صفحه 283 از 327 نخستنخست ... 183233273274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,821 تا 2,830 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

Senior Member atabey آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

خیلی از شما بابت اصلاح اشتباهات احتمالیم ممنونم دوست عزیز. استناد من به این تعریف سی آی سی از Common Law Partner هست نه تعاریف احتمالی استانها. اما متاسفانه به دلیل تغییر تعریف یا مشکل حافظه من یکسال رو ۶ ماه نوشتم:

A person who has been living with another person in a conjugal relationship for at least one year. The term refers to opposite-sex and same-sex relationships.

این متن رو از اینجا براتون کپی کردم: http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/glossary.asp#c

البته لینک به تعریف قانونیش هم در کنارش اومده و اینکه چه چیزی Conjugal Relationship محسوب میشه هم خیلی اطلاعی ندارم. اما سوالی که از شما دارم اینه: آیا بند قانونی ای رو جایی دیدید که می فرمایید "
    سفارتهای کانادا بر اساس قوانین محلی وابستگان خانوادگی منجمله همسر را تعیین میکنند
    "؟ این لزوم حتمی رو در جمله "
    برای متقاضاینی که از ایران اقدام میکنند عقد کردن حتما لازم است
    " با استناد به چیزی اذعان می کنید یا تجربه شخصیتونه؟

خیلی ممنون بابت شریک شدن اطلاعاتتون. شاد باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    سفارتهای کانادا بر اساس قوانین محلی وابستگان خانوادگی منجمله همسر را تعیین میکنند و برای متقاضاینی که از ایران اقدام میکنند عقد کردن حتما لازم است. در ضمن قانون اکثر استانهای کانادا برای به رسمیت شناختن Common Law standing حداقل سه سال زندگی مشترک در یک آدرس (یا یکسال در صورت داشتن بچه) است بعلاوه شرایط دیگر. شش ماه برای common law standing کافی نیست.
    ویرایش توسط atabey : April 27th, 2017 در ساعت 10:25 PM دلیل: به هم ریختگی متن به دلیل کپی پیست
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

Junior Member

سلام دوستان، ممنون میشم من رو در مشکلم راهنمایی کنید.

من به همراه خانومم برای دانشگاه لاوال کانادا اقدام کردیم و هردو پذیرفته شدیم ولی الان بدلیل یک اتفاق کاملا غیرمنتظره پذیرش من منتفی شد. ما عقد رسمی نکردیم چون گفتیم گرفتن ویزای جداگانه تحصیلی راحتتره برامون و عقد رسمی رو گذاشته بودیم برای بعد از گرفتن ویزا. حالا سوالم اینه که الان که قضیه من کنسل شده، چه راهی برای مسئله ما بهتره؟ اینکه الان عقد رسمی کنیم بعد خانومم بره برای ویزا و من بعنوان همراه(البته شنیدم راه حل خوبی نیست) یا همچنان ایشون جداگانه بگیره ویزا رو و بعد من بعنوان همراه اقدام کنم یا هر راه حل دیگری.
    ممنون میشم ما رو راهنمایی کنین.

با تشکر

Senior Member atabey آواتار ها

آیا این امکان برای شما هست برای ترم دیگه پذیرش رو زنده کنید. با این فرض که ایشالاه همسر آیندتون اونجا هم هستند و میتونن از درون لابی کنند ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mgholami13 نمایش پست ها
    سلام دوستان، ممنون میشم من رو در مشکلم راهنمایی کنید.

من به همراه خانومم برای دانشگاه لاوال کانادا اقدام کردیم و هردو پذیرفته شدیم ولی الان بدلیل یک اتفاق کاملا غیرمنتظره پذیرش من منتفی شد. ما عقد رسمی نکردیم چون گفتیم گرفتن ویزای جداگانه تحصیلی راحتتره برامون و عقد رسمی رو گذاشته بودیم برای بعد از گرفتن ویزا. حالا سوالم اینه که الان که قضیه من کنسل شده، چه راهی برای مسئله ما بهتره؟ اینکه الان عقد رسمی کنیم بعد خانومم بره برای ویزا و من بعنوان همراه(البته شنیدم راه حل خوبی نیست) یا همچنان ایشون جداگانه بگیره ویزا رو و بعد من بعنوان همراه اقدام کنم یا هر راه حل دیگری.
    ممنون میشم ما رو راهنمایی کنین.

با تشکر
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    آیا این امکان برای شما هست برای ترم دیگه پذیرش رو زنده کنید. با این فرض که ایشالاه همسر آیندتون اونجا هم هستند و میتونن از درون لابی کنند ...

