صفحه 280 از 327 نخستنخست ... 180230270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,791 تا 2,800 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

Senior Member atabey آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

احتمالا هدفتون اینه که فرزنتون از این فرصت استفاده کنند تا هم انگلیسی بهتری بیاموزند و هم فضای اینجا رو تجربه کنند. درسته؟ با این ذهنیت به نظرم باید دو نکته اساسی رو توجه کنید: یکی اینکه حتما به نوعی رضایت همسرتون رو از این جدایی اثبات کنید!‌ خیلی عجیبه که یک بچه بدون مادرش ۴ سال زندگی کنه. این رو باید برای افسر توجیه کنید. توصیه دومم اینه که به صراحت برای افسر توضیح بدین که بودن فرزندتون در کانادا برای مدت این ۴ سال برای آینده ایشون یه فرصت طلایی هست!‌ چه از نظر زبان،‌ چه فرهنگ و آموزش و .... جتما نظر مادرشون رو هم منعکس کنید. موندن ایشون پوئن مثبتی هست از بابت تای اما ...
    ضمنا برای مسئله مالی ایشون حتما بانک استیتمنت و ... ارائه بدین. هزینه کودک کم نیست.
    موفق باشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط kya نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من متاهل و صاحب یک فرزند هستم. از دانشگاه ویکتوریا و کویینز فول فاند پذیرش گرفتم.. میخوان برم کویینز. همسرم باید ایران بمونه ولی پسرم رو میخوام ببرم. میخواستم ببینم برا ویزای پسرم چقدر شانس دارم و چه کار کنم که شانسم بالا بره.
    ممنون
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

بسیار هم عالی،
    اینکه همسرتون تا الان دانشجو بودند توجیه خوبیه که چرا همراهتون نبودند. اینکه شما هم میخواین همسرتون رو در کنارتون داشته باشین توجیه نمیخواد! حق عاطفی شماست. به نظرم برای بازگشت ایشون به ایران هم تای خیلی پیچیده نمیخواد. اما توصیه های زیر به ذهنم میرسه:
    ۱. حتما نامه ای اتچ کنید که برنامه بودن ایشون رو توجیه کنه. چی تو ذهنتون میگذره رو (اونچه برای افسر جالبه!) به صراحت برای افسر توضیح بدین.
    ۲. در مورد برنامه مشترک بازگشتتون به ایران حتما توضیحاتی داشته باشین. این بیشتر دوباره به شما برمیگرده تا همسرتون.
    ۳. کمی مدارک مالی نشون باید بدین چرا که خرجتون بیشتر خواهد شد. فول فاند بودن شما برای خودتون کافیه ولی برای ۲ نفر یکم لب مرزه. حتما نامه اشتغال به تحصیل و فاند رو اتج کنید. اگر پس اندازی تو کانادا دارین اضافه کنین. و حتما پولی که تو ایران دارین رو بیشتر از پولی که تو کانادا دارین قرار بدین و اشاره کنید که چون ۱ سال دیگه برمیگردین نیازی ندیدید این پول رو منتقل کنید کانادا!
    ۴. تای معمولی برای ایشون کافیه از جمله خانواده و سند والدین و ... شرایط شما خیلی فرقی با کسانی که تو همین هفته های اخیر دوتایی ویزا گرفتند نداره. نگران نباشید و از تجربه اونها استفاده کنید.
    ۵. حتما توضیح بدین همسرتون تا همین اواخر دانشجو بوده و برای همین اهمیتی که به درسشون میدن حاضر شدین جدایی رو تحمل کنید (). الانم فرصت خوبیه برای ایشون که قبل از شروع به کار تجربه جامعه چند فرهنگی کانادایی رو داشته باشن.
    ۶. اگر ممکنه برای همسرتون جاب افر گیر بیارین خوبه. اما باید تاریخ شروعش رو مثلا ۶ ماه بعد بزنه یا چیزی که منطقی باشه! روش باید فکر بشه.
    موق و شاد باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali8652013 نمایش پست ها
    سلام
    ممنون.

