صفحه 43 از 58 نخستنخست ... 333435363738394041424344454647484950515253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 574

موضوع: Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

پیش فرض پاسخ : Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده ان

با سلام. برای تکمیل مدارک پی آر بعد از اینویتیشن ممنون میشم دوستان کمک کنند.
    1. کسی که کانادا زندگی میکنه(ویزای کار) برای تراول هیستوری، باید تاریخ ورودش به کانادا از ایران رو هم جز سفر ها بنویسه؟!!
    2. برای کسی که ساکن کاناداست، گواهی عدم سوپیشینه اگر مال 6 ماه پیش باشه ولی تو این مدت فقط کانادا باشه و سفر نکرده باشه معتبر هست؟!
    3. برای مدارک همسر(مین اپلیکنت نباشه) باید سوابق کاری که توی گپ های تحصیل بوده و ذکر شده، مستنداتش آورده شه؟(این سابقه کار تاثیری توی امتیاز نداره و فقط برای پر کردن گپ ذکر شده)
    با تشکر از راهنمایی دوستان

دوستان سلام
    کسی میتونه کمک کنه بگه که توضیحات پروفایل پرونده من معنیش چیه؟ یعنی آخرین مرحبه ای که توش هستم و اینکه مرحله بعدی چه خواهد بود. ممنون.

Application status: we received your app. we will send you a message when there is an update or if we need more information from you.
    Review of eligibility: we are reviewing whether you meet the eligibility requirements.
    Review of medical results: you passed the medical exam.
    Review of additional documents: the additional documents you provided have been uploaded.
    Interview: you dont need an interview. we will send you message if this changes.
    Background check: we are processing your background check. we will send you message if we need more information.
    Final decision: your application is in progress. we will send you a message once the final decision has been madee.

ApplyAbroad Senior Veteran
    amir_ca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nimallica نمایش پست ها
    دوستان سلام
    کسی میتونه کمک کنه بگه که توضیحات پروفایل پرونده من معنیش چیه؟ یعنی آخرین مرحبه ای که توش هستم و اینکه مرحله بعدی چه خواهد بود. ممنون.

Application status: we received your app. we will send you a message when there is an update or if we need more information from you.
    Review of eligibility: we are reviewing whether you meet the eligibility requirements.
    Review of medical results: you passed the medical exam.
    Review of additional documents: the additional documents you provided have been uploaded.
    Interview: you dont need an interview. we will send you message if this changes.
    Background check: we are processing your background check. we will send you message if we need more information.
    Final decision: your application is in progress. we will send you a message once the final decision has been madee.
    شما الان تو مرحله چک امنیتی هستین. معمولاً بین یک روز تا 6 ماه طول میکشه. تقریبا هم راهی وجود نداره بشه حدس زد که چقدر طول میکشه! اکثرا بین 1 تا 4 ماه تو چک امنیتی می مونن.
    Canada Express Entry
    ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
    لینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری

دقیقا اول آذر امسال یه فرم دادن که برای اطلاعات دوران سربازی بود که من هم همانروز براشون فرستادم. حالا 2 تا سوال آقا امیر که اگه بی زحمت جواب بدی منو از استرس و نگرانی نجات میدی.
    1-یعنی حدودا اگه از همون اول آذر حساب کنیم، 4 ماهی میشه که من توی چک امنیتی هستم؟
    2-بعد از مرحله چک امنیتی، درخواست پاسپوت میدن؟ یعنی PPR میشم انشااله؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    amir_ca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nimallica نمایش پست ها
    دقیقا اول آذر امسال یه فرم دادن که برای اطلاعات دوران سربازی بود که من هم همانروز براشون فرستادم. حالا 2 تا سوال آقا امیر که اگه بی زحمت جواب بدی منو از استرس و نگرانی نجات میدی.
    1-یعنی حدودا اگه از همون اول آذر حساب کنیم، 4 ماهی میشه که من توی چک امنیتی هستم؟
    2-بعد از مرحله چک امنیتی، درخواست پاسپوت میدن؟ یعنی PPR میشم انشااله؟
    از منم فرم سربازی خواستن و حدودآ 4.5 ماه بعدش PPR شدم. اگه از کسی فرم سربازی بخوان یعنی دارن چک امنیتی رو شروع می کنن و معمولاً برای این افراد چک امنیتی طولانی تر میشه و بعیده زیر 3 یا 4 ماه PPR بدن. اگه سربازی ارگان خاصی نبودین نگران نباشین. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
    Canada Express Entry
    ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
    لینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری

پیش فرض پاسخ : Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

با سلام. دوستان من بعد از اینکه دعوتنامه گرفتم سریعا مدارک را آپلود کردم. اما الان یک ماه از ارسال مدارک می گذره و هنوز تست مدیکال من و تایید نکردن؟ آیا این موضوع طبیعی هست؟ علت اینکه هنوز تایید نشده چیه؟

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinyekta نمایش پست ها
    با سلام. دوستان من بعد از اینکه دعوتنامه گرفتم سریعا مدارک را آپلود کردم. اما الان یک ماه از ارسال مدارک می گذره و هنوز تست مدیکال من و تایید نکردن؟ آیا این موضوع طبیعی هست؟ علت اینکه هنوز تایید نشده چیه؟
    سلام

به دلیل حجم بالای افراد دعوت شده در دراو های اخیر، این مدت افزایش پیدا کرده. نگران نباشید. میتونید توی لینک زیر اطلاعات سایر کاربران رو هم چک کنید:

https://myimmitracker.com/en/ca/trac...cy-application

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinyekta نمایش پست ها
    نگران نباشيد
    واسه من بعد از ٤٥ روز مديكال پاس داد.
    اينجوري كه با اين سرعتا اينا پيش ميرن گمونم حداقل يكسالي معطلي داشته باشيم

Junior Member

سلام دوستان. پرسش من اینه که توی لیست مدارک (چک لیست) مخصوصی که پس از ITA براتون فرستادن، برای اثبات سابقه کار فقط گواهی سابقه کار رو خواستن یا سابقه بیمه هم خواستن؟
    ویرایش توسط Thrash : April 3rd, 2017 در ساعت 04:52 AM

با سلام. دوستان یک سوال دیگه داشتم. آیا فرم اطلاعات سربازی را برای همه ارسال می کنند؟منظورم اینه یکبار از همه در حین پرکردن اپلیکیشن پرسیدن این سوالات را پس هدف ارسال مجدد فرم سربازی چیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)