صفحه 116 از 117 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 1167

موضوع: وسایل لازم، تهیه بلیط و هماهنگی جهت سفر به اتریش

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وسایل لازم، تهیه بلیط و هماهنگی جهت سفر به اتریش

دوستان سلام

من احتمال زیاد برای فوریه اتریش باشم. کسی میدونه به وسایل زیر نیازی هست یا خیر؟

1- کت و شلوار رسمی (من کت پوش نیستم ولی نمیدونم فرهنگ دانشگاهی و محیط کاری اونجا چه طور است؟)
    2- رخت خواب (خوابگاه من تو قرارداد نوشته وسایل خواب داره ولی نمیدونم کیفیت داره و تمیز هست یا مثل خوابگاههای ایران میمونه؟)
    3- قابلمه، بشقاب و ... (خوابگاه نداره، اونجا گرون نیست؟)
    4- برای دانشگاه کوله بهتره یا کیف دستی؟
    5- لپ تاپ (اینی که الان دارم خوبه فقط سنگینه، میخوام یه سبک بخرم. اینجا بگیرم یا اونجا دانشجویی تخفیف و قسطی داره؟)
    6- کفش (فکر نمیکنم بارم اجازه بده کفش یدکی بیارم، اونجا گرونه؟)
    7- دوست من داشت میرفت استرالیا، کلی کتاب و ... رو بارنامه کرد، با کشتی فرستادن، همچین امکانی (میدونم اتریش با کشتی نمیشه رفت! بارنامه زمینی یا همچین چیزی) هست و کسی این کار رو کرده؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط neiram نمایش پست ها
    دوستان سلام

من احتمال زیاد برای فوریه اتریش باشم. کسی میدونه به وسایل زیر نیازی هست یا خیر؟

1- کت و شلوار رسمی (من کت پوش نیستم ولی نمیدونم فرهنگ دانشگاهی و محیط کاری اونجا چه طور است؟)
    2- رخت خواب (خوابگاه من تو قرارداد نوشته وسایل خواب داره ولی نمیدونم کیفیت داره و تمیز هست یا مثل خوابگاههای ایران میمونه؟)
    3- قابلمه، بشقاب و ... (خوابگاه نداره، اونجا گرون نیست؟)
    4- برای دانشگاه کوله بهتره یا کیف دستی؟
    5- لپ تاپ (اینی که الان دارم خوبه فقط سنگینه، میخوام یه سبک بخرم. اینجا بگیرم یا اونجا دانشجویی تخفیف و قسطی داره؟)
    6- کفش (فکر نمیکنم بارم اجازه بده کفش یدکی بیارم، اونجا گرونه؟)
    7- دوست من داشت میرفت استرالیا، کلی کتاب و ... رو بارنامه کرد، با کشتی فرستادن، همچین امکانی (میدونم اتریش با کشتی نمیشه رفت! بارنامه زمینی یا همچین چیزی) هست و کسی این کار رو کرده؟
    سلام.

1- کسی اونجا کت شلوار نمی پوشه، مخصوصا جوون تر ها. فقط بعضی از استادها می پوشن
    2- اگه از oeAD می گیری که رخت خواب داره. اگه جای دیگست بپرس
    3- از Ikea بگیر وقتی رسیدی
    4- بستگی به استایل لباس پوشیدن خودت داره. من کیف دستی می گیرم شخصاً
    5- لپ تاپ تو اروپا به صورت کلی چون tax سنگین می خوره گرون تره. تو اینترنت نگاه کن قبل اینکه تصمیم بگیری
    6- کفش همه قیمتی هست. حتی اگه گرون تر هم باشه کیفیت اش بهتره. ضمن اینکه باید کفش خوب بخری برای زمستون. winter stiefel مثلا.