1- همسرم لیسانس کلام اسلامی دارن. تازه تموم میکنن این ترم. پروژش مونده. آیا این تای خوبیه؟ البته خب مسایل عاطفی هم با خانوادشون هست
    2- ایشون خودشون حسابشون گردشش خوبه. سند خونه شخصی خودمون نداریم ولی سند خونه پدرم و داداش من هست.

واسه تای ایشون نمیدونم چی بنویسم.
    بازم ممنون
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

Junior Member

سلام atabey عزیز

ممنونم از پاسختون. من البته خودم مادر بچه هستم و پدرش باید ایران بمونه. وقتی میخواستیم برای تمدید پاسپورت اقدام کنیم همسرم توی محضر رضایت داد. اما با این حال طبق توصیه شما من یک رضایت دیگه هم به پرونده اضافه میکنم. به نظرتون اگر اول برای پسرم تقاضای ویزا ندم تا به عنوان تای از بودنش در ایران استفاده کنم و بعد از رفتنم براش تقاضای ویزا بدم وضعیتم بهتر میشه. یک نگرانی بزرگم اینه که بعدا بهش ویزا ندن و اونوقت دیگه کار برام سخت میشه

Junior Member

باسلام خدمت atabeyعزیز من همسرم کاندیشنال ادمیشن گرفتهmaster of accountingچون زبانش یک نمره کم داشت یه دوره pre masterبایدبگذرونه8ماه بعدش دوره اصلیو بگذرونه13ماه جمعا21ماه من خودم تو بازار تهران بهمراه برادرم مغازه بااجاره نامه4ساله دارم که 3سال ازش باقی مونده کارمون فروشه کلی وجزیی اسباب بازیه منتها بیمه من از اون مغازه رد نمیشه وبصورت آزاد رد میشه گردش حساب وتمکنم هم خوبه مدرک تحصیلی خودم دیپلم ریاضیه دوتام مدرک فنی حرفه ای برق ساختمان واتومکانیک دارم منتها چون همیشه کاسبی کردم ازین مدارک استفاده نکردم وفقط بدلیل علاقه شخصی این مدارکو گرفتم ضمنا سابقه بیمه ایم هم زیاد نیست میخاستم بدونم بایدشرایط خاصی ازلحاظ مدرک تحصیلی وزبانی داشته باشم کهowpبهم بدهندیاویزیتوری اقدام کنم بهمراه همسرم.لطفا راهنماییم کنیدباتشکر

از شما بابت پیش قضاوتم عذرخواهی می کنم. آی دی کیا گمراهم کرد. به هر صورت ...

ببینید اینی که بچه همراه مادر باشه خیلی شرایط رو عوض می کنه! بسیار بسیار بحث عاطفیش منطقی تره. اما از دید قانون کانادا و عرف کانادایی هیچ کدوم از والدین حق نداره بدون اطلاع دیگری یه همچین کاری بکنه. همینطور قانون مسخره ای که مردهای ایرانی باید اجازه خروج بدند هم همون قدر برای یک کانادایی مضحک و بی معنی و اصولا ناشناخته است!‌ یادم هست یه بنده خدایی برای سند مالی انحصار وراثت رو الصاق کرده بود. چون پدرشون فوت شده بود ولی به خاطر مادر خونه رو تفکیک نکرده بودند. به دلیل عدم آشنایی افسر با قوانین وراثت ایران ایشون رد شد!‌

