سلام. ببخشيد من بيشتر فروم هارو خوندم ولي سوالي برام پيش اومد ممنون ميشم اگر كسي ميدونه جواب بده.
من رشته ام عمرانه الان ترم ٥ ام داره تموم ميشه توي سايت پليمي first call رو زده سپتامبر
،١- يعني اول ترم ٧ بايد اپلاي كنم؟ محدوديتي براي تعداد واحد پاس كرده داره يعني؟
٢-معدل تا اونموقع بايد بالاي ١٤ باشه؟( من معدلم ١٥ الان)
٣- معمولاً توي ادميشن چه چيزهايي رو مدنظر قرار ميدن به جز معدل؟ چه كارهايي رو از الان انجام بدم تا شانس قبوليم بالا بره؟
ببخشيد طولاني شد ممنون
اصلا نگران نباشین همسرم با معدل 14.07 از لیوناردو پذیرش گرفت در صورتی که لکو ریجکتش کرد
حتما کمپ های بزرگ رو اپلای کنین
پذیرش میدن
بچه ها کسی هست که هنوز چراغش زرد هم نشده باشه ؟ من و همسرم با هم اقدام کردیم همه ی مراحل رو
مال اون خیلی زود زرد شد الانم سبز ولی متل من هنوز خاموشه
سلام
بله اول ترم 7 باید اپلای کنین . من الان ترم هفتم و پذیرشم اومد .
اینجا مهم ترین فاکتورشون معدله . اسم دانشگاهتون هم گویا براشون مهم نیس که شریف باشه یا آزاد .
بعد میشه مقاله و ریسرچ .
بعد سابقه کار که البته من نداشتم و شما هم چون هنوز دانشجویید مث من ، فک نکنم داشته باشید .
نمره زبان هم براشون اهمیتی نداره ، فقط باید به همون مینیممی که مشخص کرده برسه .
جی ار ای داشتن هم تاثیری نداره .
سلام دوستان
من براي رشته معماري پايدار كمپ پياچنزا اكسپت شدم. مي خواستم بدونم امكانش هست كه رزرو كنم و ترم مهر برم؟تا حالا كسي اين كارو كرده؟
تا جايي كه خوندم براي اين ترم هم نميتونم بورس dsu بگيرم و اگه اين ترم با هزينه خودم برم فقط ٣ترم ميتونم از بورس استفاده كنم در حالي كه بچه هاي ديگه ٥ترم ميتونن بورس بگيرن،درسته؟
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
درود دوستان من برای مهندسی پزشکی این دانشگاه میخواستم اپلای کنم و چیزی که در کاتولوگش دیدم اینه جز قوانین پذیرششون:
In order to be admitted, it is necessary to request a university career evaluation of Bachelor Programmes followed by means of a specific computerised procedure available online at: www.webpoliself.polimi.it.
The career evaluation application must be submitted within the established time limits also by those who are automatically admitted on the basis of the criteria reported in Paragraph
ویه جدول هم از این پذیرش اتوماتیکشون دادن با نمره از 110 که کمتر یا بیشتر از یه مقداری نباید باشه من چیزی که استنباط کردم این هست که پاراگراف برای مینیمم نمراته مدرک اگه اشتباه می کنم ممنون میشم یکی از دوستان توضیحی بدن راجع بهش
علاقه مندی ها (Bookmarks)