Junior Member

سلام دوستان
    من کل مطالب این فروم رو خوندم واقعا دستتون درد نکنه ممنون کلی اطلاعات خوب بدست آوردم
    فقط چندتا سوال دارم که نتونستم ممنون میشم از دوستانی که میتونن جواب بدن.
    من و همسرم با ویزای نوع D برای 4 ماه میاییم اتریش و از اونجا میریم آمریکا. (شرایط مهاجرتیمون خاصه) حالا :
    1- من میخوام از سایت Expedia بلیط بخرم چون خیلی ارزونتره اما از تهران پرواز نداره از استانبول پرواز داره حالا من میتونم مثه بقیه بدون نشون دادن ویزای D برم استانبول بعد از اونجا برسم به پروازم و برم اتریش؟
    2- پرواز های اکراینی خوب هستن؟
    3-آیا ارزش داره 54 دلار بدم و نفری 23 کیلو به بارمون اضافه کنم یا نه؟
    بازم از وقتی که میزارید و جواب مدید ممنونم
    ویرایش توسط sh_shafiee : January 9th, 2017 در ساعت 03:26 PM

Junior Member 85223501 آواتار ها

سلام

بلیط دانشجویی ایران ایر 411 یورو و معمولیش 415 یورو هست

البته گفتن اگه سه ماه جلوتر اقدام کنی 360 یورو هست

و برای اونایی که وین نیستن تلفنی پاسخ نمی دن باید از طریق سایت درخواست بدین تا خودشون اگه بخوان جواب بدن

مزیتش اینه که تاریخش قابل تغییر بدون پرداخت بیشتر و بارش مثل نوع یانکی هست

وسایلی که نباید با خودتون بیارین

چای ساز (اینجا 10 تا 15 یورو هست)
    اگه دانشجو هستین و ابتدای ترم تخصیلی می آین، وسایل آشپزخونه نیارین، یه جاهایی هست لوازم دست دوم رو اجاره می دن که معمولا بچه های اراسموس می دونن کجاست به علاوه IKEA همه چیز رو با قیمت مناسب داره

میخ و پیچ . پیچ گوشتی و ازین قبیل

کیسه زباله، کیسه فریزر و کلا وسایل مصرفی ازین دست

حبوبات بجز لپه که اونم حیاتی نیست به خدا

داروی زیاد (اصلا به درد نمی خوره، فقط اضافه باره، دو سه تا مسکن و قرص سرماخوردگی کافیه) درسته که اینجا باید بخرید ولی ماهی 10 تا 15 یورو بیشتر نمی شه (به اضافه بارش نمی ارزه، از من گفتن بود، به هر حال که باید داروی تجویز شده رو تهیه کنید)
    لیوان، ماگ (همه چیز هست بیخود بارتونو زیاد نکنین)

لباس رسمی دانشجو نمی پوشه اصلا، آدم عادی هم نمی پوشه مگه تو شغل خیلی خاصی باشه، کلا بار اضافه اس
    سایت IKEA شهرتونو چک کنین، هر چی اونجا موجوده

زودپز

لوازم تحریر زیاد (تهش سالی چند تا خودکار یه آدم مصرف داره آخه!، هر چقدر هم گرون)

اتو (اگه لازم باشه بالاخره یکی هست بهتون قرض بده)

برنج (برنج باسماتی اینجا خوبه)

ملحفه یک دست کافیه، اینجا کنار ماشین لباسشویی خشک کن دارن

لباس بیش از میزان مورد نیاز

کلا اضافه بار هیچی نیارین اصلا ارزش نداره

اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید اضافه می کنم

Junior Member

سلام
    بليط مستقيم تهران گرتس داريم؟!

