صفحه 81 از 93 نخستنخست ... 31717273747576777879808182838485868788899091 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 801 تا 810 , از مجموع 929

موضوع: دکتری در سوئد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دکتری در سوئد

سلام خدمت دوستان عزيز

سوالي داشتم از عزيزان ممنون ميشم كه جواب بديد
    من در ايران داروسازي ميخونم و آخراي درسمم و ميخوام براي تحصيل phd براي اروپا اقدام كنم و با توجه به اينكه هزينه برام مهم هست و پس از تحصيل قصد اقامت در اونجا رو دارم پس از بررسي شرايطم به كشور سوئد و جاي ديگه اي مثل آلمان رسيدم كه شرايط تقريبا مشابه اي دارن و الان دچار ترديد شدم كه با توجه به شرايط من كدام يك بهتر هست و مثلا خوبي سوئد براي تحصيل اين مقطع و زندگي و ... نسبت به آلمان چي ميتونه باشه و كلا از نظر تحصيل و آينده كدام رو انتخاب كنم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_007 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزيز

سوالي داشتم از عزيزان ممنون ميشم كه جواب بديد
    من در ايران داروسازي ميخونم و آخراي درسمم و ميخوام براي تحصيل phd براي اروپا اقدام كنم و با توجه به اينكه هزينه برام مهم هست و پس از تحصيل قصد اقامت در اونجا رو دارم پس از بررسي شرايطم به كشور سوئد و جاي ديگه اي مثل آلمان رسيدم كه شرايط تقريبا مشابه اي دارن و الان دچار ترديد شدم كه با توجه به شرايط من كدام يك بهتر هست و مثلا خوبي سوئد براي تحصيل اين مقطع و زندگي و ... نسبت به آلمان چي ميتونه باشه و كلا از نظر تحصيل و آينده كدام رو انتخاب كنم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
    عزیزم با پاسپورت و مدرک ایران نمیشه بین سوید و المان خودتون بگردین چیزی که دوس داری رو انتخاب کنی اونم با فاند و هزینه!!!
    سوید به شما 99% فاند نمیده پذیزشم نمیده رشته ها علوم پزشکی برای کار باید سویدی بدونید مگه برین مستر اونجا بخونید اونم با شهریه. المان هم باید امتحان بدید مدرکتون رو تایید کنید و قبل اون تازه مدرک b2 بگیرین .
    شما اگه هزینه براتون مهم هست و قصد هزینه دادن ندارید کانادا مقصد خوبی هست برای مستر رشته ها علوم پزشکی احتمال فاند هست اقامت هم که راحت میدن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط doctocanada نمایش پست ها
    عزیزم با پاسپورت و مدرک ایران نمیشه بین سوید و المان خودتون بگردین چیزی که دوس داری رو انتخاب کنی اونم با فاند و هزینه!!!
    سوید به شما 99% فاند نمیده پذیزشم نمیده رشته ها علوم پزشکی برای کار باید سویدی بدونید مگه برین مستر اونجا بخونید اونم با شهریه. المان هم باید امتحان بدید مدرکتون رو تایید کنید و قبل اون تازه مدرک b2 بگیرین .
    شما اگه هزینه براتون مهم هست و قصد هزینه دادن ندارید کانادا مقصد خوبی هست برای مستر رشته ها علوم پزشکی احتمال فاند هست اقامت هم که راحت میدن.
    دوست عزیز برای مقطع phd در کشور آلمان و سوئد تحصیل رایگان هست و پذیرش هم دارن و از اونجایی که شغل محسوب میشه در جایی مثل سوئد حقوق هم داده میشه و آلمان هم به کمک استاد میشه کمک هزینه دریافت کرد برای مخارج و باز از اونجایی که این مقطع در اکثر دانشگاههای اروپا به زبان انگلیسی ارایه میشه پس صرفا برای تحصیلش فقط انگلیسی لازمه هر چند قطعا دونستن زبان هر کشور برای کار و زندگی در اونجا لازمه و کانادایی که شما میفرمایید جدا از سختی پذیرش گرفتن احتمال فاند کامل گرفتن که همه هزینه هارو پوشش بده کم و سخته,
    من سوالم از دوستانی که راجع به این مقطع در سوئد اطلاع دارن و یا اپلای کردن اینه که مزایای سوئد برای تحصیل و زندگی نسبت به جایی مثل آلمان در این مقطع چیه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_007 نمایش پست ها
    دوست عزیز برای مقطع phd در کشور آلمان و سوئد تحصیل رایگان هست و پذیرش هم دارن و از اونجایی که شغل محسوب میشه در جایی مثل سوئد حقوق هم داده میشه و آلمان هم به کمک استاد میشه کمک هزینه دریافت کرد برای مخارج و باز از اونجایی که این مقطع در اکثر دانشگاههای اروپا به زبان انگلیسی ارایه میشه پس صرفا برای تحصیلش فقط انگلیسی لازمه هر چند قطعا دونستن زبان هر کشور برای کار و زندگی در اونجا لازمه و کانادایی که شما میفرمایید جدا از سختی پذیرش گرفتن احتمال فاند کامل گرفتن که همه هزینه هارو پوشش بده کم و سخته,
    من سوالم از دوستانی که راجع به این مقطع در سوئد اطلاع دارن و یا اپلای کردن اینه که مزایای سوئد برای تحصیل و زندگی نسبت به جایی مثل آلمان در این مقطع چیه ؟
    خوبنخوندید چی نوشتم .
    با مدرک شما پذیرش از سوید برای دکترا نمیگیرید . 99 درصد موارد دانشجو های مستر خودشونو میگیرن پس اگه قصدتون سویده باید برید و مستر بخونید. شهریه هم داره.
    شما میخواید المان چه رشته ای بخونید ؟ چون رشتمون تقریبا یکیه دارم بهتون میگم. شما باید ب 2 بگیرید و مدرکتونو بفرستید تایید کنن و امتحان میدید . مگه این که قصدتون این باشه رشته های دیگه بخونید مثل ژنتیک میکروب اپیدمیلوژی یا .. . که اون هم بورس گرفتن سخته و اکثرا با کار دانشجویی هزینه هاشونو تامین میکنن.
    برای کار همون طور که گفتین زبان لازمه.
    اتفاقا کانادا پذیرش برای شما و کسایی که پشکی داروسای یا دندان دارن از همه اسون تره .

