با عرض سلام و سپاس از شما ، من مدت یکساله به فکر مهاجرت افتادم و متاسفانه برای مهاجرت فدرال و حتی استانی کانادا خواستم اقدام بکنم که شرایط بسیار سخت شد . حالا که شرایط اکوادور برای من آسان است فکر مهاجرت به آن به سرم زده است . چون دیگر هیچ راه ورودی برای کشورهای مهاجر پذیر برای من وجود ندارد.حالا مزاحمتون شدم تا چند سوال بپرسم :
- آیا درصورت سفر به تهران و مراجعه به سفارت اکوادور در ایران مطالبی در خصوص نحوه اجرای دقیق مراحل مهاجرت از طریق تخصص به صورت اطلاعیه و یا فرم و بروشور در اختیارم گذاشته می شود یا نه ؟ چون من در تهران زندگی نمی کنم .
- فرم درخواست باید به چه زبانی پر شود؟ آیا به انگلیسی مجاز است ؟
- اندازه عکس فرم درخواست و تعداد آن
- مدارک تحویلی به سفارت : ۱- ترجمه اسپانیایی مدرک تحصیلی دانشگاه به همراه تاییدیه وزارت علوم و کپی رنگی آن ۲- ترجمه اسپانیایی گواهی عدم سو پیشینه کیفری و کپی رنگی آن ۳- ترجمه اسپانیایی ریز نمرات دانشگاه به همراه تاییدیه وزارت علوم و کپی رنگی آن ۴ - ترجمه اسپانیایی شناسنامه و کپی رنگی آن
- آیا مراکز خاصی از طرف سفارت اکوادور در ایران جهت ترجمه مدراک به زبان اسپانیایی معرفی شده ؟
- گواهی عدم سو پیشینه کیفری تا چه تاریخی پس از صدور جهت ارائه به سفارت معتبر است ؟ در ضمن همانطور که می دانید جدیدا جهت گرفتن گواهی عدم سو پیشینه کیفری در ایران بایستی نامه ای از یک ارگان ، سازمان ، شرکت و ... به اداره پست ارائه داد تا پلیس این گواهی را جواب دهد . حال آیا بردن گواهی عدم سو پیشینه کیفری که در جواب شرکت یا سازمان دیگری بوده مورد قبول سفارت است یا نه ؟
- ایمیل رسمی دانشگاه آزاد و شماره تلفن و نام مسئول دانشگاه مربوط به تایید مدرک را از کجا می توان تهیه کرد ؟
- آیا هنگام تسلیم مدارک به سفارت بایستی بلیط رفت و برگشت اکوادور را همراه مدارک تحویل داد؟
- پس از تایید مدارک توسط سفارت تا چه مدت بعد از آن بایستی به اکوادور سفر کرد ؟
- چند سری از ترجمه ها و تاییدیه های مدارک برای امر مهاجرت چه در ایران جهت سفارت و چه در اکوادور لازم است؟
- پس از کسب کارت سدولا آیا باز جهت رفت و آمد به ایران احتیاج به ویزای ترانزیت کشورهایی مثل برزیل است و یا دیگر به عنوان یه فرد اکوادوری می توان رفت و آمد کرد؟
- آیا بنده بعد از دریافت کارت سدولا می توانم برای اقامت مادرم هم اقدام کنم؟در اینصورت آیا لازم است همین الان که دارم واسه خودم اقدام میکنم ترجمه مدارک لازم برای ایشون رو هم جهت تایید به سفارت ببرم ؟
- من دارای مدرک دکتری حرفه ای و سطح زبان انگلیسی خوبی هستم ولی میزان موجودی مالی بنده بسیار کم است و شاید نهایتا تا۷۰۰۰ دلار برسه . آیا من می تونم به محض رسیدن به کیتو در کنار یادگیری زبان اسپانیایی جهت امرار معاش و دست نزدن به مبلغ فوق الذکر شروه به کار یدی مثل کار در مغازه و شست و شو و خلاصه اینجور کارایی که احتیاج به دانستن زبان اسپانیایی نداره رو کنم؟
به هر حال بنده آماده هرگونه سختی کشیدن هستم تا زمانی که بتونم روی پای خود بایستم و کار مناسبی رو پیدا کنم .
ممنون از شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)