صفحه 70 از 85 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677787980 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 841

موضوع: رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه به رشته ی شما

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه

نقل قول نوشته اصلی توسط NELDA نمایش پست ها
    سلام به نظرتون کسی که برق کنترل هست میتونه بره انرژی بخونه ؟
    قربان شما.
    دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه ولی در مورد دانشگاهایی که اجازه میدن تا دانشجویان مهندسی با لیسانس کم و بیش نامرتبط هم برا انرژی اقدام کنن، باز الویت را میگذارن با دانشجوهایی که لیسانسشون یا همون انرژی بوده یا مکانیک و هوافضا و یا فیزیک و شیمی. یعنی شما از همون ابتدای کار چند امتیاز در ارزیابی learning outcomesتون توسط کمیته از بقیه عقب تر هستید. درنتیجه سعی کنید با مدارک supplementary و انگیزه نامه قوی این گپ رو پوشش بدید.
    موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

سلام به دوستان عزیز.
    من از ساپینزا رم در رشته مهندسی مکانیک پذیرش گرفتم و برای تورین هم اپلی کردم ولی تورین جوابش خرداد میاد.
    دیروز رتبه ساپینزا تو رشته مکانیک رو دیدم رتبه خیلی جالبی نداشت و تورین به مراتب رتبه بهتری داشت.
    به نظر شما صبر کنم جواب تورین بیاد یا همین ساپینزا دانشگاه خوبیه؟
    تو دو راهی گیر کردم ممنون میشم یکی کمکم کنه البته مجید جان کلی کمک کرد ولی رتبه ساپینزا رو دیدم کمی ترس برم داشته.
    .Comfort is the enemy of achievement

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ehya نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز.
    من از ساپینزا رم در رشته مهندسی مکانیک پذیرش گرفتم و برای تورین هم اپلی کردم ولی تورین جوابش خرداد میاد.
    دیروز رتبه ساپینزا تو رشته مکانیک رو دیدم رتبه خیلی جالبی نداشت و تورین به مراتب رتبه بهتری داشت.
    به نظر شما صبر کنم جواب تورین بیاد یا همین ساپینزا دانشگاه خوبیه؟
    تو دو راهی گیر کردم ممنون میشم یکی کمکم کنه البته مجید جان کلی کمک کرد ولی رتبه ساپینزا رو دیدم کمی ترس برم داشته.

سلام دوست عزیز.

دانشگاه پلی تکنیک تورین اگر منظورتون هست، یکی از دانشگاه های برتر ایتالیا هستش. اما دانشگاه ساپینزا هم خوبه به دلیل اینکه در پایتخت واقع شده و فرصت های کاری مناسبی بعد از فارق التحصیلی وحود داره.
    به نظر من هر دو دانشگاه خوب هستند و این بستگی به دانشجو داره که چگونه تلاش کنه و کدام شهر رو ترجیح بده.

با آرزوی موفقیت

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    گرافیک

درود و عرض ادب ... من لیسانس گرافیک دارم با معدل 17.50 میخوام ارشد فیلمنامه نویسی بخونم تو ایتالیا البته انگلیسی... آیا امکان تغییر رشته هست و اینکه بورس تعلق می گیره ... در مورد رزومه هم فقط یکبار تو جشنواره فیلمنامه نویسی سراسری جزو 5 نامزد نهایی تندیس بهترین فیلمنامه شدم. ممنون میشم از دوستان

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Buali Sina university(studying masters in mechanical engineering)

نقل قول نوشته اصلی توسط student167 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.

دانشگاه پلی تکنیک تورین اگر منظورتون هست، یکی از دانشگاه های برتر ایتالیا هستش. اما دانشگاه ساپینزا هم خوبه به دلیل اینکه در پایتخت واقع شده و فرصت های کاری مناسبی بعد از فارق التحصیلی وحود داره.
    به نظر من هر دو دانشگاه خوب هستند و این بستگی به دانشجو داره که چگونه تلاش کنه و کدام شهر رو ترجیح بده.

با آرزوی موفقیت
    ممنون از پاسختون.
    شما فرمودین پلی تکنیک تورین یکی از دانشگاه های برتره و ساپینزا هم خوبه یعنی اینکه جزو دانشگاه های برتر نیست تو مهندسی؟
    ساپینزا میدونم تو رشته های انسانی دانشگاه فوق العاده ای هست ولی از مهندسیش مطمئن نیستم.
    و اینکه بین این دو دانشگاه کدوم سختگیرتره تو رشته مکانیک؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط momida نمایش پست ها
    درود و عرض ادب ... من لیسانس گرافیک دارم با معدل 17.50 میخوام ارشد فیلمنامه نویسی بخونم تو ایتالیا البته انگلیسی... آیا امکان تغییر رشته هست و اینکه بورس تعلق می گیره ... در مورد رزومه هم فقط یکبار تو جشنواره فیلمنامه نویسی سراسری جزو 5 نامزد نهایی تندیس بهترین فیلمنامه شدم. ممنون میشم از دوستان
    قربان شما.
    بله میتونید، در واقع رشته هایی که تو الویت هستن برا یه رشته ایی مثل screenwriting اینا هستن:
    Literature, Philosophy, Foreign Languages, Media studies and Communication
    ولی حتی رشته ها دیگه هم میتونن براش اپلای کنن. پذیرش از رشته های این تیپی بیشتر ازون که به سوابق تحصیلی برگرده به سوابق، تجربه ها و فعالیت های عملی و نحوه پرزنت کردن متقاضی برمیگرده.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط majjiid : March 21st, 2017 در ساعت 08:19 PM