Junior Member

سلام دوستان.لطفا شانس منو برای پذیرش دکتری مدیریت در سوئد با این رزومه بفرمایید.
    کارشناسی مدیریت بازرگانی ازاد معدل 17
    ارشد بازرگانی ازاد تهران مرکز معدل 19.36
    3 مقاله isi
    تافل 105
    جیمت 710
    زبان سوئدی هم بلدم میخام مدرک معتبری براش بگیرم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برنامه ریزی شهری - آزاد مشهد

سلام میشه شانس منو برای پذیر دکترا بررسی کنین؟ممنونم
    کارشناسی مهندسی شهرسازی از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 15.14
    ارشد برنامه ریزی شهری با معدل 17.06 که البته هنوز ترم 2 هستم
    آیلتس آکادمیک 6
    4 تا مقاله بین المللی دارم و میخوام برای مقاله isi اقدام کنم

دوستان عزیز سلام.

من سوال دارم و خیلی هم نگران هستم.

من برای دکترای ریاضی واسه KTH و stockholm اپلای کردم و گفته بودن که تا دوم می جواب میدن . ولی تا الان هیچی نگفتن.
    البته من چند روز پیش ( بعد از 2 می) به افراد مسئول میل زدم و گفتن هنوز پروسه تصمیم گیری تکمیل نشده. (ممکنه تا الان شده باشه)
    روزی 40 بار میلمو چک میکنم.
    سوالای من: به نظرتون به خود اون دو تا استاد میل بزنم راجب نتیجه اپلای یا کار معمولی نیست؟
    اگه معموله چی بگم که مودبانه باشه؟
    مرسی دوستای گلم.

Senior Member MRK_2017 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    N/A

نقل قول نوشته اصلی توسط laleh092 نمایش پست ها
    سلام دوستان.لطفا شانس منو برای پذیرش دکتری مدیریت در سوئد با این رزومه بفرمایید.
    کارشناسی مدیریت بازرگانی ازاد معدل 17
    ارشد بازرگانی ازاد تهران مرکز معدل 19.36
    3 مقاله isi
    تافل 105
    جیمت 710
    زبان سوئدی هم بلدم میخام مدرک معتبری براش بگیرم
    سلام

برای پوزیشن های موجود د دانشگاه های سوئد اقدام کنید.

مدرک زبان سوئدی را به نظر من از خود سوئد بگیرید.

موفق باشید

سلام دوستان.

من تو چند پست قبلی سوال پرسیده بودم اما کسی جواب نداد. حالا اگه میشه هم در اون مورد و هم این مورد دوستان راهنمایی کنن.

اینطور که من فهمیدم سوئد برای دکترا سخت پذیرش میده و بهتره مستر رو اونجا بخونیم.
    خوب برای مستر از کجا باید شروع کرد؟ (برای کسی که صفر کیلومتره) منظورم اینه که دکترا یه پروسه مشخص داره، به استاد میل میزنی و اگه اوکی داد اپلای میکنی.
    خوب برای ارشد چجوری باید اقدام کرد؟؟؟
    ممنون ذوستان

با سلام من میخوام برای دکتری فیزیک اقدام کنم رزومه من 1. کارشناسی فیزیک 13:15 سال 84 2. کارشناسی ارشد فیزیک 14:22 سال 86 3. دوتا مقاله داخلی و یکی ای اس ای 4. تافل 80 5. جی ار ای 302 و سابقه تدریس هم دارم حالا سوال من اینه که میتونم پذیرش بگیرم ؟ فاند چطور>؟ اگه فاند ندن میتونم از پس هزینه ها بر بیام؟ کار دانشجویی میشه انجام داد؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)