صفحه 191 از 222 نخستنخست ... 91141181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,901 تا 1,910 , از مجموع 2218

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه های ایتالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط pep نمایش پست ها
    سلام
    جواب پذیرش من برای رشته طراخی فشن منفی اعلام شد. من لیسانس عمران داشتم با معدل 15 و نمونه کارهای طراحی نقاشی که براشون فرستاده بودم . ازشون پرسیدم دلیلشو جواب درستی نداد بنظرتون علتش چیه؟ سکند کال اقدام کردم.
    قربانت.
    متاسفم بابت ریجکتتون.
    بد نبود پاسخی که بهتون دادن رو میگذاشتید (البته اگه یه پاسخ تمپلیت نبوده باشه.) مهمتر از همه در امر پذیرش مربوط بودن رشته انتخاب شده با مدرکی که در دست دارید هست. ولی میتونستید شانس پذیرشتون رو بر اساس رزومه و تجربه های آکادمیک یا عملی مربوط به رشته افزایش بدید که البته سخت هست و نمیدونم شما تا چه حد برا این موضوع انرژی گذاشته بودید.
    در ضمن این رشته جزو پر طرفدارترین رشته ها هست تو ایتالیا و همینطور میلان دانشگاه بسیار پرطرفداری هست تو دنیا برا این رشته.

Junior Member

جواب اول we kindly ask you to wait for the final outcome of your second choice, then write us back.
    جواب دوم
    We're sorry for the negative result of the evaluation. Please note that we have a huge number of students applying to our Laurea Magistrale (equivalent to a Master of Science) programme, so the admission is very competitive.
    The evaluation of international prospective students’ applications is a 2-step process. First, the applications are verified by the International Admissions Office then a Committee of Professors of the relevant Department takes the decision about the outcome of candidatures. The selection criteria are based on the evaluation of your previous education and its match with the prerequisites of our Laurea Magistrale (equivalent to a Master of Science) programme. Obviously GPA (grade point average) and academic achievements (including the portfolio when requested) are of utmost importance. Last but not least a well written motivation letter will highly contributes to a positive decision by the Committee of Professors.
    If you are still interested in our university you can apply again for the next semester: http://www.polinternational.polimi.i...when-to-apply/, but we can't guarantee you a positive outcome of your evaluation.

والا فکر کنم همون بخاطر نامربوط بودن مدرک لیسانس بوده باشه

PLUS VLTRA

Junior Member

سلام دوستان.ممنون میشم بگین ایا شانسی برای تحصیل در مقطع دکتری همراه با فاند دارم یا نه؟
    کارشناسی: برق- قدرت- دانشگاه آزاد - معدل 17.39
    ارشد: برق- قدرت- دانشگاه تهران- 16.59
    مقالات: 4 ژورنال و یک کنفرانسی
    زبان: تافل 89
    با تشکر

جواب اول we kindly ask you to wait for the final outcome of your second choice, then write us back.
    جواب دوم
    We're sorry for the negative result of the evaluation. Please note that we have a huge number of students applying to our Laurea Magistrale (equivalent to a Master of Science) programme, so the admission is very competitive.
    The evaluation of international prospective students’ applications is a 2-step process. First, the applications are verified by the International Admissions Office then a Committee of Professors of the relevant Department takes the decision about the outcome of candidatures. The selection criteria are based on the evaluation of your previous education and its match with the prerequisites of our Laurea Magistrale (equivalent to a Master of Science) programme. Obviously GPA (grade point average) and academic achievements (including the portfolio when requested) are of utmost importance. Last but not least a well written motivation letter will highly contributes to a positive decision by the Committee of Professors.
    If you are still interested in our university you can apply again for the next semester: http://www.polinternational.polimi.i...when-to-apply/, but we can't guarantee you a positive outcome of your evaluation.

مشخصا پست در جواب سوال شما داده نشده. چون کل فاکتورای پذیرش و همین طور کل پروسه ارزیابی رو توش توضیح داده.
    همون طور هم که خودشون گفتن میخواید برا ترم بعد دومرتبه اقدام کنید. در ضمن این که میتونید به دانشگاه های دیگه هم فکر کنید.
    بهر حال آرزوی دانشگاههای حتی بهتر از میلان رو براتون دارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mn1366 نمایش پست ها
    سلام دوستان.ممنون میشم بگین ایا شانسی برای تحصیل در مقطع دکتری همراه با فاند دارم یا نه؟
    کارشناسی: برق- قدرت- دانشگاه آزاد - معدل 17.39
    ارشد: برق- قدرت- دانشگاه تهران- 16.59
    مقالات: 4 ژورنال و یک کنفرانسی
    زبان: تافل 89
    با تشکر
    قربان شما.
    راجع به سطح پابلیشاتون نگفتید. ولی به نظر نمیاد از این زاویه خلایی توی رزومه تون احساس بشه.
    در مجموع رزومه خوبی دارید و مسلما که شانستون هم خوب هست.
    موفق باشید.