ببینید اینجوری که مشخص هست شما قصد اقامت دائم دارید خب پس باید به دنبال یک کشوری باشید که بعدش بتونید کار پیدا کنید اینجوری کانادا و استرالیا میتونن گزینه های خیلی خوبی باشند برای شما برید این موسسات اعزام دانشجو ازشون مشاوره رایگان بگیرید یا تو همین فروم تو قسمت استرالیا و کانادا رو بخونید ولی برید از این موسسات مجاز اعزام و مورد تایید وزارت علوم بپرسید که بورسیه ها به چه نحوی هست در کانادا و استرالیا برای دکترا

من پروپوزال نداشتم
    پایان نامه ام تموم شده مقاله ندارم
    دانشنامه و ترجمه ام اماده است
    خودم هنوز وضعیت مشخصی ندارم مشکل مالی دارم و احتیاج به بورسیه مثل بیشتر بچه ها
    تو کشورهای اروپایی با المان براتون فکر کنم برای دکترا بهتر از همه باشه بقیه جاها کار نیست
    دیگه همینقدر معلومات داشتم
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ffereshtte نمایش پست ها
    سلام
    کاش همه دانشجویان ارتباطاتی که قصد اپلای داریم در یک جا دور هم جمع میشدیم و به هم کمک میکردیم.
    راستش من چون قصد موندن ندارم برام مهم نیست که چه کشوری تحصیل کنم.
    (هدف اصلیم دیدن دنیا و ماجراجوییه و مطالعه ی فرهنگ های مختلف و به دنیا اوردن بچه های بین المللیه)

البته یک سری مسایل در هر کشوری برام مهمه ولی در اولویت نیست مثل آب و هوا- نژاد پرست نبودن و بیمه ی خوب و گرون نبودن و ...

ولی در اولویت همین راحت ویزا دادن به خودم و همراهانمه و فول فاند.
    برای همین دنبال دانشگاه رنک پایینم که راحت تر بتونم پذیرش با فول فاند بگیرم
    خیلی برام سخته از مدیرم این نامه رو بگیرم ..... چون کلا دوست ندارم وقتی کاری میکنم جار بزنم....

شما خودتون پروپوزال نوشتید؟
    پایان نامه نوشتید ؟
    مقاله دارید ؟
    نمره زبان و ایناتون چطوره ؟‌
    دنیا چنان پر است از فراوانی که چاره‌ای نداریم بجز شادمانی🙆🙆🙆😊😊😊😊

Banned
    رشته و دانشگاه
    shiraz uni

برای رشته معماری علی الخصوص معماری انرژی به نظر شما بهترین دانشگاهها کدام ها هستند برای مقطع مستر در کشور ایتالیا؟
    آیا دانشگاهی هست که مدرک زبان انگلیسی رو بعدا بخواد؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana20868 نمایش پست ها
    برای رشته معماری علی الخصوص معماری انرژی به نظر شما بهترین دانشگاهها کدام ها هستند برای مقطع مستر در کشور ایتالیا؟
    آیا دانشگاهی هست که مدرک زبان انگلیسی رو بعدا بخواد؟
    درود
    تو ایتالیا جمعه دو دانشگاه مستر معماری را به انگلیسی ارئه میدن(پلیتکنیک میلان و فلورانس) و گرایش خالص انرژی ندارند تنها پلیتکنیک میلان پایداری داره که اونم تلفیق هست و خالص پایداری نیست و ایتالیا M.sc هست نه M.arch
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Banned
    رشته و دانشگاه
    shiraz uni

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    تو ایتالیا جمعه دو دانشگاه مستر معماری را به انگلیسی ارئه میدن(پلیتکنیک میلان و فلورانس) و گرایش خالص انرژی ندارند تنها پلیتکنیک میلان پایداری داره که اونم تلفیق هست و خالص پایداری نیست و ایتالیا M.sc هست نه M.arch
    تشکر از پاسختان
    مهمترین فاکتور این دانشگاهها برای پذیرش چی هست و کدوم بهتره؟
    چرا ایتالیا که در معماری قویه خیلی دانشگاه انگلیسی زبان در این زمینه نداره؟
    در نهایت فلورانس که ترم دوم پذیرش نمیده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)