صفحه 5 از 35 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

مگه شما هر دو تا رو قبول كردي؟ اگه آره بهتره يكي رو حذف كني چون برات دردسر درست ميشه. اگه هم نه كه يكي رو انتخاب و امضا كنيد بعدش ميتونيد بريد سفارت.
    اگر یک فلج مادرزاد قهرمان دو ماراتن نشود، مقصر خودش است. (سارتر)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    electrical engineering, virginia tech

راستش من فقط يكي از offer ها رو امضا كردم. ولي هر دو جا برام I20 صادر كردند.
    من مي خوام بدونم توي كدوم مرحله از مراحل بالا ممكنه به مشكل برخورد كنم؟

Junior Member

منظور از قبول کردن چیه؟ ایمیل زدن به استاد با امضا کردن فرم؟ توی نامه I20 که برای من فرستادن یه فرم admission هست که باید امضا کنم و بگم میام با نمیام. من شنیدم بعضی بچه ها با 2 I20 رفتن. با یکی رفتن سفارت و اون یکی دیگه رو دفر کردن!

اگر با ایمیل به استاد ok داده باشیم ولی فرم رو امضا نکرده باشیم چی؟ بازم مشکل پیش میاد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Philosophy - University of Toronto

داشتن دو I20 با فاند که مسئله ای نیست. چون خیلی جاها بدون اینکه offer شون رو قبول کنی I20 رو برایت صادر می کنن. من هم دو تا I20 برام صادر شد، امّا اوّلی رو پس فرستادم و offer اش رو رد کردم. مهم اینه که دو جا رو قبول و امضا نکنید.

Junior Member

سلام دوستان،

من همه تاپيك ها رو جستجو كردم ولي جواب دقيق سئوالمو پيدا نكردم اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد!

من از يه دانشگاه امروز ايميل پذيرش Full FUnd رو دريافت كردم و اين در حاليه كه من يك هفته پيش پذيرش يه دانشگاه ديگه رو با Partial Fund قبول كردم و اونا هم I-20 منو صادر كردن.
    حالا ميخوام به دانشگاه دوم اعلام آمادگي كنم كه ميام و دو تا سئوال دارم:
    1-چطوري به دانشگاه اول بگم كه نميام، چه دليلي براشون بيارم!، اصلا پروسه كنسل كردن چطوريه!
    2- تكليف I-20 كه اولي برام صادر كرده چي ميشه! آيا موقع مصاحبه مشكل ايجاد نميكنه؟

متشكرم
    زيركان با صنعتي قانع شدند          ابلهان از صنع در صانع شدند

سلام
    1- واقعيت رو بگيد كه چون براي ويزا لازمه فول فاند باشيد نمي تونيد پذيرش اونها رو قبول كنيد.
    2-چند تا i-20 داشتن مشكلي ايجاد نمي كنه. فقط بايد با اون i-20 براي ويزا و پرداخت sevis fee استفاده كنيد كه دوست داريد و با همون وارد امريكا بشيد و بقيه i-20 ها رو براي دانشگاهها برگردونيد.

Yes as Mina told I heard that there is not negative point in accepting more than one offer
    but of course you should explain for them your situation when you want to deny your offer
    it is really negative point to not be honest about this point
    Any way...you should apply with one I-20 and also until getting visa (after clearance) you can change your I-20 if you receive a better offer
    But try to check it to have confidence on that matter

Regards

Member lida_a86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law

Tell them the truth,there would be no problem,I had 5 admissions and one of them was a partial fund,then I received a better offer,I just explained for the rest that I need fund,they behaved very kindly

about the I-20,there is no problem either,use the I-20 of the university you want to attend and throw the others away

Junior Member

dont be worried about it. first email your fisr grad school and let them know. you should tel the truth and explain it frankly. afterward accept your new offer.
    Would you tell me I was wrong?<br />Would you help me understand?<br />Are you looking down upon me?<br />Are you proud of who I am?<br />There&#39;s nothing I want to do<br />To have just one more chance

من مجبور شدم دو تا offer رو امضا کنم. چون دانشگاه اول که از دانشگاه دوم بهتر بود، دادن I-20 رو به داشتن اصل مدرک فوق لیسانس مربوط کرده بود. هنوز هیچ کدوم هم I-20 ندادند.
    نمی دونم چی کار باید کرد؟ وقت هر دو offer هم گذشته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)