به هر حال من توصیه می کنم پدر ایشون (فرزندتون) تو محضر خونه یه Affidavit پر کنند که هم وضایت خودشون رو اعلام می کنند و هم ساپورت مالی رو که نور علی نور باشه. البته تو فرمهای ویزای افراد صغیر این موارد لحاظ شده. در مورد اینکه بعدا برای فرزندتون ویزا بخواین بگیرین من خیلی موافق نیستم سر افسر رو گول بمالید. به نظرم با صداقت برخورد کنید بهتره. اگر هم رد شد و گیری دادند،‌ قطعا و قطعا می تونید بازم براش تقاضای ویزا بکنید. من ۲ بار پشت سر هم تقاضای ویزای توریستیم رد شد (Purpose of Visit) اما بار سوم استادی پرمیت گرفتم. علتش هم این بود که درخواست ویزیت من برای دیدن همسرم تو کانادا بی معنیه (و راست هم میگه افسر نگون بخت). اما در خواست در کنار داشتن فرزندتون معنی میده به ویژه که همسرتون ایران خواهد بود برای ساپورت خانواده.

ببینید ... همه چیز بستکی به اون نامه ای داره که برای افسر می نویسید و شرایط رو توضیح می دین. اگر معنی بده ویزا خواهد داد و گرنه یه چیز مسخره ای رو مثل Travel History مثل شرایط مالی یا Purpose of Visit بهانه می کنه و رد می کنه. موفق و شاد باشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط kya نمایش پست ها
    سلام atabey عزیز

ممنونم از پاسختون. من البته خودم مادر بچه هستم و پدرش باید ایران بمونه. وقتی میخواستیم برای تمدید پاسپورت اقدام کنیم همسرم توی محضر رضایت داد. اما با این حال طبق توصیه شما من یک رضایت دیگه هم به پرونده اضافه میکنم. به نظرتون اگر اول برای پسرم تقاضای ویزا ندم تا به عنوان تای از بودنش در ایران استفاده کنم و بعد از رفتنم براش تقاضای ویزا بدم وضعیتم بهتر میشه. یک نگرانی بزرگم اینه که بعدا بهش ویزا ندن و اونوقت دیگه کار برام سخت میشه

دوست عزیزم:

کانادا برای پروسه ویزا که چه عرض کنم برای پروسه اقامت گرفتن هم بیمه نمیخواد! بعضی وقتها ما خودمون چیزهایی که افسر بلد نیست رو هم یادش میدیم . برای همراه خیلی مدارک تحصیلی و کاری و ... لازم نیست. اما مشکل پرونده شما از دید من اینه که باید تحصیلات همسرتون معنی بده. آیا ایشون فاند گرفتند؟ به تجربه فاند از دید افسر نشانی از مرغوبیت درجه تحصیلیه! نفر داشتیم که بدون فاند و با شرایط بانکی ۵۰۰ میلیونی (دلار ۱۱۰۰ تومنی) به دلیل مالی رد شد! آخرین مدرک ایشون تو ایران چیه؟ آیا مستر دوم میخوان بگیرن؟ آیا گپ تحصیلی دارن؟

همه اینها می تونه دلیلی بر این باشه که شما وسط زندگی یهو تصمیم گرفتین با این بهانه بیاین کانادا ... (از دید افسر البته - گستاخی بنده رو ببخشید). لذا در بهترین حالت باید استادی پلن درست و درمونی ارائه بدین که توجیه کنه:
    ۱. واسه چی یهویی ایشون می خوان درس بخونن؟
    ۲. چرا این رشته رو؟
    ۳. چرا توی کانادا؟
    ۴. شرایط مالیتون چیه؟
    ۵. چه انگیزه ای برای بازگشت دارن؟

شرایط همراه مکمل شرایط اپلیکنت اصلیه. شما هم می تونین مثلا ادعا کنین که کسب و کارتون رو میسپارین به برادرتون تا وقتی برگشتین ادامه بدین. بیزنستون رو هم دست کم نگیرین!‌ مثلا به جای شکسته نفسی شرقی می تونین ادعا کنین سهامتون رو نگهمیدارین اما مدیریت رو میسپارین به برادرتون!

