صفحه 41 از 44 نخستنخست ... 3132333435363738394041424344 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 433

موضوع: مشاوره در زمینه تغییر قوانین و تاثیر آن بر امتیاز پرونده ها (کبک)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس الكترونيك

پیش فرض پاسخ : مشاوره در زمینه تغییر قوانین و تاثیر آن ب

آیا این تغییر قوانین برای کسانی که نامه انتظار مصاحبه هم دریافت کردن شامل میشه؟من 9 ماهه نامه انتظار مصاحبه دریافت کردم و اخیرا مدارک فرزندم رو فرستادم و امید داشتم با رسیدن امتیازم به حد نصاب از مصاحبه معاف بشم ولی گویا این داستان همچنان ادامه داره!!!
    فايل نامبر:22 دسامبر2011 رشته12 امتیازی جدید (صفر امتیازي قدیم!) دريافت نامه آپديت juin 2015 - ارسال آپديت و افزودن همسر SEP2015 -ثبت تغييرات و نامه انتظار مجدد NOV2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه MAI2016 - آپدیت مجددو افزودن فرزندFEB2017

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

نقل قول نوشته اصلی توسط MZR نمایش پست ها
    آیا این تغییر قوانین برای کسانی که نامه انتظار مصاحبه هم دریافت کردن شامل میشه؟من 9 ماهه نامه انتظار مصاحبه دریافت کردم و اخیرا مدارک فرزندم رو فرستادم و امید داشتم با رسیدن امتیازم به حد نصاب از مصاحبه معاف بشم ولی گویا این داستان همچنان ادامه داره!!!
    فکر نمیکنم شامل شما بشه، چون این قانون شامل پرونده های که هنوز مرحله preliminary review برای آنها آغاز نگردیده اعمال خواهد شد. شما مدرک انگلیسی هم اضافه نکردین؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس الكترونيك

من هیچ مدرک زبانی تا بحال نفرستادم.اما درباره رشته تحصیلی نمیدونم ملاکشون چیه؟ چون زمانی که فایل نامبر گرفتم رشته ام صفر امتیازی بود ، زمانی که نامه انتظار مصاحبه گرفتم رشته ام 12 امتیازی بود و حالا که هنوز منتظر مصاحبه هستم رشتم 9 امتیازی شده.حالا نمیدونم امتیاز رشته ام بر اساس کدوم تاریخ محاسبه میشه؟
    فايل نامبر:22 دسامبر2011 رشته12 امتیازی جدید (صفر امتیازي قدیم!) دريافت نامه آپديت juin 2015 - ارسال آپديت و افزودن همسر SEP2015 -ثبت تغييرات و نامه انتظار مجدد NOV2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه MAI2016 - آپدیت مجددو افزودن فرزندFEB2017

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس الكترونيك

آیا در نحوه امتیاز دهی جدید برای مدرک دکترا و فوق لیسانس امتیازی وجود نداره؟ظاهرا بالاترین امتیاز 14 است که مربوط به تحصیلات دانشگاهی با حداقل سه سال تحصیله.درسته؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ICT Engineering

درود بر دوستان
    من یک سوالی داشتم و اونم اینه که برای من ایمیل آپدیت اومده و تا اردیبهشت 97 باید مدارک خواسته شده رو براشون بفرستم .من الان تو مرحله Verification of documents submitted هستم یا Preliminary Processing برای من شروع شده ؟یعنی این تغییر امتیاز شامل حال من هم میشه؟

سلام به همگی،
    متاسفانه به نظر میرسه تغییرات قوانین باز هم داره قربانی میگیره. من جزو پرونده های پستی 2015 بودم که الان حدود نصفشون را پردازش کرده اند.
    با 53 امتیاز و با خیال راحت منتظر آپدیت در دو هفته آتی بودم که ناگهان با تغییراتی که روی داد، امتیازم به 49 کاهش یافته و با 1 امتیاز فاصله با مرز قبولی خطر ریجکت شدن تحدیدم میکنه.

متاسفانه همه اینها در شرایطی اتفاق می افته که عملا فرصتی برای جبران حتی این 1 امتیاز برای من نمونده. به نظر من این طور رفتار واقعا بی انصافی و خارج از عرف هست!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس الكترونيك

نقل قول نوشته اصلی توسط santacruz نمایش پست ها
    درود بر دوستان
    من یک سوالی داشتم و اونم اینه که برای من ایمیل آپدیت اومده و تا اردیبهشت 97 باید مدارک خواسته شده رو براشون بفرستم .من الان تو مرحله Verification of documents submitted هستم یا Preliminary Processing برای من شروع شده ؟یعنی این تغییر امتیاز شامل حال من هم میشه؟
    زماني كه بررسي مدارك آپديت شما با موفقيت به پايان برسه ايميلي برايتان ارسال مي شود مبني بر اينكه شما مرحله Preliminary Processing را پشت سر گذاشته ايد و بايد منتظر مصاحبه باشيد.اما نكته جالب اينه كه ظاهرا يك ساله كه كسي رو به مصاحبه هم دعوت نكرده اند!!

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط aboozarkarim نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه با توجه به قوانین جدید رشته عمران چه امتیازی داره و اینکه دیمند محسوب میشه هنوز با نه ؟
    9 امتیاز
    لینک:
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...t-training.pdf

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Arminkhodaei نمایش پست ها
    سلام به همگی،
    متاسفانه به نظر میرسه تغییرات قوانین باز هم داره قربانی میگیره. من جزو پرونده های پستی 2015 بودم که الان حدود نصفشون را پردازش کرده اند.
    با 53 امتیاز و با خیال راحت منتظر آپدیت در دو هفته آتی بودم که ناگهان با تغییراتی که روی داد، امتیازم به 49 کاهش یافته و با 1 امتیاز فاصله با مرز قبولی خطر ریجکت شدن تحدیدم میکنه.

متاسفانه همه اینها در شرایطی اتفاق می افته که عملا فرصتی برای جبران حتی این 1 امتیاز برای من نمونده. به نظر من این طور رفتار واقعا بی انصافی و خارج از عرف هست!
    خیالتون راحت دوست عزیز
    این قانون شامل حال تمامی 2015 ایها میشه
    چون مرحله پرلیمینری برای هیچکدوم شروع نشده
    آپدیت قبل از پرلیمینری هستش

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط MZR نمایش پست ها
    زماني كه بررسي مدارك آپديت شما با موفقيت به پايان برسه ايميلي برايتان ارسال مي شود مبني بر اينكه شما مرحله Preliminary Processing را پشت سر گذاشته ايد و بايد منتظر مصاحبه باشيد.اما نكته جالب اينه كه ظاهرا يك ساله كه كسي رو به مصاحبه هم دعوت نكرده اند!!
    همچین ایمیلی دیگه نمیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)