of Bachelor Programmes followed by means of a specific computerised procedure available online at: www.webpoliself.polimi.it.
    The career evaluation application must be submitted within the established time limits also by those who are automatically admitted on the basis of the criteria reported in Paragraph
    ویه جدول هم از این پذیرش اتوماتیکشون دادن با نمره از 110 که کمتر یا بیشتر از یه مقداری نباید باشه من چیزی که استنباط کردم این هست که پاراگراف برای مینیمم نمراته مدرک اگه اشتباه می کنم ممنون میشم یکی از دوستان توضیحی بدن راجع بهش

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)