بازم من در خدمت شما هستم. شاد باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط re1359 نمایش پست ها
    باسلام خدمت atabeyعزیز من همسرم کاندیشنال ادمیشن گرفتهmaster of accountingچون زبانش یک نمره کم داشت یه دوره pre masterبایدبگذرونه8ماه بعدش دوره اصلیو بگذرونه13ماه جمعا21ماه من خودم تو بازار تهران بهمراه برادرم مغازه بااجاره نامه4ساله دارم که 3سال ازش باقی مونده کارمون فروشه کلی وجزیی اسباب بازیه منتها بیمه من از اون مغازه رد نمیشه وبصورت آزاد رد میشه گردش حساب وتمکنم هم خوبه مدرک تحصیلی خودم دیپلم ریاضیه دوتام مدرک فنی حرفه ای برق ساختمان واتومکانیک دارم منتها چون همیشه کاسبی کردم ازین مدارک استفاده نکردم وفقط بدلیل علاقه شخصی این مدارکو گرفتم ضمنا سابقه بیمه ایم هم زیاد نیست میخاستم بدونم بایدشرایط خاصی ازلحاظ مدرک تحصیلی وزبانی داشته باشم کهowpبهم بدهندیاویزیتوری اقدام کنم بهمراه همسرم.لطفا راهنماییم کنیدباتشکر

Junior Member

سلام دوستان. من به تازگی تونستم فول فاند برای مقطع دکتری از دانشگاه واترلو پذیرش بگیرم و وارد پروسه ویزا شده ام. با توجه به اینکه به احتمال زیاد همسرم بعد از اینکه بتونند با من وارد کانادا بشوند برای مکاتبه با استادها و گرفتن پذیرش برای مقطع دکتری اقدام کنند به نظرتون برای ویزا open work permit يا visiting براشون انتخاب كنيم؟ و اينكه من فاند دارم برای جریان مالی و ساپورتر مالی چه مدارکی بدیم ؟ من چند تا سند به اسم خودم اماده کردم و به دنبال گرفتن bank statement هم هستم. برای خانمم لازمه مدارکی ارائه بدیم یا اینکه من ساپورتر مالیش بشم کافیه با توجه به فاند و بقیه مدارک مالیم.
    یک سری از دوستان گفتن ویزای visiting براي همسرت اقدام کنی مطمئن تره و راحت تره. ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

کیومرث عزیز سلام:

با اون سری از دوستان شما من خیلی مخالفم. دوبار درخواست ویزیت من با دلیل Purpose of Visit رد شد. در نگاه اول مسخره به نظر میرسه! با هم بودن زن و شوهر مگه دلیل ردی میتونه باشه؟! بعد هم کلی به افسر فحش دادیم که نامرده و نمیخواد ویزا بده و حقوق بشر نمیفهمن و ....! اما ...

الان بعد از گذشت این همه سال کاملا دلیل رد شدنم برام مفهومه. دوست من کانادا بر خلاف آمریکا کشور Status Based هست. یعنی شما برای استاتوس اقدام می کنید. مثلا استادی پرمیت. اگر موفق بودین این استاتوس رو بگیرین به شما یه ویزای مجانی هم داده میشه تا خودتون رو برسونین به خاک کانادا. حالا اگر ویزاتون منقضی بشه هم دوباره با همون استاتوس براتون به راحتی ویزا میدن.

نکته ای که هست اینه که همه تقریبا با F1 و F2 آمریکا آشنا هستیم و به دنبال معادل F2 تو کانادا میگردیم! اشتباه از اینجا شروع میشه. چنین چیزی برای همراه وجود نداره. چرا که شما به جای ویزا باید برای استاتوس همراه اقدام کنید! چیزی که اسمش اپن پرمیته. یعنی بیا و اگر تونستی کار هم بکن. حالا واقعا من نمی دونم آیا کسی تونسته با ویزیت همراه همسرش باشه یا نه. اطلاعی ندارم. اما از این اطلاع دارم که خودم نتونستم با ویزیت بیام کانادا. ویزیت یعنی میخواین بیاین و ببینید و برگردین و معمولا هم استاتوس ویزیت نهایتا ۶ ماهه می زنن. این برای همسرها معنی نمیده و برای همین من رد شدم.

