Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
درود
1-نخیر لازم نیست همون را پرینت کنید کافیه.
2-اگر شرایط را داشته باشید بله.
3-تاپیک بورس استانی پست اول را بخونید.
4-بر اساس ایزه هست هنوز نمیتوانید محاسبه کنید که چه مقدار باید شهریه پرداخت کنید.
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
سلام دوستان من برای مقطع فوق لیسانس مهندسی انرژی دانشگاه ساپینزا اقدام کردم و قبول شدم ولی کاملا دو دلم در مورد آینده ی شغلی پون برای من کار پیدا کردن مهمه و میگن اوضاع کار اصلا خوب نیست. لطفا دوستانی که الان رم هستن یه راهنمایی بکنن.
سلام ببخشید .یک سوال داشتم با توجه به اینکه ای دانشگاه خوابگاه نداره .اگر بورس لاتزیو هم یک نفر بتواند بگیرد چون بورس بهش دو ماه اول تعلق نمی گیره یعنی خوابگاه هم دو ماه اول بهش نمی دهند؟
چون در بورس لاتزیو نوشته خوابگاه میدن به کسایی که این بورس را بگیرند ولی کلی گفته در مورد دوماه اول چیزی نگفته؟
دوستان
"enrollment in postgraduate courses in Italian universities" یکی از مدارم خواسته شده از من در سفارت بانکوک هست. این یعنی ثبت نام دانشگاه و از طرفی هم دانشگاه تا پول رو نریزیم ثبت نام نمیکنه درسته؟ الان من 1000 یورو رو بریزم به حساب Sapienza?
این تو نامه pre-acceptance نوشته شده:
Currently, the tuition fee is 1,000 Euro/year, which can be paid in twoinstalments. Please check this webpage in July 2017 for any possible changes.
سلام دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنیم پاک گیج شدم.
من یه رشته مناسب برای شرایط خودم تو دانشگاه ساپینزا پیدا کردم. خب تو سایت ساپینزا نوشته باید اول برید سفارت پیش ثبت نام کنید.
از طرفی سفارت در صورتی برای شما پیش تبت نام انجام میده که شما نامه پذیرش داشته باشی
خب الان تکلیف چیه؟ نامه ی پذیرش رو چه جوری باید گرفت وقتی خود دانشگاه میگه باید تو سفارت پیش ثبت نام کرد؟
حسابی ازتون ممنون میشم منو از این سردرکمی نجات بدید
مقطع هم ارشد هست
ویرایش توسط nazanin9985 : May 21st, 2017 در ساعت 08:02 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)