بلي
خير

ببین دانشگاه با دانشگاه فرق داره..
اکثر افرادی که kth بودن رزوشون کم تر شده... اما من کسی رو ندیدم تو چالمرز رزروش فرق کرده باشه شمارش....
با توجه به اینکه لینکوپینگ قبو شدی و ایشالا میری... به نظر من صد در صد یا همون موقع ثبت نام میری چالمرز ی اینکه یه ترم بعدش....
به نظر من حتما با دانشگاه پیگیری کن....
دانشگاه واسا : http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D9%87-VAASA
این حساب کاربری از 28 فبریه غیر فعال میشود.

من این نظرسنجی رو ایجاد کردم.. می تونید به لینک زیر برید
آیا شما برای پاییز 2010 سوئد پذیرش گرفته اید(دوستانی که اقدام کرده اند)؟؟
دوستان عزیز من همین 1 ساعت پیش ایمیلی دریافت کردم از دانشگاه ژونکوپینگ ومن و پذیرفتن!!! من رزرو 15 بودم!!! جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Master of Production Development and Management
3rd Priority
Reserve 15
Master of Production Development and Management
Jonkopig University
2nd Priority
Reserve 7
البته خود دانشگاه ایمیل زد و admission letter رو داد.
ضمن تبریک مجدد به تمام دوستانی که پذیرش گرفتند
با توجه به افزایش تعداد ورودیهای امسال نسبت به سال قبل (برای مثال دانشگاه لینشوپینگ %17 افزایش تعداد قبولی داشته )
توصیه اکید به همگی دوستان اینکه قبل از اومدن فکری به حال تهیه مسکن بکنند چون پیداکردن خونه بسیار سخت خواهد بود
همانطوری که قبلا هم گفتم داریم سعی می کنیم اسکان موقت رایگان وبه تفکیک جنسیت در اتاقهای دانشجویان قدیمی رابرای دانشجویان جدید دانشگاه لینشوپینگ فراهم کنیم تا سر فرصت خونه پیداکنند واحتیاجی به هتل و... نداشته باشند.در صورت تمایل با ما در تماس باشید (zaomid@gmail.com)
دوستان من فرم Appeal رو بعد از اعلام نتایج اولیه فرستاده بودم، امروز دیدم برای انتخاب اولم که قبلا زده بود Deleted تبدیل شده به "Application in process " و زیرش با قرمز نوشته
"Please note! No selection run yet. "
به نظر شما این به چه معنی میتونه باشه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)