این شایعه رو هم هم نمی فهمم از کجا شیوع پیدا کرده که ویزیت راحت تر و کوتاهتره و یا مطمئن تره؟ من تو این مدت به هیچ عنوان هیچ ترندی رو تو کار سفارت پیدا نکردم و به نظرم هم وجود نداره. هر کسی بخواد وارد کانادا شه بالقوه یه خطر برای امنیت ملیه و حتما سکوریتی چک میشه. حتی پدر ۷۵ ساله من باید آمار برادران فوت شدش رو به اطلاع افسر برسونه. به نظرم خیلی به بافته های ذهن من و دیگر دوستانتون توجه نکنید و کاری که سفارت از شما میخواد رو به دقت و درستی و صداقت انجام بدین.

در مورد ساپورت مالی همسرتون و خودتون باید بگم که بد نیست برای تای هم شده با توجه به دو نغره بودنتون مبالغی رو هر دو نشون بدین. اگر چیزی هست چه بهتر که ارائه بشه. شاد و سلامت باشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط kiyoumars نمایش پست ها
    سلام دوستان. من به تازگی تونستم فول فاند برای مقطع دکتری از دانشگاه واترلو پذیرش بگیرم و وارد پروسه ویزا شده ام. با توجه به اینکه به احتمال زیاد همسرم بعد از اینکه بتونند با من وارد کانادا بشوند برای مکاتبه با استادها و گرفتن پذیرش برای مقطع دکتری اقدام کنند به نظرتون برای ویزا open work permit يا visiting براشون انتخاب كنيم؟ و اينكه من فاند دارم برای جریان مالی و ساپورتر مالی چه مدارکی بدیم ؟ من چند تا سند به اسم خودم اماده کردم و به دنبال گرفتن bank statement هم هستم. برای خانمم لازمه مدارکی ارائه بدیم یا اینکه من ساپورتر مالیش بشم کافیه با توجه به فاند و بقیه مدارک مالیم.
    یک سری از دوستان گفتن ویزای visiting براي همسرت اقدام کنی مطمئن تره و راحت تره. ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    نکته ای که هست اینه که همه تقریبا با F1 و F2 آمریکا آشنا هستیم و به دنبال معادل F2 تو کانادا میگردیم! اشتباه از اینجا شروع میشه. چنین چیزی برای همراه وجود نداره. چرا که شما به جای ویزا باید برای استاتوس همراه اقدام کنید! چیزی که اسمش اپن پرمیته. یعنی بیا و اگر تونستی کار هم بکن. حالا واقعا من نمی دونم آیا کسی تونسته با ویزیت همراه همسرش باشه یا نه. اطلاعی ندارم. اما از این اطلاع دارم که خودم نتونستم با ویزیت بیام کانادا. ویزیت یعنی میخواین بیاین و ببینید و برگردین و معمولا هم استاتوس ویزیت نهایتا ۶ ماهه می زنن. این برای همسرها معنی نمیده و برای همین من رد شدم.
    چرا در کانادا شما میتونید استاتوس همراه را داشته باشید. یک برگه پرمیت بهتون میدن که عنوانش Visitor Record است که ذکر هم میکنند که همراه فلان فرد هستید. قدیمها تاریخش را تا پایان study permit همسر میزدند ولی الان رو نمیدونم. منتهی چون اوپن پرمیت مزایای بیشتری داره همه برای همون اوپن پرمیت اقدام میکنند.

Junior Member

باسلام مجددخدمت atabeyعزیزگپ تحصیلی خانومم5سال هست یه دو سه سالی زبان خونده البته این مدت تا به الان با خواهرش مغازه تکفروشی اسباب بازی دارند وگردش حساب خوبی ام دارندلیسانسش هم مدیریت بازرگانیه واین اولین مسترش هست که میخاد اقدام کنه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)