نقل قول نوشته اصلی توسط applyie نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
به نظرم کاملا برعکس هست! نظرشخصی بنده اینه که هرگز شما نباید تو هیچ زمینه ای پل های پشت سرت رو خراب کنی.
البته شاید از دید کسی که صرفا دنبال کار و مهاجرت بدون تحصیلات آکادمیک هست این دید صحیح باشه و شایدم واقعا صحیح باشه و افرادی که چنین وضعیتی دارن بهتر میتونن در مورد این گروه افراد نظر بدن ولی طبیعتا کسی که داره برای تحصیل از کشور خارج میشه و کلا تو محیط آکادمیک بوده و بازم داره میره به محیط اکادمیک دیگه براش نباید چنین چیزی منطقی باشه چون علم آمار و احتمالات میگه نباید پل پشت سرت رو خراب کنی!
البته اینا نظرات شخصی بنده بود و صرفا دیدگاه خودم رو بیان کردم تا شاید یه روز به درد کسی بخوره و طبیعتا هرکسی در هر شرایطی مختار هست با زندگیش هرکاری که میخواد بکنه.
موفق باشید
کاملا با شما موافقم. بنظر من هم این کارو نکنید. آدم از آینده خبر نداره. من با رئیسم دعوام شد و چون می دونستم ویزا دستمه و دارم میرم اصلا برام مهم نبود و اومدم از اون شرکت بیرون. الان که برگشتم شش ماهه دنبال کارم. آرزو می کنم کاش می تونستم برگردم شرکت قبلی. خلاصه هیچ وقت فکرش رو هم نمی کنی چه چیزهایی در انتظارته. ولی یه حرفی هم هست که اگر رفتی با این دید برید که تمام تلاشتون رو می کنید بمونید و از اول نگید میرم اگر نشد برمیگردم چون همش دو دل میشید و تلاشتون برای ایجاد یه زندگی جدید تو یه کشور جدید کم میشه و انگیزه تون رو همش با فکر برگشتن به ایران از دست می دید.