دوست عزیز، به تاپیک زیر مراجعه کنید :
نحوه پر کردن فرمهای سفارت قسمت military service
دوست عزیز، به تاپیک زیر مراجعه کنید :
نحوه پر کردن فرمهای سفارت قسمت military service
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
سلام دوستان
من سربازیم رو از این پروژه 10 ماهه نخبگی ها داشتم، و پروژه ام تموم شده ولی اصلا وقت ندارم کاراش رو بکنم، تازه انجام هم بدم، کلی طول می کشه کارت پایان خدمت دستم برسه.
می خواستم بدونم که لازمه جایی اشاره کنم به این موضوع؟ خدمتم هم جای نظامی نبوده، وزارت نیرو بوده، موسسه آب.
من خیلی قدیمیم برادر ... شما تو فروم مدارم لازم برای اپلای ویزا سوال رو مطرح کن آیا هنوز دوستان مدرک سربازی می فرستن یا نه؟ زمون تهران الزامی بود ... حالا رو نمی دونم. اگر لازم نیست، بالکل منکر سربازی شو. چون سربازی تو ایران الزامیه برا همه و تو خیلی از فرمها نوشته اگر سرباز غیر اجباری هستید یس بزنید ...
یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
سلام
من 2 ماه اموزشی بودم بعد امریه شهرداری شدم و کارت پایان خدمت دارم..حالا ایا این باید ترجمه+مهر دادگستری+وزارت خارجه بخوره...در کدام قسمت آپلود شود؟!؟!!؟!؟
I spring over the spring with the spring in the spring
سلام دوستان
من به راهنمایی فوریتون نیاز دارم:
امروز بعد 4.5 ماه از تاریخ بایو، پیام جدید از سفارت کانادا تو اکانتم دریافت کردم. رفتم دیدم جدول details of military service فرستاده! پنج روزم بیشتر وقت نداده.
من ۱۶ ماه کسری نخبگان دارم پنج ماه هم ارتش بودم. تو کارت پایان خدمتم که اپلود کرده بودم برای سفارت، فقط اون پنج ماه خورده که تو جهاد خودکفایی ارتش بودم.
میخواستم بدونم باید همه ۲۱ ماهو بنویسم تو فیلدهاش؟ یا فقط همون پنج ماهو؟ چون پروژه های کسریم حساس بوده تمایل ندارم ازشون بگم...
محل خدمت و اسامی و وظایفو ... راستشو بگم؟
کسی میشناسید کسری داشته باشه این فرمو براش فرستاده باشن؟
پیشاپیش خیلی ممنون از راهنماییتون
یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
با سلام،
دوستان این قضیه کارت پایان خدمت و ذکر اون توی فرم های مختلف برام یک مقدار جای سئوال داره. الان در فرم 1294، سئوال 4 بک گراند چک داره میگه:
have ever served in any military, militia, civil defence unit, served in a security organization or police force (including non obligatory national service, reserve or voluntary units).
این including یعنی خدمت های نظامی که به صورت غیراجباری هم بوده رو هم ذکر کن. پس این شامل یک گروه کلی تر میشه، و به صورت کلی میشه از این سئوال اینطور استنباط کرد که هر چه (شامل خدمت نظامی اجباری و داوطلبانه) تا حالا داری رو ذکر کن اینجا. پس من باید این ذکر کنم که خدمت رفتم از فلان سال تا فلان سال. حالا سه تا سئوال پیش میاد:
1- من دو ماه آموزشی بودم و باقیش امریه در یک اداره ای خدمت میکردم که بیگاری انجام میدادم (کارای دفتری و ...). حالا من این مکانی رو که خدمت کردم چی ذکر کنم؟ البته این بگم که کارت پایان خدمت من از سمت نیرو هوایی ارتش صادر شده.
2- از وقتی من فارغ التحصیل شدم از ارشد تا الان حدود 4.5 سال میگذره که حدود 2.5 سال اون مال همین خدمت لعنتی بوده (تا اعزام شم و 2 سال هم خودش). این 2 سال هم که امتحان زبان و اپلای و ... اگر من ذکر نکنم که خدمت نرفتم، این گپ خیلی طولانی میشه و قطعا اثر منفی میگذاره. درسته؟ البته من در طول این مدت یک خورده تدریس کردم، چندتا مقاله نوشتم که نامه ساپورت مالیش از یک دانشگاه رو هم دارم، میتونم یک نامه هم از شرکت یکی از دوستان بگیرم که من فلانجا کار میکردم.
