صفحه 112 از 231 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry)

سلام Beginner عزیز

ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سئوالهای بچه هاا پاسخ می دین و خوشحالم که بالاخره یه پرونده ی بی نقص رو برای EE سابمیت کردین ، واقعا خسته نباشین.

غرض از مزاحمت اینه که یه مدت پیش پستی از شما دیدم که در اون نامه ها ی تمکن مالی چند بانک مختلف رو گذاشته بودین اما نمونه نامه ی گردش حساب بینشون نبود.

می خواستم بدونم احیانا شما نمونه ای از ریز سه ماهه ی گردش حساب بانک پاسیان رو ندارین به انگلیسی که به اشتراک بذارین؟

من فکر می کردم Credit turnover و یا debit turnover سه ماهه کافی هست، اما مثل اینکه ساسکا ریز گردش حساب می خواد که ظاهرا همین یکی از دلایل مشکلات شما در گذشته بوده.

راستش من کمتر از دو هفته ی دیگه امتحان آیلتس دارم و زبانم خوب هست اما از اونجایی که کوچکترین اشتباهی باعث تغییر جدی در نمره ها می شه استرس زیادی گرفتم بابته این امتحان چون که لیسانس هستم با سابقه ی حدودا 6 ساله (5 سال و نیم) نمره ی زبان رو برای اقدام از طریق EE به شدت نیاز دارم . اگه بد شانسی نیارم و نمره هام باب میل باشه ، احتمالا سئوالهای زیادی از شما می پرسم در آینده هر چند که تمام مطالب رو خوندم و یادداشت برداری کردم و ترجیحم شدیدا بر اسپم نکردن به واسطه ی سئوالهای تکراری هست تا تازه واردهای تاپیک ساسکا راحت تر مطالب رو در آینده مرور کنن.

بازم ممنون از تلاشهاتون.

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lostwings نمایش پست ها
    سلام Beginner عزیز

ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سئوالهای بچه هاا پاسخ می دین و خوشحالم که بالاخره یه پرونده ی بی نقص رو برای EE سابمیت کردین ، واقعا خسته نباشین.

غرض از مزاحمت اینه که یه مدت پیش پستی از شما دیدم که در اون نامه ها ی تمکن مالی چند بانک مختلف رو گذاشته بودین اما نمونه نامه ی گردش حساب بینشون نبود.

می خواستم بدونم احیانا شما نمونه ای از ریز سه ماهه ی گردش حساب بانک پاسیان رو ندارین به انگلیسی که به اشتراک بذارین؟

من فکر می کردم Credit turnover و یا debit turnover سه ماهه کافی هست، اما مثل اینکه ساسکا ریز گردش حساب می خواد که ظاهرا همین یکی از دلایل مشکلات شما در گذشته بوده.

راستش من کمتر از دو هفته ی دیگه امتحان آیلتس دارم و زبانم خوب هست اما از اونجایی که کوچکترین اشتباهی باعث تغییر جدی در نمره ها می شه استرس زیادی گرفتم بابته این امتحان چون که لیسانس هستم با سابقه ی حدودا 6 ساله (5 سال و نیم) نمره ی زبان رو برای اقدام از طریق EE به شدت نیاز دارم . اگه بد شانسی نیارم و نمره هام باب میل باشه ، احتمالا سئوالهای زیادی از شما می پرسم در آینده هر چند که تمام مطالب رو خوندم و یادداشت برداری کردم و ترجیحم شدیدا بر اسپم نکردن به واسطه ی سئوالهای تکراری هست تا تازه واردهای تاپیک ساسکا راحت تر مطالب رو در آینده مرور کنن.

بازم ممنون از تلاشهاتون.

عرض ادب.

شما لطف دارید.

نه متاسفانه از گردش حسابها چیزی ندارم. اما اصلا چیز خاصی نیستن. معمولا روی کاغذ معمولی (و نه سربرگ بانک) ، به زبان لاتین و به ریال پرینت میگیرن و به همراه مهر لاتین با امضا متصدی تقدیمتون میکنن. در نامه تمکن هم که نرخ برابری دلار رو زده. خودشون تبدیل میکنن و مینیمم مبلغ رو در پروفایلتون آپدیت میکنن.