Junior Member

با سلام
    بنده اخیرا به دانشگاه ساپینزای رم درخواست پذیرش دکتری دادم
    میخاستم ببینم تمرکز این دانشگاه برای پذیرش دکتری (با فاند) روی چه چیزهایی هست؟
    و ممنون میشم بفرمائید شانس بنده برای اخذ پذیرش چقدر است:
    1- معدل لیسانس 14.60-دانشگاه ارومیه
    2- معدل فوق لیسانس- 16.60- دانشگاه علم و صنعت ایران
    3- دو سال سابقه تدریس
    4- دارای 16 مقاله که 3 تا از آنها در بهترین مجلات رشته ما چاپ شدن و ایمپکت فاکتور بالایی دارن
    5- نمره زبان تافل 82
    6- دارای توصیه نامه از اساتید ایتالیایی (دانشگاه اون استاد فرق داره)
    7- دارای دو اختراع ثبت شده (البته در ایران)
    بسیار ممنونم

Senior Member MRK_2017 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    N/A

جواب دوم

با سلام

من هم با شما موافق هستم. ولی اگر یک نامه انگیزشی خوب نوشته شده بود شاید اثر این نامربوط بودن رو کمتر می کرد. ضمن اینکه مهمتر از این مورد نمونه کار ارسال شده هم بوده است.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ali136621 نمایش پست ها
    با سلام
    بنده اخیرا به دانشگاه ساپینزای رم درخواست پذیرش دکتری دادم
    میخاستم ببینم تمرکز این دانشگاه برای پذیرش دکتری (با فاند) روی چه چیزهایی هست؟
    و ممنون میشم بفرمائید شانس بنده برای اخذ پذیرش چقدر است:
    1- معدل لیسانس 14.60-دانشگاه ارومیه
    2- معدل فوق لیسانس- 16.60- دانشگاه علم و صنعت ایران
    3- دو سال سابقه تدریس
    4- دارای 16 مقاله که 3 تا از آنها در بهترین مجلات رشته ما چاپ شدن و ایمپکت فاکتور بالایی دارن
    5- نمره زبان تافل 82
    6- دارای توصیه نامه از اساتید ایتالیایی (دانشگاه اون استاد فرق داره)
    7- دارای دو اختراع ثبت شده (البته در ایران)
    بسیار ممنونم
    قربان شما.
    اساسا 2 روش اپلای برا مقطع phd ساپینزا وجود داره:
    1 در ددلاینی که تقریبا اواخر مارچ هر سال اعلام میشه، شما باید برا رشته مورد نظرتون اقدام بفرمایید، اسم این call این هست:
    CALL FOR PHD FELLOWSHIPS AND ADMISSION OF FOREIGN NATIONALS EDUCATED ABROAD
    رشته هایی که تو این کال هستن اینا میشن:
    http://en.uniroma1.it/sites/sitoen/f...PPENDIX_33.pdf
    تو این حالت شما اگه پذیرش بشید حتما با fellowship هست (حدود سالی 19000 یورو)
    و بر اساس موارد ذکر شده در بند 5.2 pdf زیر شرایطتون بررسی میشه:
    http://www.uniroma1.it/sites/default...ion%202017.pdf
    2 حالتی هست که شما احساس میکنید نیازی به کمک هزینه ندارید. حدود 1/3 صندلی ها برا کسایی که به اینصورت اقدام میکنن رزرو شده.
    برا این حالت رشته به رشته فرق میکنه. در این حالت هم بر اساس رزومه تون، پروپوزالتون، پابلیشهاتون و توصیه نامه هاتون سنجیده میشید و امتیاز بندی داره. و در پایان هم احتمالا یه امتحان oral یا همون interview خواهید داشت.
    به نظرم شرایطتون خوبه و همینطور شانستون ولی باید تصمیم رو با کمیته گذاشت.
    موفق باشید.

Junior Member

لیسانس عمران-تهران مرکز (معدل لیسانس 14)
    ایلتس و تافل ندارم(تافل ثبت نام کردم و مطمئنم 100 به بالا هست) و GRE نمره خوبی دارم (160-161-4.5)-به لحاظ زبان مشکلی ندارم.
    یک مقاله معتبر چاپ شده در ژورنال با ایمپکت بالا و حضور در کنفرانس.
    سابقه 6 ساله هم در تدریس انگلیسی دارم و به ایتالیایی هم تسلط خوبی دارم، 2 سال هم سابقه کاری مرتبط با رشته.
    از اساتید خیلی خوب شریف هم میتونم ریکامند بگیرم.
    شانسی هست برای فاند؟ با اثبات کم بودن درآمد و استیجاری بودن و کوچک بودن محل سکونت و ...
    اگه بشه برای پلی میلان یا تورین اپلای کنم.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1170 نمایش پست ها
    لیسانس عمران-تهران مرکز (معدل لیسانس 14)
    ایلتس و تافل ندارم(تافل ثبت نام کردم و مطمئنم 100 به بالا هست) و GRE نمره خوبی دارم (160-161-4.5)-به لحاظ زبان مشکلی ندارم.
    یک مقاله معتبر چاپ شده در ژورنال با ایمپکت بالا و حضور در کنفرانس.
    سابقه 6 ساله هم در تدریس انگلیسی دارم و به ایتالیایی هم تسلط خوبی دارم، 2 سال هم سابقه کاری مرتبط با رشته.
    از اساتید خیلی خوب شریف هم میتونم ریکامند بگیرم.
    شانسی هست برای فاند؟ با اثبات کم بودن درآمد و استیجاری بودن و کوچک بودن محل سکونت و ...
    اگه بشه برای پلی میلان یا تورین اپلای کنم.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
    با سلام
    دوست گرامی به نظر من شانس پذیرش از ایتالیا رو با توصیفاتی که کردید دارید. به ویژه با سواد زبان ایتالیایی خیلی میتونه ایتالیا گزینه خوبی باشه(به ویژه از نظر کاری برای شما) اکثر ایرانی ها هم می تونن بورسیه استانی رو با فراهم کردن مدارک مورد نیاز بگیرند که تقریبا 80 درصد هزینه ها رو کلا پوشش میده. در مورد دانشگاه پلی تکنیک میلان با توجه به تجربه ای که در رشته مکانیک دارم می تونم بگم که اگر شما مکانیک بودید احتمال پذیرش بسیار ضعیفی از صرفا این دانشگاه داشتید چون رقابت مکانیک پلیمی بسیار شدیده و جزو 25 دانشگاه برتر جهان در این حوزه است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)