صفحه 44 از 58 نخستنخست ... 343536373839404142434445464748495051525354 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 574

موضوع: Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

پیش فرض پاسخ : Express Entry کسانی که دعوت نامه دریافت کرده اند

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinyekta نمایش پست ها
    با سلام. دوستان یک سوال دیگه داشتم. آیا فرم اطلاعات سربازی را برای همه ارسال می کنند؟منظورم اینه یکبار از همه در حین پرکردن اپلیکیشن پرسیدن این سوالات را پس هدف ارسال مجدد فرم سربازی چیه؟
    والاحسین جان تا اونجاکه من توی پست هاخوندم از بعضی ها خواستن از بعضی ها نخواستن. مثلا از خود من خواستن. تا اونجایی هم که من میدونم وقتی این فرم رو میخوان یعنی سایر مدارک تایید شده و دارین وارد چک امنیتی میشین(لااقل مال من اینحوری بود) و عموماً 4 تا 6 ماه طول میکشه اما میتونه کمتر از این زمان یا بیشتر هم باشه. در واقع هر پرونده روند خاص خودشو داره. من 4 ماهه این فرم رو دادم و هنوز PPR نشدم.

Junior Member

سلام دوستان
    من در مورد اون قسمتی‌ که مربوط به این هست که فامیل در کانادا داریم یه سالی‌ دارم. من یه دایی دارم که اقامت دائم کانادا رو داره و همونجا هم زندگی‌ می‌کنه. تقریبا پارسال هم من ویزا توریستی گرفتم رفتم کانادا پیششون. بد از همون اکانتی که باهاش برای توریستی اقدام کرده بودم پروفایل اکسپرس اینتری رو ساختم و ۱۰ روز پیش هم برام دعوت نامه اومد. حالا مشکلی‌ که من دارم اینه که توی اون قسمتی‌ که میپرسه فامیلی توی کانادا دارین من اگه بزنم نه که مدارکی واسش ارایه ندم برام مشکلی‌ پیش میاد؟ چون امتیازی که برام نداره نمی‌خوام خودمو درگیره جمع کردن مدارکش کنم.
    خیلی‌ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط bahareh_86 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در مورد اون قسمتی‌ که مربوط به این هست که فامیل در کانادا داریم یه سالی‌ دارم. من یه دایی دارم که اقامت دائم کانادا رو داره و همونجا هم زندگی‌ می‌کنه. تقریبا پارسال هم من ویزا توریستی گرفتم رفتم کانادا پیششون. بد از همون اکانتی که باهاش برای توریستی اقدام کرده بودم پروفایل اکسپرس اینتری رو ساختم و ۱۰ روز پیش هم برام دعوت نامه اومد. حالا مشکلی‌ که من دارم اینه که توی اون قسمتی‌ که میپرسه فامیلی توی کانادا دارین من اگه بزنم نه که مدارکی واسش ارایه ندم برام مشکلی‌ پیش میاد؟ چون امتیازی که برام نداره نمی‌خوام خودمو درگیره جمع کردن مدارکش کنم.
    خیلی‌ ممنون
    سلام دوست عزیز. بله بهتر هست که نه نزنید. پیوستگی پروسه خیلی مهمه. چون قبلا هم اقدام کردید حتما بله بزنید و نود روز هم وقت دارید تا آماده کنید مدارک را.

Junior Member

سلام
    منم همین مشکل رو داشتم برای اثبات پاسپورت مادرم و خاله ام رو اسکن کردم نشون دادم که اسم پدر هر دو یکی هست. گواهی نامه ی کانادایی دایی محترم هم اسکن کنید و توی اون قسمت دیگه آپلود کنید. فک نمی کنم سخت گیری کنن

Junior Member

سلام دوستان
    من همون طور که قبلا توضیح دادم داییم در کانادا هست که به همین خاطر موقع ساختن پروفایل در قسمت eligibility این مسئله‌رو عنوان کردم اما الان متاسفانه نمیتونم مدارک اثباتش رو تهیه کنم. به همین خاطر می‌خوام یه پروفایل دیگه بسازم و اونو از اول بگم که کسیو در کانادا ندارم ولی‌ تصمیم گرفتم که این پروفایل فعلی‌ رو هم نگه دارم و یکی‌ جدید هم بسازم و بعد از اینکه برای پروفایل جدیدم دعوتنامه اومد قبلی‌ رو withdraw کنم که اگر تو دروا بعدی برام دعوت نامه نیومد حداقل اینو داشته باشم (امتیاز من در پول ۴۷۷ هست). کسی‌ از دوستان میتونه منو راهنمایی‌ کنه که انجام این کار مشکلی‌ داره یا نه؟
    خیلی‌ ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Thrash نمایش پست ها
    از دوستانی که دعوت نامه دریافت کرده ان کسی نمیتونه پاسخ اینو بده؟
    فقط نامه سابقه کار میخوان و فیش های حقوقی ( اگر که دارید). ولی اگه سابقه بیمه دارید می تونه خیلی کمک کنه.