منظور شما اینه که من بمونم اینجا و برای ترم بعد اقدام کنم؟

Junior Member

دوستان من فرزند دو ساله دارم برای ایشون باید تقاضای ویزای ویزیتور باید بدم؟

Junior Member

سلام خدمت همه دوستان
    من و همسرم هردو پذیرش گرفتیم و دختر سه سالمونم همراه ماست، میخواستم بدونم برای دخترم باید تقاضای ویزای ویزیتوری بدیم؟ ویه سوال دیگه، هزینه مهدکودک دخترمو باید تو هزینه ها بیاریم یا یه چیزیو کلی و سربسته اشاره کنیم فقط؟

ApplyAbroad Guru

خیلی از شما بابت اصلاح اشتباهات احتمالیم ممنونم دوست عزیز. استناد من به این تعریف سی آی سی از Common Law Partner هست نه تعاریف احتمالی استانها. اما متاسفانه به دلیل تغییر تعریف یا مشکل حافظه من یکسال رو ۶ ماه نوشتم:

A person who has been living with another person in a conjugal relationship for at least one year. The term refers to opposite-sex and same-sex relationships.

این متن رو از اینجا براتون کپی کردم: http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/glossary.asp#c

البته لینک به تعریف قانونیش هم در کنارش اومده و اینکه چ
    سفارتهای کانادا بر اساس قوانین محلی وابستگان خانوادگی منجمله همسر را تعیین میکنند
    "؟ این لزوم حتمی رو در جمله "
    برای متقاضاینی که از ایران اقدام میکنند عقد کردن حتما لازم است
    " با استناد به چیزی اذعان می کنید یا تجربه شخصیتونه؟

خیلی ممنون بابت شریک شدن اطلاعاتتون. شاد باشید.
    نه بند قانونی ندیده ام ولی تجربه دوستان همین فروم که برای اسپانسرشیپ همسر اقدام کرده اند اینطوری بوده.

سلام
    تشکر فراوان برای پاسختون. ببخشید یک سوال دیگه برام پیش اومده و اینکه آیا در اینصورت احتمال رد شدن ویزای همسرم بالا نمی ره؟؟؟؟ خواستم بدونم که اگر امکان رد شدن ویزای ایشون بالا میره در صورت ازدواج ما اصلا عقد رو بزاریم برای بعد ویزای ایشون. یعنی ایشون تنها اقدام کنه برای ویزا. ایشون تو فرم اپلای برای دانشگاه خودشون رو مجرد معرفی کردن. این مورد باعث نشه که ویزاشون رد بشه. باز هم ممنون به خاطر وقتی که می گذارید

سلام بر شما:

چنین قانونی که شما رو از داشتن ویزا منع کنه وجود نداره میلاد عزیز. طبق قانون کانادا شما با هر کسی از هر جنسیتی ۶ ماه در یک آدرس زندگی کنید همسر (Common Law Partner) محسوب میشید و حقوق مدنی دارید. حالا اگر شما با نامزدتون عقد کنید فبهالمراد!‌ (مبارک هم باشه البته). اما متاسفانه ایران و برخی کشورهای دیگه با توجه به شرایط مملکت و فرهنگ از این قانونها کمتر بهره مند هستند. شما اگر ساکن ترکیه بودید حتی نیاز نبود عقد کنید. اما به هر حال.

با فرض اینکه عقد بفرمایید باید افسر رو قانع کنید که ازدواجتون صوری و برای استفاده از وضعیت همسر ایندتون نیست. افرادی بودند که این کار رو کردند. حتما باید برای افسر بنویسید و مدارک کافی ارائه کنید. این مدارک شامل عکسهای خصوصیتون از ابتدای رابطه با تاریخش، ترجیحا عکسهای تولد که تاریخش معلومه، سفرهای مشترک،‌ بلیط و ... ، و هر چیزی که نشون بده شما با هم بودید. متن چت و ایمیل و ... هم استفاده شده.

به هر حال امیدوار باشید. همونطور که گفتم قانون به نفع شماست اما مشکل پاسپورتیه که داریم. امیدوار باشید ...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    university of Tehran-Industrial design MA

دوستان سلام
    من تازه یه هفته است که وارد کانادا شدم برای یه دوره مستر یک ساله ولی بدون همسرم
    راتسش برای همراهی همسرم فکر کردیم بهتره از اول با هم درخواست ندیم
    الان میخوام برای owp درخواست بدم برای ایشون میخواستم ببینم احتمال ریجکتی چه قدر هست ؟ برای ویزیتوری اقدام کنیم چه طور؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    university of Tehran-Industrial design MA

دوست عزیز من که اون موقع نوشتم که همراه ندارم هم میتونم از این موضوع برای همسرم استفاده کنم ؟
    یا باید جدا تشکیل پرونده بدیم براش؟

نقل قول نوشته اصلی توسط azadehebadi نمایش پست ها
    خيلي ممنونم از پاسخگوييتون من فقط جسارتا چند تا ابهام برام پيش اومد . اول اينكه اگه درست متوجه شده باشم براي همسرم در هر صورت چه ويزيتوري چه ورك پرميتي بايد از پروفايل خودم استفاده كنم؟ و ديگه اينكه من اول ميخوام كه همسرم با ويزاي ويزيتوري بيادبعد به ورك پرميت تبديلش كنه در اينصورت نيازي نيست كه مثلا براي انگشت نگاري و اينا بره آنكارا ؟ يعني ميتونه بعد از ويزاي ويزيتوري آنلاين درخواست ورك پرميت بده و از كانادا هم خارج نشه؟
    ممنونم از وقتي كه ميذاريد دوست عزيز

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)