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط darya_ نمایش پست ها
    سلام
    بليط مستقيم تهران گرتس داريم؟!
    خیر. ایران ایر فقط تهران-وین داره. اما سایر ایرلاینها دارن که مستقیم نیست. یعنی تهران تا وین یا مونیخ رو با یک پرواز میاین. بعدش ازونجا با یه پرواز دیگه
    میرید گراتز. که صرف نمیکنه از نظر هزینه. مگر اینکه اینقدر بار داشته باشید که بی ارزه.
    مثلن پرواز استرین ایرلاین از تهران تا وین میاد. بعد باید 10 ساعت توی فرودگاه وین منتظر بمونید تا یه پرواز نیم ساعته ی وین تا گراتز رو بتونید بگیرید...
    در حالیکه با قطار همون موقع راه بیفتید 3 ساعته میرسید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    خیر. ایران ایر فقط تهران-وین داره. اما سایر ایرلاینها دارن که مستقیم نیست. یعنی تهران تا وین یا مونیخ رو با یک پرواز میاین. بعدش ازونجا با یه پرواز دیگه
    میرید گراتز. که صرف نمیکنه از نظر هزینه. مگر اینکه اینقدر بار داشته باشید که بی ارزه.
    مثلن پرواز استرین ایرلاین از تهران تا وین میاد. بعد باید 10 ساعت توی فرودگاه وین منتظر بمونید تا یه پرواز نیم ساعته ی وین تا گراتز رو بتونید بگیرید...
    در حالیکه با قطار همون موقع راه بیفتید 3 ساعته میرسید.
    شما تجربه استفاده از پرواز غیرمستقیم تهران وین با هواپیمایی اکراین رو دارین؟ قیمتش خیلی بهتره و ۳ ساعت اختلافشه. ارزششو داره؟ برای کسی که بار اوله سفر میکنه سخت نیست پرواز غیرمستقیم؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    شما تجربه استفاده از پرواز غیرمستقیم تهران وین با هواپیمایی اکراین رو دارین؟ قیمتش خیلی بهتره و ۳ ساعت اختلافشه. ارزششو داره؟ برای کسی که بار اوله سفر میکنه سخت نیست پرواز غیرمستقیم؟

اوکراین رو خیر. تابحال تجربه نداشتم. ولی پروازهایی که تهران-استانبول و استانبول-وین هستن رو تجربه کردم. بد نبودن ولی محدودیت بار و توقف 4 ساعته توی استانبول؛ یه کم خسته کننده میکنه.
    در مجموع برای بار اول بهتره پرواز مستقیم شنبه های ایران ایر رو بگیرید. چون هم بار بیشتری میشه اورد و هم پرواز ایرانی هستش و راحت میشه هزینه ش رو به ریال پرداخت کرد

سلام
    من از وین به تهران با پرواز اوکراینی اومدم
    تاخیر یکساعته داشت، مجبور شدم تو سالن ترانزیت بدوبدو برم تا به پرواز بعدیش برسم که خوشبختانه اونم با یک ساعت تاخیر پرید وگرنه نمی رسیدم
    از تهران وین نرفتم
    محدودیت بارش 23 کیلو بار و 7 کیلو داخل کابینه که شوخی بردار هم نیست، زیپ ساکو باز می کنن و موارد و اشیا گران قیمت رو بر می دارن، طوری که خود اوکراینی ها ساک رو نایلون پیچ می کردن و اونا بهم گفتن.
    من به ساکم ازین بند فقل دارا زده بودم، ولی زیپ جلوشو باز کرده بودن و حتی نبسته بودنش!

دفعه اول خیلی استرس هست، به نظرم ارزششو نداره غیر مستقیم بیاین
    حتی ایران ایر هم با اضافه بار شوخی نداره
    برای 25 کیلو اضافه بار 800 تومن گرفت (دسامبر 2016)
    پروازای استرین ایر لاین هم گیتاش دایما عوض می شه و مدام باید روی تابلو های روی دیوار چک کنین (روز اول ورودم 200 یورو بابت این موضوع ضرر کردم و پروازم رو از دست دادم)
    با قطار با بار خیلی زیاد سه تا چمدون و به بالا، پیشنهاد نمی کنم، بیاین ولی هر چی صلاحتونه، همونطور عمل کنین ....
    در نظر بگیرین باید چمدونا رو از پله قطار ببرین بالا و اگه اشتباه نکنم 3 تا 5 دقیقه قطار بیشتر توقف نداره و شما تنها مسافر نیستین، کلی ادم پیاده و سوار می شن تو این مدت، ممکن هم هست خلوت باشه، معلوم نمی کنه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)