ApplyAbroad Senior Veteran
    amir_ca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Thrash نمایش پست ها
    سلام دوستان. پرسش من اینه که توی لیست مدارک (چک لیست) مخصوصی که پس از ITA براتون فرستادن، برای اثبات سابقه کار فقط گواهی سابقه کار رو خواستن یا سابقه بیمه هم خواستن؟
    فقط نامه سابقه کار مهمه. بقیه مدارکی که دوستان میفرستن سلیقه ای هست و برای محکم کاری! که البته نیازی به ارسالشون نیست. اگه آفیسر مدرک بیشتری بخواد اعلام می کنه بعدا که فلان مدرک رو هم بفرستین.
    Canada Express Entry
    ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
    لینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری

ApplyAbroad Senior Veteran
    amir_ca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط bahareh_86 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من همون طور که قبلا توضیح دادم داییم در کانادا هست که به همین خاطر موقع ساختن پروفایل در قسمت eligibility این مسئله‌رو عنوان کردم اما الان متاسفانه نمیتونم مدارک اثباتش رو تهیه کنم. به همین خاطر می‌خوام یه پروفایل دیگه بسازم و اونو از اول بگم که کسیو در کانادا ندارم ولی‌ تصمیم گرفتم که این پروفایل فعلی‌ رو هم نگه دارم و یکی‌ جدید هم بسازم و بعد از اینکه برای پروفایل جدیدم دعوتنامه اومد قبلی‌ رو withdraw کنم که اگر تو دروا بعدی برام دعوت نامه نیومد حداقل اینو داشته باشم (امتیاز من در پول ۴۷۷ هست). کسی‌ از دوستان میتونه منو راهنمایی‌ کنه که انجام این کار مشکلی‌ داره یا نه؟
    خیلی‌ ممنون
    چرا فکر می کنین برای پروفایل جدیدتون دعوت نامه نیاد؟ مگه امتیازتون تو پروفایل جدید چنده؟
    اگه امتیاز بالایی دارین بهتره قبلی رو کنسل کنین.
    منظورم این نیست که حتما گیر میدن چرا دو تا پروفایل داشتی و هر دو دعوت نامه گرفته ولی خیلی جالب نیست که با یه اسم همزمان دو تا پروفایل با امتیاز بالا داشته باشین که هر دو با هم دعوت نامه بگیرن.
    Canada Express Entry
    ITA: 27 Jan 2016, AOR: 8 Mar 2016, PPR: 28 Dec 2016, Visa Issued: 10 Jan 2017, Landed: 17 Apr 2017
    لینک راهنمای برنامه های فدرال و استانی اکسپرس انتری

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinyekta نمایش پست ها
    با سلام. دوستان من بعد از اینکه دعوتنامه گرفتم سریعا مدارک را آپلود کردم. اما الان یک ماه از ارسال مدارک می گذره و هنوز تست مدیکال من و تایید نکردن؟ آیا این موضوع طبیعی هست؟ علت اینکه هنوز تایید نشده چیه؟
    سلام،
    یه سوال داشتم. من هم مدارکم رو آپلود کردم ولی نمیدونم از کجا باید تایید مدیکال رو چک کنم. توی پروفایلم پیامهایی هست که بر اساس پستهای قبلی نشون دهنده چک امنیتی هستن. راجع به مدیکال وضعبت خاصی نمیبینم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

Junior Member

سلام به دوستان.
    من به تازگی دعوت نامه دریافت کردم. دارم پروفایل رو تکمیل میکنم که سابمیت کنم. من برای NOC مهندسی صنایع اقدام کردم. ولی دو سال گذشته دورکاری میکردم و بر اساس رشته ی خودم هم کار نمیکردم. نه بیمه داشتم نه میتونم نامه بگیرم. آیا توی Work history باید دورکاری که نمیتونم واسش مدرکی هم ارائه کنم وارد کنم؟ یا فقط همون کارایی که میخوام از NOC اونا استفاده کنم رو وارد کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)