اینجا دوستان اگر اطلاعی داشته باشند دریغ نخواهند کرد.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ardalanjoon نمایش پست ها
    سلام
    برای پرونده استانی آیا فرم Schedule 4 - Economic Classes هم باید پر بشه؟
    یجایی نوشته که?Which Provincial Government has nominated you اما من که نامینیت نشدم که!
    دوستان نظرتون چیه؟ پر کنم یا خیر؟

1-بله
    2- انشالله نامینیت میشید. بله. بزنید سسکا
    اصل این فرم مال مرحله فدرال هست، منتها چون تعهد نامه قصد ماندن در استان هست، SINP میگه به منم یه نسخه بدید. ضمیمه پروندتون کنم

Junior Member

سلام Beginner عزیز...اول تشکر میکنم از پاسخگویی دقیقتون به سوالات دوستان

من میخواستم از طریق oid اقدام کنم...چند تا سوال داشتم...من مدرک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار دارم...کاردانی از سال 81 تا 84 بوده و کارشناسی از سال 85 تا 88...از سال 89 تا 90 هم خدمت سربازی رفتم...سابقه کاریم هم از سال 84 شروع شده تاکنون

1 – امتیاز سابقه کاری من از سال 88 که مدرک لیسانس رو گرفتم محاسبه می شود و یا میتوانم از سال 84 گواهی بدم و امتیاز اون چند سال رو بگیرم؟می توانم زمان هایی که در دانشگاه کارشناسی و خدمت سربازی بودم چون کار هم می کردم گواهی بگیرم

2 – توی لیست ناک های مورد نیاز این استان کد 0213 وجود دارد. این کد برای کامپیوتر هست.ولی کاری که من توی چند سال انجام دادم توی زمینه شبکه بوده.سوالی که من داشتم این هست که هنگامی که جزئیات کد 0213 رو باز میکنم چند تا کد دیگر به عنوان exclusion درج شده آیا می توانم از این کدها استفاده کنم؟مثلا 2281 که به سابقه کاریم کاملا مرتبط هست

0213 - Computer and information systems managers

Computer and information systems managers plan, organize, direct, control and evaluate the activities of organizations that analyze, design, develop, implement, operate and administer computer and telecommunications software, networks and information systems. They are employed throughout the public and private sectors.

• Illustrative example(s)
      • computer systems manager
      • data centre manager
      • data processing director
      • EDP (electronic data processing) manager
      • information systems manager
      • manager, data processing and systems analysis
      • manager, management information system (MIS)
      • manager, software engineering
      • software development manager
      • systems development manager

• Exclusion(s)
    • Computer and information systems supervisors (See 217 Computer and information systems professionals)
    • Computer engineers (except software engineers and designers) (2147)
    • Computer programmers and interactive media developers (2174)
    • Computer services company presidents (See 0013 Senior managers - financial, communications and other business services)
    • Database analysts and data administrators (2172)
    • Information systems analysts and consultants (2171)
    • LAN managers (See 2281 Computer network technicians)
    • Software engineers and designers (2173)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط p_mcse_it نمایش پست ها
    سلام Beginner عزیز...اول تشکر میکنم از پاسخگویی دقیقتون به سوالات دوستان

من میخواستم از طریق oid اقدام کنم...چند تا سوال داشتم...من مدرک کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر نرم افزار دارم...کاردانی از سال 81 تا 84 بوده و کارشناسی از سال 85 تا 88...از سال 89 تا 90 هم خدمت سربازی رفتم...سابقه کاریم هم از سال 84 شروع شده تاکنون

1 – امتیاز سابقه کاری من از سال 88 که مدرک لیسانس رو گرفتم محاسبه می شود و یا میتوانم از سال 84 گواهی بدم و امتیاز اون چند سال رو بگیرم؟می توانم زمان هایی که در دانشگاه کارشناسی و خدمت سربازی بودم چون کار هم می کردم گواهی بگیرم

2 – توی لیست ناک های مورد نیاز این استان کد 0213 وجود دارد. این کد برای کامپیوتر هست.ولی کاری که من توی چند سال انجام دادم توی زمینه شبکه بوده.سوالی که من داشتم این هست که هنگامی که جزئیات کد 0213 رو باز میکنم چند تا کد دیگر به عنوان exclusion درج شده آیا می توانم از این کدها استفاده کنم؟مثلا 2281 که به سابقه کاریم کاملا مرتبط هست

0213 - Computer and information systems managers

Computer and information systems managers plan, organize, direct, control and evaluate the activities of organizations that analyze, design, develop, implement, operate and administer computer and telecommunications software, networks and information systems. They are employed throughout the public and private sectors.

• Illustrative example(s)
      • computer systems manager
      • data centre manager
      • data processing director
      • EDP (electronic data processing) manager
      • information systems manager
      • manager, data processing and systems analysis
      • manager, management information system (MIS)
      • manager, software engineering
      • software development manager
      • systems development manager

• Exclusion(s)
    • Computer and information systems supervisors (See 217 Computer and information systems professionals)
    • Computer engineers (except software engineers and designers) (2147)
    • Computer programmers and interactive media developers (2174)
    • Computer services company presidents (See 0013 Senior managers - financial, communications and other business services)
    • Database analysts and data administrators (2172)
    • Information systems analysts and consultants (2171)
    • LAN managers (See 2281 Computer network technicians)
    • Software engineers and designers (2173)