3- توی فرم schedule 1 که آپشنال هست و مرتبط به کسانی که خدمت نظامی رفتند، باز این قضیه اینکه کجا خدمت نظامی رفتی سروکلش پیدا میشه. اونجا چی بزنم؟ اینکه آموزشی کجا خدمت کردم یا اینکه امریه کجا بودم. به صورت کلی اینایی که خدمت رو به صورت امریه بودند، باید چی بنویسند؟ پادگانی که آموزشی بودند رو بنویسن یا اداره ای که امریه رو گذروندن؟
با تشکر
آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!
میدونید این قضیه وقتی خیلی مهم میشه که میخوای در استادی پلن گپ بین فارغ التحصیلی تا الان رو توضیح بدی. یعنی سلسله وار اینا به هم مرتبط میشن و باید یک جوری کاملا منطقی اینا رو چید که جای شک و شبهه ای باقی نمونه.
آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!
دوست عزیز ممنون بابت نوشتن سوالات و شفاف سازی فرم 1 که واقعا برای اوناییکه سربازی رفتن سردرگمی بزرگی داره.
من خودم در حال آماده کردن مدارک اپلای استادی پرمیت هستم و در مورد سربازی با گذروندن چند هفته تو اپلای ابرود و سوال از دوستان به این نتایج رسیدم و میخوام به این صورت اقدام کنیم:
ماهاییکه سربازی رفتیم از هر نوعش رو بایستی به سفارت اعلام کنیم هم از نظر گپ تحصیلی یا شغلی و هم از نظر گرفتن اقامت دچار مشکل نشیم. در کل دردسر گفتن سربازی خیلی سبکتر از نگفتنش و اینکه بعدا شاید به هر دلیلی دچار مشکل بشیم (مثلا در اقامت فکر کنم بایستی وضعیت سربازی رو مشخص کنیم که معاف بودیم یا رفتیم که هر دو با ارائه کارت وضعیت خدمت مشخص میشه).
حالا میمونه نحوه بیان سربازی به سفارت:
1- توی فرم اصلی استادی پرمیت تیک Yes سربازی یا فعالیت ارتشی رو در قسمت سوال های ویژه در مورد گذشته می زنیم و توی باکس پایین می نویسیم Conscript under the Compulsory Military and National Service of Iran و از این تاریخ تا این تاریخ .
2- با زدن این تیک مجبوریم قسمت 4 فرم 1 یا schedule 1 (5257B) رو پرکنیم که مهمترین قسمت همینجاس.
3- فرم 1 رو بدین صورت بایستی پر کنیم که تاریخ شروع (از زمان اعزام) تا تاریخ پایان کامل سربازی (تا انتهای هرنوع دوره چه امریه چه پادگانی) رو در قسمت تاریخ می نویسیم. بعد قسمت در Location/Place where stationed شهری که توش سربازی رفتیم رو می نویسیم. بعد قسمت Province و Country مسلما استان و ایران رو می نویسیم و همین.
نه اطلاعات اضافی دادیم و نه گفتیم که امریه یا پادگانی بودیم. و مهم این که تا زمانیکه سفارت ازمون کارت پایان خدمت رو نخواسته پیوست مدارک نمی کنیم.
به هر حال 90% به بالای پسرا دوره آموزشی رفتن که میشه پادگانی، باقی سربازی رو هم یا امریه دولتی یا خدمت تو پادگان یا سازمان مرتبط به ارتش و س پاه بودیم حالا بنظر من اگر واقعا اسم سازمانا یا جزییات رو بگیم دردسر رو بیشتر میکنیم در حالیکه به روش بالا فقط گفتیم در این مدت سرباز اجباری بودیم. (کارت پایان خدمت در هیچ فرمی از سفارت خواسته نشده پس یک مدرک اضافه هست گرچه در کارتهای الکترونیکی جدید محل خدمت و ارگان نوشته نمیشه ولی ارائه ندادنش تا زمان احتمالی درخواست سفارت امنتر خواهد بود.)
اگر از دوستان با این جمع بندی من موردی میبینند خواهشاً مطرح کنند تا نهایت روش گفتن سربازی به سفارت رو مشخص کنیم و هممون ختم به خیر بشیم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)