خوب من مدرك ielts هنوز نگرفتم.و اگه زبانم رو برسونم و برم اين ترم ميتونم براي ترم بعد خوابگاه بگيرم؟
و اينكه اگه اين ترم نرم و دوباره براي ترم مهر اقدام كنم ممكنه تاثير منفي بذاره و چون اين ترم نرفتم اكسپت نكنن؟
خوب من مدرك ielts هنوز نگرفتم.و اگه زبانم رو برسونم و برم اين ترم ميتونم براي ترم بعد خوابگاه بگيرم؟
و اينكه اگه اين ترم نرم و دوباره براي ترم مهر اقدام كنم ممكنه تاثير منفي بذاره و چون اين ترم نرفتم اكسپت نكنن؟
دوستان كسي تو رشته مكانيك جوابش اومده؟
برا خيلي ها اومده من موندم چرا براي مكانيك رو نميزنن! دارم كم كم نگران ميشم.
قربان شما.
بله دیگه معیار evaluation شون هست. و خاص رشته شما. مثلا میگه اگه 2013-2012 به اینور اولین سال تحصیلی لیسانستون بوده و میلان درس خوندید، ولی رشتتون تو لیسانس این نبوده، نباید معدلتون مثلا پایین تر از 85/110 باشه. اگه رشتتون این بوده، حالا تو میلان یا هرجا دیگه، باز نباید معدلتون از 85/110 کمتر باشه. اگه یک جا دیگه درس خوندین و رشته لیسانستونم یه چیز دیگه بوده، نباید معدلتون از 90/110 کمتر باشه. وگرنه اتوماتیک حذف میشید. همین کتگری بندی برا کسایی که قبل 2013-2012 اولین سال تحصیلی لیسانسشون بوده هم (با تقریبا همین معدلا) صدق میکنه.
در ضمن سابقه کارم نوشته امتیاز مثبتی به حساب میاد و تو گرفتن پذیرش تاثیر داره.
موفق باشید.
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
ایا این میلان و رم هیچ راه دیگه ای نداره که ما این اصل ترجمه هارو براشون ندیم؟ :|
تو نمی دانی غریو یک عظمت
وقتی که در شکنجه یک شکست نمی نالد
چه کوهی ست!
why so serious?! let me put an smile on your face! ha ha!
خواهش میکنم عزیزم.
نمره ایی که برا یه درس میگیرید تو ایتالیا از 30 هست. بعد میان ضربدر 11 میکنن تقسیم بر 3 تا بر مبنای 110 بدست بیاد. حالا مثلا معدل 90 ایتالیایی را از برعکس این فرمول حساب کنی میشه یه نمره ایی حدود 24.5
بعد بر اساس این سایت:
http://www.foreigncredits.com/resour...de-Conversion/
24.5 ایتالیایی میشه نمره B بر اساس گرید آمریکایی. (البته اول B ، چون B از 24 هست تا 27)
بعد بر اساس همون لینک بالا گرید B آمریکایی میشه نمره 14 تا 16 ایران. (که اول B میشه همون 14 و خورده ای)
یعنی معدل 90 ایتالیایی میشه همون 14 و خورده ایی خودمون تو معدل. (و به طور دقیق تر 14.3 تا 14.4)
البته من دربیاری بود این روشی که گفتم و دقیق دقیق نیست. ولی دقیق خالی هست.
حالا کوییز اول:
فردا 85 ایتالیایی را حساب کنید به معدل ما. بیارید ببینم چیکار کردید![]()
ویرایش توسط majjiid : January 8th, 2017 در ساعت 04:03 AM
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)