کد 0213، جز شغل های مدیریتی هست یعنی مدیر نرم افزار، مدیر پروژه و ...
    برای کد 2171به عنوان تحلیل گر سیستم یا آی تی اقدام کنید، راحت تر میتونید نامینیت بشین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering-water-KNTU university

سلام من توی schedule A چک کردم صحبت reza85 درست است
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza85 نمایش پست ها
    منم موردم مثل شماست، پدرم به رحمت خدا رفتن، توی فیلد Martial نوشتم Deceased

نقل قول نوشته اصلی توسط Beginner نمایش پست ها

1-بله
    2- انشالله نامینیت میشید. بله. بزنید سسکا
    اصل این فرم مال مرحله فدرال هست، منتها چون تعهد نامه قصد ماندن در استان هست، SINP میگه به منم یه نسخه بدید. ضمیمه پروندتون کنم
    مرسی‌ نامه بانکی که برسه به دستم مبلغ رو درست میزنم و فرم رو پر می‌کنم
    یعنی اگر یک در میلیارد شانس‌مون گفت نامینیت شدیم ۶۰۰ تا گرفتیم بعد به همین علت تضمینی می‌شه که نریم یجای دیگه؟
    مثلا بعد از یه مدتی‌ نمی‌شه رفت انتاریو؟
    مرسی‌

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

نقل قول نوشته اصلی توسط Sheyyyma نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ
    ولی
    هیچکدوم از noc های ساسکا با مهندس کامپیوتر، برنامه نویس نرم افزار، توسعه دهنده و اینجور چیزا مطابقت نمیکنه
    بنظر شما یکی از Noc ها رو انتخاب کنم. مثلا 0213 رو بزنم و بعد نامه کارفرما مطابق با اون بنویسم؟

سلام به بچه های خوب انجمن و تشکر فراوان که من کلی ازشون یاد گرفتم.

خواستم از شما راجع به ناکی که نوشتید راهنمایی بگیرم. چون عنوان لیسانس من مهندسی نرم افزاره و توی 0213 صراحتا گفته که "بجز مهندسی نرم افزار". بنظرتون میشه عنوان رو طبق 0213 بنویسیم مهندس کامپیوتر ؟ و توی شرح وظایف از وظایف 0213 و مهندسی نرم افزار بنویسیم ؟

لطفا اگر دوستان دیگر هم اطلاعی دارن راهنمایی بفرمایند ممنون میشم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

ببینید این ناک شغل مدیریت پروژه و‌یا نرم افزار هستش، برای اینکه این ناک رو انتخاب کنید حتما باید لیسانس در یکی از شاخه هایش کامپیوتر داشته باشید،رشته تحصیلی باید با شغل انتخابی منطبق باشه.‌چیزی که اینجا گفته عنوان شغلی مهندس نرم افزار ( هر گونه برنامه نویس) هستش، یعنی نمی‌تونید با شرح وظایف برنامه نویس براش اقدام کنید.

رشته و دانشگاه

من این بحث ناک رو قبل تر کردم. علی ای حال مجددا:

هر ناکی که شما ملاحظه میکنید چند تا بخش عمده داره:

1- عنوان ناک و کد ناک : که یه حدس هایی در مورد درون مایه ناک میشه ازش زد! اما یکی از کم اهمیت ترین مسائل در انتخاب ناک هست! (بر عکس تفکر رایج بین متقاضیان). اشتباهی که همه میکنن اینه که میان عنوان مدرک تحصیلیشون رو با عنوان ناک می سنجند، که کاملا اشتباه هست.

2- Illustrative examples : اکیدا توصیه میشه عنوان شغلیتون رو از این لیست انتخاب کنید . تعدادشون زیاد هست، و این خیلی کمک میکنه.

3- Exclusion : یعنی این رشته ها رو نباید با این ناک قاطی کرد، چون یه سری از کارهاشون مشترکه. یه جورایی هشدار داده که این ناک ها رو نمیخوایم ها! اصلا نردید سمتشون. (اگر اون ناک ها رو بخوان، جداگونه شرح وظابف دارن)

4- Main duties : سعی کنید حداقل 60 درصد وظایف رو پوشش بدید . باید ببینید در سوابق کاریتون چه مواردی با این وظایف هم خوانی داره و اونها رو بدید شرکت بنویسه.

5- Employment requirements : این بخش میگه با چه مدارک تحصیلی میشه برای این ناک اقدام کرد . این جا دقیقا جایی هست که باید رشته تحصیلیتون رو در اون جستجو کنید! نه اینکه رشته تحصیلیتون رو با عنوان ناک مطابقت بدید!

6- Additional information : یه توضیح تکمیلی در مورد شرح وظایف Main duties. بعضا میتونه کمک کننده باشه.

ویرایش توسط Beginner : January 9th, 2017 در ساعت 07:21 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)