صفحه 57 از 65 نخستنخست ... 747484950515253545556575859606162636465 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 645

موضوع: دانشگاه Sapienza – Università di Roma

Moderator

پیش فرض پاسخ : دانشگاه Sapienza – Università di Roma

نقل قول نوشته اصلی توسط Sahar_Moj نمایش پست ها
    سلام من براى ارشد product design اپلاي كردم ولي هنوز ايميلي مبني بر قبول شدن يا ريجكت شدن دريافت نكردم. امروز هم كه 30 april هست كه نوشتن تا اين تاريخ جواب ميدن. ميخواستم بدونم اگر ريجكت بشيم ايميل نميزنن؟
    درود
    بله هر دو جواب را بهتون خبر میدهند.
    میتوانید به ادمیشن دسک میل بزنید و پیگیری کنید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط taravataida نمایش پست ها
    باسلام ببخشید من امروز از طریق ایمیل INVITATION LETTER را دریافت کردم.چندتا سوال داشتم ممنون می شوم اگر دوستی راهنمای کند.
    1.آیا لازم هست که برای سفارت بخواهم INVITATION LETTER را برایم پست کنند؟
    1.بورسیه ای هست که بشود گرفت؟و آیا بورسیه استانی لاتزیو به من هم تعلق می گیرد؟
    2.نحوه ی درخواست برای بورس استانی برای دانشگاه رم چگونه هست؟و آخرین مهلتش کی هست؟و مدارک مورد نیاز چه چیزهایی هست؟
    3.در سایت مربوط به FEE نوشته بود که 1000 یورو باید در 3 قسط پرداخت شود حال در صورتی که فردی کمتر از 30000 یورو در سال باشه تخفیف بهش میدن برای این تخفیف الان باید اقدام کرد یا وقتی وارد شهر رم شدم؟چه مدارکی لازم دارد؟
    درود
    1-نخیر لازم نیست همون را پرینت کنید کافیه.
    2-اگر شرایط را داشته باشید بله.
    3-تاپیک بورس استانی پست اول را بخونید.
    4-بر اساس ایزه هست هنوز نمیتوانید محاسبه کنید که چه مقدار باید شهریه پرداخت کنید.
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام دوستان من برای مقطع فوق لیسانس مهندسی انرژی دانشگاه ساپینزا اقدام کردم و قبول شدم ولی کاملا دو دلم در مورد آینده ی شغلی پون برای من کار پیدا کردن مهمه و میگن اوضاع کار اصلا خوب نیست. لطفا دوستانی که الان رم هستن یه راهنمایی بکنن.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط behin1368 نمایش پست ها
    سلام دوستان من برای مقطع فوق لیسانس مهندسی انرژی دانشگاه ساپینزا اقدام کردم و قبول شدم ولی کاملا دو دلم در مورد آینده ی شغلی پون برای من کار پیدا کردن مهمه و میگن اوضاع کار اصلا خوب نیست. لطفا دوستانی که الان رم هستن یه راهنمایی بکنن.
    درود
    اوضاع کار که تعریفی نداره و نمیشه هم راجب این موضوع حرفی زد و باید ایتالیاییتون فول باشه یا اینکه شرکت اینترنشنال باشه که انگلیسی زبان باشه.
    پس میشه گفت شانس هم دخیل هست و تصمیم با خود شماست.

سلام ببخشید .یک سوال داشتم با توجه به اینکه ای دانشگاه خوابگاه نداره .اگر بورس لاتزیو هم یک نفر بتواند بگیرد چون بورس بهش دو ماه اول تعلق نمی گیره یعنی خوابگاه هم دو ماه اول بهش نمی دهند؟
    چون در بورس لاتزیو نوشته خوابگاه میدن به کسایی که این بورس را بگیرند ولی کلی گفته در مورد دوماه اول چیزی نگفته؟

Moderator

سلام ببخشید .یک سوال داشتم با توجه به اینکه ای دانشگاه خوابگاه نداره .اگر بورس لاتزیو هم یک نفر بتواند بگیرد چون بورس بهش دو ماه اول تعلق نمی گیره یعنی خوابگاه هم دو ماه اول بهش نمی دهند؟
    چون در بورس لاتزیو نوشته خوابگاه میدن به کسایی که این بورس را بگیرند ولی کلی گفته در مورد دوماه اول چیزی نگفته؟
    درود
    تا وقتی که بورس شاملتون نشده نمیتوانید از خوابگاه استفاده کنید و تا اعلام نتایج باید اتاق کرایه کنید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - Sharif University of Technology

خوابگاه های رم ظرفیتش یه مقدار محدوده و بعد از اینکه بورس بهتون تعلق گرفت میرید توی نوبت برای گرفتن خوابگاه. و این نوبت امکان داره بین 2 تا 8-9 ماه طول بکشه. واسه همین باید هزینه ی حدود یک سال اجاره خونه رو برای سال اول با خودتون بیارین

Junior Member

دوستان
    "enrollment in postgraduate courses in Italian universities" یکی از مدارم خواسته شده از من در سفارت بانکوک هست. این یعنی ثبت نام دانشگاه و از طرفی هم دانشگاه تا پول رو نریزیم ثبت نام نمیکنه درسته؟ الان من 1000 یورو رو بریزم به حساب Sapienza?
    این تو نامه pre-acceptance نوشته شده:
    Currently, the tuition fee is 1,000 Euro/year, which can be paid in twoinstalments. Please check this webpage in July 2017 for any possible changes.

سلام دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنیم پاک گیج شدم.
    من یه رشته مناسب برای شرایط خودم تو دانشگاه ساپینزا پیدا کردم. خب تو سایت ساپینزا نوشته باید اول برید سفارت پیش ثبت نام کنید.
    از طرفی سفارت در صورتی برای شما پیش تبت نام انجام میده که شما نامه پذیرش داشته باشی
    خب الان تکلیف چیه؟ نامه ی پذیرش رو چه جوری باید گرفت وقتی خود دانشگاه میگه باید تو سفارت پیش ثبت نام کرد؟
    حسابی ازتون ممنون میشم منو از این سردرکمی نجات بدید
    مقطع هم ارشد هست
    ویرایش توسط nazanin9985 : May 21st, 2017 در ساعت 08:02 PM

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin9985 نمایش پست ها
    سلام دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنیم پاک گیج شدم.
    من یه رشته مناسب برای شرایط خودم تو دانشگاه ساپینزا پیدا کردم. خب تو سایت ساپینزا نوشته باید اول برید سفارت پیش ثبت نام کنید.
    از طرفی سفارت در صورتی برای شما پیش تبت نام انجام میده که شما نامه پذیرش داشته باشی
    خب الان تکلیف چیه؟ نامه ی پذیرش رو چه جوری باید گرفت وقتی خود دانشگاه میگه باید تو سفارت پیش ثبت نام کرد؟
    حسابی ازتون ممنون میشم منو از این سردرکمی نجات بدید
    مقطع هم ارشد هست
    قربان شما.
    پروسه pre-enrolment در مورد سفارت ایتالیا تو ایران صدق نمیکنه. شما نامه پذیرش رو از دانشگاه میگیرید و بعد یکبار میرید سفارت دنبال کارای ویزاتون و تمام.
    موفق باشید.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)